Jdi na obsah Jdi na menu

Léčení Jednorožcem

3. 1. 2014
 Léčení Jednorožcem - Unicorn Energy Healing Systém

unicorn-jednorozec-i7166.jpg

Léčebný systém energie jednorožce
channelováno v září 2005 Heide Gebhard-Burger a Jay M. Burrell

jednorozec.jpg

Unicorn Energy Healing System (léčebný systém energie jednorožce) tě uvede do tajemných a jedinečných energií mystických jednorožců.
„Unicorn“ znamená doslovně „s jedním rohem“ a odvozuje se od latinských slov „UNUS“ = jeden, jedna, jedinečný“ a „CORNU“ nebo „CORNUS“ pro „roh“.
Jednorožci byli mezi námi vždycky, když se poprvé na zemi objevil člověk; malby v jeskyních všude na světě ukazují stvoření, podobné koním, s jedním rohem, vystupujícím uprostřed čela. Byli však ještě v naší době pozorováni v Číně, Mongolsku, Egyptě, Evropě, Americe a Kanadě, aby byly jmenovány jen některé země. 
V římském umění byla bohyně lovu Diana, v řecké mytologii Artemis, často znázorňována stojíc na voze, který byl tažen mnoha jednorožci.
Jednorožci jsou stejně jako draci v západním světě dobře známí a populární. Je to m.j. tím, že křesťanská církev přijala jednorožce jako reprezentanta Krista (DOBRA) a draka na druhé straně jako reprezentanta ďábla (ZLA).
Většina lidí považuje jednorožce za fantazii a magické bytosti z pohádkových dětských knížek, ale skrze meditaci Jay a mou a kontakty s těmito nádhernými bytostmi jsme se naučili chápat, že zcela reálně existují.
Jednorožci nyní přicházejí do našeho světa v této době velkých problémů, aby nám předali dárek bezpodmínečné lásky a darovali nám moc uzdravení svými energiemi a energiemi jejich rohu.
Barva jednorožců se udává v každé zemi mírně odlišně, ale většinou jsou popisováni jako zářivě čistě bílí nebo také stříbrní, načervenalí nebo dokonce namodralí.
Jednorožci žijí zde a nyní mezi námi, ale na vyšší vibrační úrovni, než je ta naše; z tohoto důvodu můžeš jednorožce a jiné astrální bytosti vidět jen tehdy, když je oddělující závěs mezi světy velmi tenký.
certifikat-jednorozci.jpg
 
MOJE LINIE MISTRŮ:
* ?
*Ivana Amduat Bezoušková 
*Irena Gulová (certifikát Galařová)