Jdi na obsah Jdi na menu

Věštírna Iris ZDARMA

delfy-1.jpg

Vítejte v této věštírně. Budu v této části odpovídat na vaše dotazy.

POUZE  1 otázka na osobu

Zpracovávat budu postupně dle dotazů, jak půjdou za sebou. Samozřejmě dle časového prostoru.

Kdo bude potřebovat rychlou odpověď, která je časově omezená, spěchá, využijte prosím mé placené služby. 1 otázka za 100 Kč a kontaktujte mne na vnitrni.rovnovaha@seznam.cz

Pokládejte konkrétní otázku, prosím napište data narození, koho se otázka týká. Všechny tyto odpovědi zdarma jsou veřejné a může si je kdokoliv přečíst. Pokud vyžadujete soukromí u odpovědí, jde opět o placenou službu výkladu.

Neočekávejte kompletní služby, ale jen určitou ukázku, jak pracuji s klienty. 

Ten, kdo nemá Facebook, může položit svou otázku, zde: PŘIDAT KOMENTÁŘ. Ten, kdo poruší pravidla a položí najednou otázku na FB i na mé stránky, popř. opakovaně bude zkoušet vkládat více, než 1 otázku. Bude tento člověk následně blokován a jeho otázka smazána.

Děkuji za pochopení.  Iris

 

Moje dávná vzpomínka mých začátků: 

http://miniaplikace.blueboard.cz/kniha/10cr91rox6u2c3dj39kttpojxa22jn

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zdenka - Babička

4. 8. 2016 14:10

Jsem narozená 30.11.1946 mezi 19.00 - 20.00 hodinou. Budu někdy babičkou
- máme 2 single syny (39 a 38 let)?
Děkuji mockrát za Váš čas.

Vnitřní rovnováha - Iris - Re: Babička

5. 8. 2016 16:55

Dobrý den milá Zdenko,

emočně se odpoutejte od synů, protože to, že nedokážou vytvořit pevný vztah je lpěním na Vás a jejich nižším sebevědomím a nejistotami. Dejte jim volnost a dejte jim vnitřně možnost, aby přijali za svůj život sami zodpovědnost. Vnitřně jsou stále dětmi. Máte jim umožnit volnost, nelpět na nich. Naučte se využívat svou moudrost a intuici a nezasahovat emočně svým názorem do jejich života. Chyběl jim správný vzor otce. Určitým způsobem výchovy se jim mohlo snížit sebevědomí a bylo nutné je učit vést věci do konce. Ve vztazích nejdou do hloubky a mají obavy s určitým nabouráním vnitřních jistot, zbytečných pout.

Začněte na sobě pracovat a pusťte je. Toužíte vy po vnoučatech, oni musí sami toužit po tom mít děti, nikoli plnit někoho očekávání a sny. Vy jste si své sny - děti splnila na nich a nechejte jim jejich svobodnou vůli se rozhodnout. Dokud se od Vás neodpoutají emočně, budou mít problém dokončit a udržet vztah a budovat rodinu.

Dobré by bylo udělat výklady přímo na ně a jejich data narození, kde je vidět přesně, kde a v čem jsou bloky a zda vůbec jejich duše touží po manželství a rodině. Můžete využít placené služby.

Zkuste si zodpovědět, proč chcete být babičkou? Co Vám to přinese? Jaký skrytý důvod má Vaše touha? Vždyť máte ráda svůj klid a sama jste to ve vztazích neměla jednoduché. Pracujte na sobě a věnujte se sama sobě, hýčkejte se. Možná jen nechtějí opakovat to, co sami zažili. Vy sama máte nejtěžší karmu a neměla jste život jednoduchý a je třeba v rodu určité emoční záležitosti dořešit a přeseknout.

