Jdi na obsah Jdi na menu
 

Veteran Car Club Třeboň

Den druhý - sobota

Třeboň a  její okolí - 2 díl

Sobotní ráno se vyvedlo do mlhy, ale bez deště či mrholení. Vydal jsem se pěšky na náměstí, udělal pár fotek stánků, které reprezentovaly svatováclavský trh a nevypadaly zrovna špatně, stánky tam byly postavené už den předem, tak jestli je vlastní město?
Bylo ještě pošmourno, jak je ostatně na fotkách (zde v galerii Picasa)
vidět, předpověď v miniaturní televizi na mém pokoji hlásila po rozpuštění mlhy slunečno... a tak jsem po dvanácté hodině vyrazil. Na záda fotobatoh a svačinu, foťák pro jistotu v polstrované taštičce na řídítkách, cíl Rakousko, konkrétně městečko Litschau, přibližně 10 km od Chlumu u Třeboně (konkrétně 6 km od malého hraničního přechodu  tamtéž). A že to bude víc fotocesta než sportovní výkon bylo jasné hned od začátku.

Na dvoře bývalých kasáren, dnes finančního a městského úřadu, jsem koutkem oka zahládl shluk autoveteránů a tak jsem obrátil kolo a vjel dovnitř. A nelitoval jsem. Možná dvacítka krásně naleštěných auťáků a pár motorek se připravovalo na rozloučení se sezónou jízdou - jak mi sdělil jeden z fandů - na okruhu Třeboň, Domanín, Branná (nebo snad obráceně, přesně nevím). Počkal jsem, až natočili své motory, udělal pár posledních fotek a taky vyrazil.

V galerii jsou veteráni, další cestě budou věnovány další galerie...

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář