Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stanovy

STANOVY TÝMU JOSKATEL

joskatel.jpg 

  1. Každý člen je povinný udržovat a zvyšovat kredit stáje a příkladně ji reprezentovat na sportovních i společenských akcích. 
  2. Řádně a včas platit členské poplatky, eventuálně další poplatky a pokuty, které z členství vyplývají.
  3. Na každé akci, jíž se účastní členové týmu, je povinen prokazovat se platným členským průkazem nebo ID náramkem, na kterém musí být uveden název týmu v kompletní podobě, tedy Joskatel Team.
  4. Vždy a za každé situace pomoci všemi dostupnými silami jinému členovi týmu.
  5. Každý člen stáje je povinen sledovat klubové internetové stránky, na kterých jsou zveřejňovány aktuality vztahující se k dalším závodů.
  6. Povinně se účastnit všech sportovních akcí, na které byl nominován nebo na něž přislíbil svou účast.
  7. Vždy, pokud to pořadatel závodu umožňuje, ve startovní listině uvádět název klubu (Joskatel Team).
  8. Každý člen stáje je povinen hlásit svou účast na některém z konaných závodů, jichž se hodlá účastnit a nabídnout možnost účasti i dalším členům stáje. Následně je povinností každého člena nahlásit dosažené výsledky vedení stáje.
  9. Každý člen týmu je povinen zúčastnit se minimálně pěti závodů za kalendářní rok. Výjimkou jsou zdravotní problémy člena nebo jiné závažné důvody. Nevztahuje se na mládež do 18ti let a ženy. Za každý neabsolvovaný závod v kalendářním roce zaplatí člen týmu pokutu 100 Kč. Ta je splatná s členskými poplatky. V případě opakovaného nesplnění minimální kvóty může vedení klubu rozhodnout o vyřazení člena. V případě neuhrazení pokuty je člen vyřazen automaticky.
  10. O přijetí nového člena rozhoduje vedení týmu. Přihláška do týmu obsahující: jméno, příjmení, datum narození, adresu bydliště, telefon a fotografie v elektronické podobě se posílá na e-mail: joskatel.team@gmail.com. Zároveň každý potencionální člen uvede o sobě několik detailů z jeho sportovního života, o jeho začátcích, výsledcích a důvod, proč by se měl stát členem. Registrační poplatek činí 300 Kč.
  11. V případě porušení některého z výše uvedených bodů se člen stáje vystavuje možnosti postihu, jehož výše bude odpovídat velikosti jeho prohřešku. O sankci rozhoduje vedení stáje.
  12. Kromě výše uvedeného se stanovují speciální příspěvky ve výši 500 Kč za: narození dítěte, svatba vlastní nebo v přímé linii a další významné životní události (kulaté narozeniny) o kterých rozhodne vedení klubu.
  13. Tyto stanovy mohou být vedením klubu doplňovány a měněny v závislosti na rozhodnutí a vzájemné shody minimálně dvou představitelů vedení týmu.

 

V Českém Brodě dne 28.10.2011