Oba mají určitý odstup od žen, časem je to pro ně stereotyp a možná i obava se vázat k ženě, zodpovědnost ke vztahu, k dětem. Ale, co ženě nedokážou vnitřně dát - být ji oporou, vzájemně si dávat a přijímat. Je pro ně pohodlnější se nevázat a užívat si.

S láskou Iris

Zdenka - Re: Re: Babička

6. 8. 2016 6:58

Děkuji za podrobný výklad paní Iris. Je to trošku jinak.
My s manželem máme 40 leté šťastné manželství. Synové bydlí každý jinde.
Starší syn se po více jako 10 letém studijním a pracovním pobytu v Anglii
vrátil do Česka. Mezi tím se mu kamarádi, kamarádky tady oženili, vdaly,
odstěhovali, také rozvedli atd.
Mladší syn - tam je to horší? Před Vánocemi r. 2014 mu z ničeho nic před očima zkolabovala snoubenka a již ji neoživili. Náhle, nečekaně - praskla jí aorta. Bydleli spolu, byla plná života - Jihočeská, Masarykova univerzita -
a je PRYČ. Má teď novou přítelkyni. Děvče jako obrázek, zapomněla se vdát.
Za dobu, co se synem bydlí vydala již 2 odborné knihy.
To je jen v kostce. Proto se kartiček ptám, zda někdy budu babičkou?????

Babička - Re: Re: Re: Babička

23. 12. 2016 13:44

Dobrý den,
tak si tady odpovídám sama. Přijali jsem příjemnou zprávu od mladšího
syna a jeho přítelkyně, že čekají CHLAPEČKA.
A kartičky???

Lida - milenec

24. 10. 2016 13:31

Dobry den p.Iris.Muj datum narozeni 4.9.1963 ve 22.30h muj pritel 27.12.1966 velmi problematicky clovek a presto jsem ho moc milovala. Jsem vdana ale na tohodle cloveka nemohu zapomenout.Mame dal spolecnou cestu?Dekuji za odpoved Lida

Jana - láska

14. 12. 2016 4:00

Dobry den,ráda bych se zeptala na lásku..zda už potkám toho pravého muže pro život anebo zda už ho třeba neznám. Jana 28.1.1976 v 8:40 h. Děkuji a krásný den přeji

Hanka/7.5.1959/ - PRÁCE

21. 11. 2016 7:52

Dobrý den,ráda bych si našla práci na smlouvu,kde bych byla spokojená i finančně.Zatím mám jen brigádu,4 roky se mi nic jiného nepodařilo najít,ale jsem vděčná i za toto co mám,ráda bych si finančně polepšila.Děkuji

Marcela - Marcela

28. 9. 2016 9:12

Dobrý deň p.Iris prosím Vás o odpoveď na moju otázku:Objaví sa ešte v mojom živote nejaký muž či už ostanem sama.? Môj dátum narodenia:21.8.1976.
Ďakujem,prajem pekný deň.

Martina - Martina Opava

29. 7. 2016 9:21

Dobrý den,paní Irenko zdá se,že se asi musím začít ptát na definitivní otázky:) A tak se zeptám. Zestárnu se Ondřejem??:) děkuji Vám a krásou druhou polovinu prázdnin přeji:) Martina 7.3.1989 Ondřej 1.1.1981

Vnitřní rovnováha - Iris - Re: Martina Opava

29. 7. 2016 12:43

Martinko,

pouze 1 otázka zdarma na osobu. Viz. info výše. Kartám se nepokládá otázka, na kterou si odpovíte ani/ne. Karty ukazují vývoj situací dle aktuálního stavu podvědomí.

Sama víte, že se máte nyní společně posunout.

Co bude se vyvíjí díky zpracované minulosti (bloky,emoce) v podvědomí a jak se k životním výzvám postavíte v přítomnosti(zkoušky).

Nežijete v přítomnosti, je pouze tady a teď a je nutné mít srovnané podvědomí s vědomím.

Nevěřím, že Vám někdo na tuto otázku odpoví.
Budoucnost není pevně dána a duše si díky svého svobodného rozhodnutí sami rozhodují o tom, kde se jejich budoucnost bude ubírat.

Vždy se odkrývá jen určité časové pásmo a vždy máme více variant, jak se bude vyvíjet naše budoucnost.

S láskou Iris

marika - práca

3. 7. 2016 22:06

Dobrý deň, volám sa Mária, nar. 10.6.1977, žijem v manželstve s Petrom 19.8.1974, ktoré však nefunguje, už dlho to nie je to, čo má byť, máme dve deti a kvôli ktorým som sa ho vždy snažila udržať. Prosím, vstúpi mi do života niekto, s kým si bude rozumieť, zmení sa tento môj život vôbec niekedy, spoznám niekoho, s kým mi bude dobre?

Vnitřní rovnováha - Iris - Re: práca

21. 7. 2016 15:27

Dobrý den milá Mário, celoživotně toužíte po lásce a jistotách. Ale u manžela najdete materiální jistoty, ale lásku ne. Těžko jeho životnímu tempu budete stíhat. Do 3 let by jste měla zvážit rozvod a konečně se rozhodnout být šťastná. Od 10.6.2018 - 10.6.2020 můžete poznat muže, kterého již vidím v kartách. Jen si ujasněte životní hodnoty a nestavte se do role oběti ve vztahu. Důvěřivostí a tím, že jste se otevřela lidem, manželovi emočně jste pak moc zranitelná a stávají se Vám nepříjemné životní situace, naučte se držet si od lidí odstup. Máte si tento rok uvědomit, co chcete, duchovní růst přes zkoušky, aby jste se posunula. Spíše máte strach opustit jistoty a bydlení, které by jste vy musela změnit. Začněte pracovat na sebelásce a vnitřní síle se prosadit, budovat konečně, co chcete - lásku a rodinu, teplo rodiny. Nikoli jen domov finančně zajištěný bez emočního základu a bez lásky a vzájemné toleranci.

Krásný den a s láskou Iris

marika - Re: Re: práca

21. 7. 2016 16:59

Dakujem velmi pekne za odpoved

Martina - Martina a Marek

14. 7. 2016 9:26

Dobrý den paní Iris,ze společných výkladů víme,že jednoho dne ukončíme se současným partnerem vztah. Budete tak laskavá a kouknete mi co bude důvod našeho rozchodu? Teď mi připadá že náš vztah chytá novou pozitivní vlnu...i když cítím,že je to stále takové povrchní,není to bezpodmínečná čistá láska. děkuji Martina 7.3.1989 Marek 24.10.1979

Vnitřní rovnováha - Iris - Re: Martina a Marek

21. 7. 2016 15:47

Dobrý den milá Martinko,

ta nová pozitivní vlna je u Vás změnou vibrací od března a může se do října udržet. Pak mohou opět nastat určité neshody a nepochopení, ale učíte se společně emočně vyjadřovat a naučit se vzájemně nemanipulovat přes penízky, pokud tyto zkoušky nezvládnete, jdete pak každý jinou cestou. Přes emoce budete hodně zkoušeni. Hodně Vás vztah emočně vyčerpává tím, že jej pořád řešíte a neradujete se ze života.

Pořád nemáte zpracované zklamání, které Vám muž jinou ženou způsobil. Nabouraná důvěra, nemáte ani emoční oporu, nemůžete se partnerovi svěřit a to Vás trápí. Zřejmě ani přítel se nepoučil ze svých chyb a mohl by svou chybu opakovat. Ještě mu nedošlo, že vše neutají.

Vy moc dobře víte, že důvod proč jste spolu jsou děti a finanční jistota. Láska už tam není taková, po které toužíte.

Máte šanci 3 roky zapracovat na vztahu, ale bude to plné zkoušek a komplikací. Jedině, tak se oba posunete. Pokud si nebudete vědět rady, kudy dál. Napište mi, víte kde Martinko.

