Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reference

 

Doufám, že všechny spokojené děti i jejich rodiče nám sem napíší vše co se jim u nás líbí a nebo co by chtělo změnit!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pochvala

(Kozlová, Hůlová, 18. 8. 2014 11:51)

Dobrý den, chtěly bychom pochválit vaše letošní kukátko. Bylo jako vždy skvělé. Děkujeme za vaše podrobné informace, na které jsme čekaly každý den. Doufáme, že tábor bude i příští rok. Děti byly nadšené. S pozdravem Kozlová a Hůlová.

Pozdrav

(Jitka Mičková, 10. 8. 2013 20:34)

Kubí a Mišu Mičkovi zdravím doufáme,že se vám na táboře líbí.Podle článků a fotek v kukátku věříme,že ano tak si to tam hezky užívejte a doufáme,že moc nezlobíte.Tak zatím pa mamina,taťka a čipík posíláme moc pusinek.

Re: Pozdrav

(hlavní vedoucí Zuzka, 11. 8. 2013 9:28)

Vzkaz předán, oba vás zdraví.

nadpis

(Pepa, 9. 3. 2013 14:45)

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

nadpis

(Sandra, 25. 2. 2013 17:09)

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz

Super tábor

(P. Baboučková, 10. 10. 2012 9:54)

Dobrý den, chtěla jsem vám moc poděkovat za skvělý tábor. Přihlásili jsme děti na poslední chvíli a úplnou náhodou přes staršího syna a jeho kamarádku. Měla jsem trochu obavy, jelikož oba jeli poprvé. Musím říct, že se tábor Matýskovi i Honzíkovi moc líbil a rozhodně chtějí jet příští rok znovu. Takže s námi můžete počítat. Moc vám děkujeme. P. Baboučková
P.S. Kukátko je skvělý nápad.

Re: Super tábor

(Hlavní vedoucí, 10. 10. 2012 17:59)

Děkuji za kladné hodnocení tábora, příští rok s vámi budeme počítat a hned jak budu vědět více informací, tak je zde vyvěsím a zašlu na e-maily.

Poděkování

(Kozlová, 2. 9. 2012 19:30)

Dobrý den, chtěli bychom pochválit skvěle připravený tábor. Synovi se tam moc líbilo. Hned v prvním dopise psal, že za rok jede zas. Poděkování všem vedoucím, kteří se o děti dobře starali. Doufám, že příští rok bude tábor opět. Ráda bych, aby jela i dcera, která každý den sledovala novinky v kukátku. Je to skvělá věc. Tak zase za rok. Děkují Kozlová A. a Hůlová B.

Poděkování

(Vokurková, 27. 8. 2012 19:16)

Dobrý den,
jménem svým i našeho syna Lukáše bych Vám chtěla poděkovat za vzorně připravený letní tábor nabitý úžasnými soutěžemi a hrami.Lukáš se vrátil absolutně spokojený a rozhodnutý jet s Vámi i v příštím roce.
Jako bývalá učitelka umím ocenit,jak moc je náročná a někdy i nevděčná práce s dětmi,o to víc pak o prázdninách, kdy jsou divočejší a nejsou motivované známkami.Smekám před všemi mladými pedagogy v dnešní hektické a ekonomické době a ještě jednou Vám chci poděkovat za krásných 13 dní strávených v Plasích.
P.S:A ještě víc smekám před naprosto úžasně vedeným webovým deníkem a fotodokumentací v něm,to Vám muselo zabrat veškerý volný noční čas!
V příštím létě určitě na shledanou a budu moc ráda, když mě obešlete informativním mailem,kde pořádáte další tábor.
S pozdravem a přáním všeho dobrého spokojená Radka Vokurková,matka Lukáše(myslím,že ze žlutého týmu).

ztráty a nálezi

(Květa, 26. 8. 2012 18:48)

Nemůžu najít svojí helmu k masce nemá jí někdo?Byla vypůjčená a nevim a kde je!Kdyby jí někdo měl doma tak se ozvěte děkuju!!

Re: ztráty a nálezi

(hlavní vedoucí, 26. 8. 2012 20:49)

Květuško, helmu má u sebe Pája, tak se s ní domluv na předání.

Poděkování

(Jitka Mičková, 24. 8. 2012 15:55)

Také se připojuji k paní přede mnou za výborný nápad s kukátkem,je to opravdu dobrá věc mi tam máme děti dvě a je fakt moc pěkné vidět,že se děti zapojují do čiností a her,které jste pro ně připravili.I videa jsou super!Už se těším až pro ně pojedem a budou vyprávět co zažili.Doufám,že příští rok opět tábor bude!!!Moc děkuji.

Poděkování

(Peťka, 20. 8. 2012 22:06)

Dobrý večer, moc bych chtěla poděkovat za informace, které můžeme číst, každý den v Kukátku. Je to pro nás rodiče co tam máme nejmenší dětičky moc příjemné, že víme co s těma našema dětičkama je. Také díky za pěkné fotečky a velký obdiv a dík za krásná videa. Ty jsou opravdu moc povedená, úplně profesionální.
Děkuji Petra S.
P.S. Podle toho co čtu jste připravili opravdu moc krásný program, díky.