Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co je klub osamělých srdcí???

Klub osamělých srdcí jsem se rozhodla založit po rozchodu s mou láskou, kdy jsem přišla nejen o něj ale i o jeho rodinu a zůstala jak ten kůl v plotě. Zůstali mi jen přátelé zvláště jedna skvělá kamarádka (je taky singl), která se mě snaží rozveselit tím, že plánuje různé akce. Tak abych nebyla sama a neužírala se a oni se začli přidávat další lidi a my jsme si uvědomily, že spousta lidí, kteří známe je sama a tak nás napadlo založit tento web, kde se budem organizovat a domlouvat co podniknem za akce.
 

Pro koho je klub určen???

Klub osamělých srdcí je taková recese, už ten název prostě je ze srandy. Je určen i pro muže i ženy pro naše kamarády a kamarádky ale i pro lidi, které třeba teď ještě neznáme. Ale je spíš pro lidi z Ostravy a okolí protože všechny akce se budou konat asi poblíž.

Máme jen jednu podmínku a to, že je člověk sám a nechce to tak nechat, chce si najít nové kamarády a možná i novou lásku a hlavně se chce pobavit a ne pořád jen sedět doma sám. Bude to fungovat tak, že kdo zná někoho osamoceného vezme ho s sebou na akci, řekne mu o našich stránkách a ten dotyčný se už sám rozhodne zda se chce s námi podílet na tvorbě těchto stránek dát si tu třeba fotku, přijít na další akci atd.

 

Co se bude dít???

V nejbližších dnech oslovíme lidičky, kteří jsou single a chtějí si někam vyrazit. Máme naplánované dvě akce Mikulášskou zábavu v Polance a pak nějaký ples taktéž v Polance. Takže postupně tu dodám o tom nějaké informace. No a časem snad každý něco vymyslí a bude tu těch akcí jen přibývat. Pak si tu můžem dát fotky a tak nějak...