Jdi na obsah Jdi na menu

Kristova Shamballa a léčení

30. 6. 2017

Kristova Shamballa

Kristova Shamballa ukončuje celou linii Shambally. Úžasné energie Kristovy Shambally si můžete vychutnat při velmi silném zasvěcení. Práce s touto energií je silná, účinná.

Hlavním tématem je Kristus a Panna Marie, což prezentuje mužskou a ženskou energii (vyrovnává jing a jang). Je nutné vyrovnání těchto energií i v každém z nás.

Při zasvěcení dostanete telepaticky do aury až 2 560 000 léčitelských symbolů.

certifikat-kristova-shamballa.jpg

Nedělní hromadné posílání energie Kristova Shamballa  
21:00-21:30 hodin

fb_img_1550600336158.jpg


Pokud netoužíte potom se zasvětit do shambally, léčit se sami a pracovat na sobě denně. Můžete využít nedělní hromadné léčení Kristovou shamballou za symbolickou cenu 1x v týdnu. Může si to dovolit každý. Shamballa léčí, co duše aktuálně potřebuje. Nikoliv, co si myslíte, že se musí léčit. Nepustí do procesu léčení ego. Pracuje na naši emoční úrovni, vyrovnává ženskou a mužskou energii. 

Lidé řeší různé trápení, nespavost, bolesti, problémy s vylučováním atd. Pomalu, ale i tak pročišťujete, co právě potřebujete pro váš posun. Udělejte něco pro sebe a svou duši. Mne Shamballa změnila život. Moje osobní zkušenosti jsou dlouholeté. Posunula mé vnímání reality, pomohla pročistit a otevřít nové možnosti i cesty v životě. Postupně mi umožnila pročistit i bloky z minulých životů, které se postupně odkrývaly sami pro zpracování emočních vrstev a uvědomění se poučení dle připravenosti. Tímto dokážete vše zpracovat a pochopit lépe, než když na něco tlačíte. Vždy mi chodilo vše samo a postupně skládalo a dávalo širší souvislosti pro uzavření v sobě a posun dál.
 
Každou neděli si uděláme rituál léčení nebo očištění pomoci energie Shamballa přesně ve 21:00 hodin. Energie proudí individuálně 15-30 minut a spouští proces léčení nebo čištění, podle toho, o co si před začátkem požádáte. U každého proudí energie v jiné intenzivně a dle aktuálního stavu, jak zrovna vaše duše potřebuje, dovolí, aby léčení pomohlo a bylo v souladu s vesmírnými zákony. 
 
Můžete si pustit slabě relaxační, meditační hudbu, např. do sluchátek, tak abyste nebyli rušeni a příjemně vás uvolnila. Můžete si zapálit vonnou tyčinku, svíčky ( nejlepší čajová, která může dohořet), aromalampu s éterickým olejem. Můžete si k léčení vzít i nějaký minerál do dlaně, na čakry nebo kolem sebe. Růženín, Křišťál, Ametyst, Záhněda, Šungit, Onyx, Fluorit nebo dle intuice. 

meditation-1384758_640.jpg


V daný čas doporučuji sedět ve vzpřímené poloze nebo ležet, a dovolit si klid. Zakrýt, aby vám nebylo chladno. Nekřížit ruce a nohy, výjimkou lotosový sed. Dlaně otočit vzhůru pro přijímání, oči pro lepší nacítění zavřít. Někdo může i usnout, stává se to. 

Na začátku vyslovit v duchu: Prosím a žádám o léčení (nebo o čištění) s Kristovou Shamballou. Můžete si dát určitý čistý záměr, který půjde od srdce. Já jsem zdravá/ý, šťastná/ý, úspěšná/úspěšný. Můžete požádat, aby se stávající situace, problém vyřešil ve prospěch všech zúčastněných duší, v tom nejlepším vědomí a svědomí. Můžete požádat duši, své vyšší Já, nejvyšší duchovní Mistry o vedení a propojení s anděly. Můžete požádat Ježíše Krista o léčení a panenku Marii o bezpodmínečnou lásku, péči a požehnání.
fb_img_1548142346684.jpg

Spustíte tím na určitý čas proces léčení nebo čištění. U každého to bývá jiný čas. Pouze individuálně jsem schopna vám říci, jak dlouho. Je to ochutnávka úžasné energie.

Můžete mi pak sdělit své zážitky, pocity. Někdo necítí nic, někdo brnění, vlny energie, někdo barvy, pocity, vize. Vnímejte, na kterou oblast vám energie se nasměruje. Každý potřebuje vyčistit jinou emoční úroveň, vrstvu, téma, jiné emoční bloky.

Na konci vždy poděkovat světelným bytostem. Pokud usnete poděkovat posléze po probuzení. Dáváte tím najevo s úctou a pokorou svou vděčnost. Můžete si vyvětrat místnost. Doporučuji pak hodně pít. Můžete chodit častěji na toaletu.

fb_img_1547625494722.jpg

V případě zájmu mne kontaktujte. Potřebuji křestní jméno, datum narození pro zasílání, čímž dáváte souhlas ke zpracování osobních údajů. Jde o hromadné zasílání v neděli, ale je možné si objednat individuální léčení. Dospělý dává vědomě souhlas, bez souhlasu se nesmí zasílat. U dítěte souhlas jednoho rodiče. Nesmí se narušovat svobodná vůle duše.


Podklady k platbě:
1649521016/3030

Variabilní​ symbol platby - vaše datum narození DDMMRRRR

V případě zahraničí platby SEPA:

IBAN: CZ79 3030 0000 0016 4952 1016

BIC/Swift: AIRACZPP


Částka dle zvolené délky zasílání hromadného léčení
5 neděl 250 Kč /11 EU 
 
Individuální léčení 1x 30 minut za 300 Kč/13 EU 
nebo 7x 30 minut za 1500 Kč/65,5 EU
Přesné termíny domluvíme v emailu nebo v messenger.

S láskou Iris
Irena Gulová
Vnitřní rovnováha
www.vnitrnirovnovaha.cz

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vnitřní rovnováha - Zkušenosti z léčení klientů

7. 4. 2019 17:54

Mám i výborné posuny u lidí, kteří berou antidepresiva. U dvou klientů po individuálním léčení Kristovou Shamballou bylo snížení nebo ukončení antidepresiv. V kombinaci s terapiemi EFT nebo LSVJ a doporučení Bachových esencí.