Jdi na obsah Jdi na menu
 


příbeh této prohlížečové hry


 

 

 

screenshot_topimage_38926.jpg

Ahoj, vy musíte být student profesora Flauškova! Je záviděníhodné mít tak zkušeného učitele. V dnešní době jsou dobré kontakty odrazovým můstkem na cestě k vrcholu.

Iniciační rituál nových členů Sdružení lékařů si na vás vybral svou daň, že? Všichni lékaři to tak mají, když poprvé vstoupí do své vlastní nemocnice. Už je málem tradice, že většina z nich zase brzy s řevem uteče. Dnešní mládež je prostě měkota!

Víte, u mě se to zlomilo, když jsem zkřížil opice a jablka. Padanky se tak staly minulostí, ale hodně sousedů si začalo stěžovat na rambajz v korunách stromů. Kromě toho jsem se stal nepřítelem Dr. Knievela a to byla má největší chyba. Je to dlouhý a smutný příběh. Pokud chcete vědět, čím vším jsem musel projít, zeptejte se tety Emy. Už jsem zase sentimentální... 

Abych to zkrátil: Dr. Knievel začal šířit fámy. A určitě víte, že v nemocnicích se všechno rychle roznese. Podtrženo sečteno jsem díky Dr. Knievelovi přišel o stipendium - a to byl konec mé kariéry. A to se mi právě podařilo odchovat vodotěsné stříbrné rybky. Tragédie. Génius v příkopu. Ale jsem si jistý, že vy si povedete lépe! Jděte v mých šlépějích a staňte se v Kapi Hospital vedoucím lékařem! 

Profesor Flauškov vás očekává, přimluvil jsem se u Sdružení lékařů. Vydláždil jsem vám cestu. 

Takže neváhejte a hned zdarma začněte nový život ve světě prohlížečové hry Kapi Hospital!

 

 cz.kapihospital.com/#