Krásný den a s láskou Iris

Jana - Finance

1. 7. 2016 7:20

Dobrý den, Iris, mohla byste se prosím podívat na moji finanční situaci, jak se to bude do budoucna vyvíjet. Díky novým pravidlům jsem přišla o vdovský důchod, sice jsem podala žádost o zmírnění tvrdosti zákona, ale nevím, zda mi vyhoví...Splácím půjčku a v práci už to také není taková stabilita jako dřív. Tak jestli vše zvládnu a zda se ta situace do budoucna aspoň trochu vylepší. Moc děkuji. Jana 5.11.1960

Vnitřní rovnováha - Iris - Re: Finance

8. 7. 2016 13:46

Milá Jano,

Vaše otázka se spíše týkala rozboru velkého výkladu. Což můžete využít konzultaci ústní přes skype za letní cenu 300,-Kč/60 minut nebo písemnou konzultaci přes skype, FB, icq za letní cenu 350,-Kč/60 minut.

*Finanční situace
*Vdovský důchod
*Splácení půjčky
*Práce

Všechno mluví o Vašich jistotách, které Vám nějak celoživotně chybí a hledáte je. Měla by jste být více opatrná u jakýchkoli finančních výdajů a podepisování smluv, které by Vás mohly opět dostat do finančních nepříjemnosti. Nedoporučuji ani půjčovat s dobrou vírou, že pomůžete, neboť ty finance už by jste vidět nemusela. U Vás hodně chyb uděláte díky neuvážení a špatného emočního odhadu lidí kolem sebe. Tím Vám vznikají zbytečné komplikace.

Potřebujete pochopit a zpracovat emoce v sobě, díky kterým procházíte často nepochopením ve vztazích. Jste velice vnímavá, ale ne každý pro Vaši citlivost má pochopení. Ráda bych Vás nasměrovala, aby jste viděla v čem děláte chyby a proč se Vám určité situace dějí. V této otázce prostor není.

Pokud jste nespokojena v práci, do 5.11.2016 je možné učinit změnu, pak až od 5.11.2017. V období 5.11.2016-5.11.2017 neřešte žádné finanční záležitosti, ani změnu práce, mohly by nastat nečekané komplikace.

Krásný den a s láskou Iris

Věra 12.10.1973 - prccovní nabitka

26. 6. 2016 20:59

Dobry den ,dostala jsem pracovní nabitku ale dost daleko a zajimava ,ale nevim jak se rozhodnout .Děkuji Vera 12.10.1973

Vnitřní rovnováha - Iris - Re: prccovní nabitka

29. 6. 2016 16:36

Milá Věrko,

nabídka je to sice zajímavá, ale bude to pro Vás velice časově náročné, bude Vás to hodně vyčerpávat a jdou mi tam finanční nesrovnalosti, nepochopení vzájemné. Nebude zde kompenzace finanční Vašeho cestování a nemusí se Vám to finančně vyplatit. Nevidím tam dlouhodobou spolupráci. Pokud je to jen na určitou dobu cca do Vašich narozenin 12.10.2016, tak zde se máte pracovně prosadit, ale pak už máte více pracovat a spolupracovat s lidmi, které znáte a kde cítíte jistotu a hlavně do 12.1.2017 nedělat razantní změny v jistotách. Mohla by jste díky nepochopení s paní, u které by jste mohla pracovat přijít o důvěru již Vaši dlouhodobé klientky.

Krásný den a s láskou Iris

Vnitřní rovnováha - Iris - Re: PRACOVNÍ NABÍDKA

27. 6. 2016 16:33

Dobrý den milá Věrko,

prosím uveďte mi přesnou otázku. Pracovní nabídka firmy, na pozici,v městě či zemi. Děkuji. Čím přesnější je otázka, tím přesnější je odpověď.

Krásný den a s láskou Iris