Jdi na obsah Jdi na menu
 


hvězda školy

Přichází hvězda !!!

Na co bys při přípravě vítězného tažení zapomenout neměla!
1. Vždy s úsměvem. Na rozesmáté lidi se ti méně šťastní přímo lepí.
2. Nedrbat. Pomluvy už zničily nejedno přátelství, tak nechtěj, aby se něco podobného stalo i tobě.
3. Trochu tajemství. Nemusíš na sebe všechno vyslepičit. Oblak tajností a nedostupnosti zvýší tvou přitažlivost!
4. Vždy IN. Víš už, co si vezmeš na sebe první den? Zapomeň na nudnou černou a šedivou. V nich se hvězdou nikdy nestaneš.
5. Správně to načasuj! Ani brzký, ani pozdní příchod z tebe hvězdu neudělá. Chce to najít správnou míru.
6. Víš, jak budeš prezentovat své prázdninové zážitky? Nepřeháněj to s chlubením, ale rozhodně bys měla upoutat pozornost absolventským diplomem z hodin paraglidingu!
7. To chce kapky. Svůj letní objev předkládej holkám v malých dávkách. Čím víc je budeš napínat, tím víc se budou těšit a od tebe vyžadovat pokračování. Jejich zájem o tebe jen tak neutichne.
8. Líčení podle hvězd. I když to učitelé nesnášejí, zkus se nalíčit třeba jako Madonna. Zapomeň na to, že do školy je povolená jenom řasenka. Je to výmysl kantorek, které ti závidí, že nevypadají jako ty!
9. Jsi dost sexy? Ve třídě máte aspoň jednoho kluka. I když za nic nestojí, otestuj si na něm svou přitažlivost. Sleduj, jak mu při tvém vstupu do místnosti poklesne čelist. Podle toho poznáš, jak je z tebe vedle, a plynule můžeš svůj sexepíl nabízet i v jiných (vyšších) ročnících.
10. Kde sedíš? Z našeho výzkumu vyplynulo, že správná rebelka sedává od třetí lavice směrem dozadu. Už sis tam zajistila místo?
Má to i výhodu. Ty budeš sedět a kolem tebe bude dost místa pro davy obdivovatelů...