Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Chlumec - FKN 1:14

9. 10. 2011

TJ Chlumec - FKN 1:14 (1:6)

 

V neděli 9.10.2011 zavítali naši mladší žáci k zápasu 6. kola až za hranice okresu do Chlumce. Jelikož hrála všechna naše mládežnická mužstva v neděli dopoledne, na tento výlet vyrazili jen hráči ročníků 1999 a 2000. Do nepříjemného již podzimního počasí je trenér Jiří Vobecký vybavil krásnými zánovními modrými dresy s dlouhými rukávy a chlapci se již viděli v Chelsea. Nastoupili v sestavě: Michal Mark - Dan Hromádka, Vojta Krunt - Vojta Drahokoupil, Marek Vobecký, Roman Dušek - Dominik Lanž, Samuel Lidmila. Na střídačce se choulili: Jakub Mach, Tonda Mráz a Samuel Látal. Trávník byl mokrý, mírně přerostlý, ale míč nám neskákal a když se při nahrávce po zemi trochu přitlačilo, rozjeli naši borci chvílemi takový kolotoč, že domácí nestíhali ani koukat.

Jak se vyvíjelo skóre:

0:1 ... Dan posílá míč kolmo dopředu, Tonda přetlačil brankáře a zahájil do prázdné branky.

0:2 ... po rohu domácích Michalovi vypadl míč k Markovi, který rozehrál na Tondu, ten po sprintu do kouta vrátil pod sebe a VojtaD z první trefil levý horní růžek.

0:3 ... chlumecký brankář výkopem našel našeho Marka a po narážečce s Dominikem se mu vrátil balón do sítě.

1:3 ... Sam (Lída) vyvezl míč z obrany, ale za půlkou proti přesile domácích ztratil, ovšem zůstal stát a koukal i se záložníkem, jak domácí úspěšně vyřešili přečíslení.

1:4 ... Marek vysunuje Tondu do křídla a z nulového úhlu Tonda zvyšuje.

1:5 ... VojtaD střílí a Dominik ještě na brankové čáře tečuje.

1:6 ... Sam dostává míč od Michala a naráží ho Markovi do běhu, který se však proti brankáři neprosadil, ale Roman úspěšně doráží.

 

V poločasové přestávce vysvětlil asistent trenéra Roman Mach našim závodníkům, jak povozit obranu domácích na kolotoči a zdálo se, že si to chlapci chvílemi vzali k srdci.

 

1:7 ... VojtaK nahrál z levé zálohy Danovi na pravou, následuje křižná nahrávka na Sama (Látal) a brankář na jeho střelu nestačil.

1:8 ... Dan po lajně prodloužil na VojtuD a po sprintu s míčem na brankáře a je tam další gól.

1:9 ... Roman střílí po zemi k tyči, ale brankář vyráží a Tonda v klidu do prázdné.

1:10 ... Roman po individuální akci.

1:11 ... Marek nahrává Tondovi, který si pouští balón mezi nohami, ale na poslední chvíli hne pravačkou a patou ho posílá k tyči.

1:12 ... Marek od brankové čáry posílá míč v klidu po zemi a Roman placírkou z první také po zemi k bližší tyči.

1:13 ... od Romana jde přes Dominika míč k Samovi (Lída), následuje otočka a střela k bližší tyči.

1:14 ... poslední gól střílí z první Sam Látal po nahrávce jmenovce Lidmily.

 

Dnes se chlapci snažili udělat trenérům radost a soupeř jim to i dost umožnil. Možná i předzápasová domácí příprava proběhla lépe než minule (nebo nedávali v televizi nic zajímavého).Naše góly: Tonda 4x, Roman 3x, VojtaD a Sam Látal 2x, Marek, Dominik a Sam Lidmila 1x.

V neděli 16.10. od 11:00 budou mít chlapci možnost se předvést proti vedoucímu celku OP Hvězdě Trnovany.