Jdi na obsah Jdi na menu
 


škola flirtu

Upoutej pozornost
Dej mu najevo, že se tvůj svět točí jen a jen kolem něj. S úsměvem mu skládej komplimenty (jak skvěle válí na kytaru, že má úžasný nový tričko, obdivuješ jeho hokejbalové umění...). Každý miluje lichotky, takže když občas nějakou hodíš do placu, začneš mu vrtat hlavou a on bude mít najednou potřebu být ti nablízku.

Buď akční
Zábava stmeluje! Kluci milují akční holky, se kterými je sranda. Ale neboj, nemusíš se kvůli tomu šprtat vtipy zpaměti. Pozvi ho na bobovou dráhu, uspořádej turnaj v bowlingu nebo sobotní párty ve znamení oblíbených filmových postav. Až si tě coby tajemný Zorro odvede do temných zákoutí vaší zahrady, nebraň se :-).

Rozesměj ho
Věčně vysmátí optimisté kolem sebe mají vždycky plno lidí. Inspiruj se a začni taky šířit smích! Smysl pro humor ukážeš nejlíp tak, že pustíš do placu nějakou vtipnou historku z vlastního života. Radši si udělej srandu ze sebe, než aby ses strefovala do něj. Nemusel by to totiž pochopit jako nevinné škádlení a mohl by se urazit.

Nemluv o sexu
Když budeš neustále trousit sexuální narážky, bude mít pocit, že ho chceš jen do postele, a podle toho se k tobě bude chovat. Kluky přitahují skryté výzvy, jsou to přece od přírody lovci. Tak po něm rafinovaně házej očkem a nech ho, ať tě balí. Až bude ruka v rukávě, sexuální tématiky si spolu ještě užijete dost a dost :-)!

Procvičuj – na komkoli
Může to znít šíleně, ale flirtování si můžeš procvičovat třeba v tramvaji na libovolném člověku. Stačí se "oběti" zadívat do očí, pousmát se, sklopit očka a pak se jí zase vpít do očí. Snadné, co? Nebo trénuj, co bys chtěla říct svému idolu, přidej gesta, tón hlasu... Klidně na psovi nebo ročním bráchovi, ti se ti smát nebudou!