Jdi na obsah Jdi na menu

LÉKAŘSKÉ PROHLÍDKY - podzim 2016

6. 9. 2015

LÉKAŘSKÉ PROHLÍDKY - podzim 2016

Adresa : SPORTMED, budova Pražské Teplárenské, Partyzánská 7, P- 7       tel.: 266 753 525

S sebou : vyplněné formuláře ( děti je dostanou po zápase, nebo na tréninku ), ranní moč, sportovní oblečení a obuv, ručník

Lékařská prohlídka je povinná a je zdarma.

 

Prosím o předání níže uvedeného Vašim svěřencům

 

V zájmu zajištění hladkého průběhu prohlídek prosím rovněž o distribuci  a vyplnění přiloženého dotazníku k zdravotnímu stavu těmi z vyšetřovaných, kteří k nám jdou poprvé. Tento si od nich převezmeme těsně  před zahájením vyšetření. Ti, kteří k nám jdou opakovaně, budou vyzváni k aktualizaci dotazníku ke dni TVL vyšetření.

 

 

V případě, že se objednaný sportovec nedostaví na objednané   TVL bez omluvy (ať už telefonicky: 266 753 525 nebo písemně: laborator@sportmedcz.eu , a to bud osobně nebo v zastoupení zákonného zástupce nebo osoby, která objednávku na TVL podala, např. trenér), do 48 hod. před TVL, bude tento sportovec fakturován jako by TVL absolvoval ( akutní případy budou řešeny  individuálně) . Při absolvování TVL v náhradním termínu pak bude úhrada v hotovosti za fakturovanou cenu.

 

 

Na prohlídku je třeba sportovní oblečení (trenky/legíny/tepláky, ponožky, čisté boty, dívky sportovní podprsenku či top. Z technických důvodů by vyšetřovaní neměli být při testování  oblečeni v triku), ručník (k dispozici je sprcha) a první ranní moč v podepsaném (jméno, ročník) kontejneru – tyto Vám můžeme poskytnout zdarma s časovým předstihem před TVL.

 

V případě, že jsou vyšetřovaní sledováni s nějakým zdravotním problémem (kardiologický, neurologický, ortopedický, plicní, )  specialistou, je nutná kopie poslední lék. zprávy - bez ní nebude protokol z TVL naším zařízením vydán, resp. bude vydán proti předmětné zprávě. Vyšetřovaní, kteří užívají  léky za základě doporučení jiného lékaře nechť tyto berou dle předpisu. Vyšetřovaní, kteří mají předepsané léky na astma či jiné plicní nemoci, nechť mají tyto léky při sobě na TVL.

 

V případě, že vyšetřovaný může být nějakým způsoben limitován pro absolvování testu (dobrání antibiotik méně jak 7 dnů před vyšetřením, poranění, úraz,  apod.), tuto skutečnost nahlásí před zahájením vyšetření pracovníkovi zátěžové laboratoře. Lékař na základě těchto skutečností a aktuálního stavu vyšetřovaného rozhodne o absolvování či neabsolvování testu – v tom případě bude nabídnut náhradní termín.

 

 

V případě potřeby mě prosím kontaktujte

 

Vítězslav Kulajta

 

Sportmed

 

266 753 525