Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hovězí steak se zelenými fazolkami

29. 2. 2012

Steak, asi netřeba představovat. Ale musím poznamenat, že to byla fakt lahůdka. Maso jsme koupili na skvělé BIO farmě a tak se jenom rozpadalo. Opravdu výborné

Na jeden steak budete potřebovat: 

1x250g steak z hovězí roštěné, pepř, zelené fazolové lusky, oříšek másla a sůl

Steak popepříme a necháme chvilinku odležet. Grilovací pánev pomažeme trochou másla a steak zprudka opečeme. 5 minut pokud chceme steak krvavý, 8 minut středně a 12 minut když jej chceme úplně propečený.

dsc09249.jpg

Na troše másla osmažíme fazolky, podlijeme trochou vody a dusíme do změknutí. Osolíme. 
Podáváme společně s brusinkovou, nebo švestkovou omáčkou.

dsc09250.jpg

Přeji dobrou chuť!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář