Jdi na obsah Jdi na menu
 

5 ze 6 vyhraných zápasů, to je Lochkov, aneb shrnutí víkendu

Autor fotografie: Libor Krotil, děkujeme. 

article preview

Víkend je za námi, tak si pojďme shrnout výsledky. 

Již v pátek hrála historicky první mistrovské utkání na lochkovské umělé trávě mladší přípravka, nejmladší hráči ve dvou předešlých utkáních bojovali ale v obou případech těsně prohráli, v pátek bojovnost nevynechali a jak se říká do třetice všeho dobrého, tak konečně zvítězili v poměru 12:8 nad Zbraslaví. 

První ze dvou sobotních utkání hrála starší přípravka. Té se daří, obě dvě utkání vyhrála a jinak tomu nebylo ani teď, za oběť jí tentokráte padla Troja, která v Lochkově prohrála 16:3.

Odpoledne vstoupili do jámy lvové muži, ti měli po 4 kolech pouhé 4 body a potřebovali vyhrát jako sůl, to se povedlo, v jednom z nejhezčích utkání poslední doby zvítězili 2:0 a mají na kontě bodů 7.

Neděle startovala již v poledne, mladší žáci hostili Ďáblice a po bezbrankovém poločase si se svým oponentem poradili hladce 4:0.

Starší žáci, kteří následovali v nedělním programu své mladší spoluhráče nepokazili úspěšnost našich týmů a naopak dali najevo, že fotbal v Lochkově je na vzestupu i herně, krásným kombinačním fotbalem porazili Řeporyje 5:1.

Tu zmiňovanou úspěšnost pokazili až dorostenci, jejich slepená sestava nestačila na jedno z nejsilnějších mužstev v soutěži a prohráli debaklem 0:12 s Radotínem. 

kk