Jdi na obsah Jdi na menu

Kurzy

Příspěvky

Kurz astročísla - video kurz 11. lekcí

kurz Astročísla on-line 

Kurz on-line z pohodlí domova. Můžete se přidat kdykoliv. Neomezený přístup. Budete se učit, až budete mít čas i náladu. Videa k 11. lekcím - přes 14 hodin video záznamu, možnost klást dotazy ke každé lekci. Živé vysílání ke každé lekci na základě dotazů, pokud jsou a týkají se konkrétní lekce, tudíž další videa. Příspěvky s rozbory a 12.alb ve skupině s rozbory k lekcím, k videím. PDF soubory k lekcím 1-9. Vše budete mít stále možnost opakovaně sledovat ve skupině.

 
19. 12. 2021 | | Rubrika: Kurzy

Kurz Astročísla

 

Kurz Astročísla

Máte zájem pochopit taje čísel? Každé číslo má své karmické zadání pro duši.

Můžete se zúčastnit kurzu nebo využít individuální kurz. 

 

Ukážu vám, jak jednoduše vidět souvislosti. Jak v jednoduchosti je síla. Můj způsob propojení numerologie a astrologie. Jak si zjistit, co vás během dne může potkat. Na co si dát pozor. Tajemství prognóz. 

Půjdeme od základů numerologie k astrologii. Vše se vším souvisí a nepotřebujete složitě se učit, co je Konjunkce a Trigon, abyste věděli, co se v energiích dne chystá. 

V našem datu narození se skrývá příběh duše, která ve spojení s astrologií nám dává stručný návod, co se naučit, pochopit a zvládnout v tomto životě.

Každý se dokáže naučit těchto tajů čísel a planet, který vypráví záměr duše na Zemi jednoduchým způsobem.

 
26. 10. 2018 | | Rubrika: Kurzy

Události, akce, kurzy, semináře, přednášky

 
14. 6. 2016 | | Rubrika: Kurzy

Kurz karet Lenormand

 

Co vše se můžete naučit na kurzu karet Madam Lenormand?

Můžete se naučit významy všech 36 karet. K čemu karty slouží a jak s nimi pracovat a vykládat z nich. Dozvíte se více o historii karet Lenormand, jaké druhy existují. Seznámíte se s kartářskou etikou. Jak o karty pečovat, neboť tato část je opomíjena. Kdy je vhodné nebo nevhodné použít karty. Jak pokládat otázky. Jaké jsou druhy výkladů a hlavně práce s velkou tabulí. Roční období.

 
7. 10. 2012 | | Rubrika: Kurzy