Jdi na obsah Jdi na menu
 


KVANTOVÉ PROBUZENÍ - PROČ JSOU ZASVĚCENÍ PODVOD? - KARMA

13. 8. 2012

DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ

 ,,Vynikající italský dokument o probíhající transformaci."

heartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheart

PROČ JSOU ZASVĚCENÍ PODVOD? 
OD ČEHO SE ODVÍJÍ SKUTEČNÉ SCHOPNOSTI? 
 

Obrazek

Úryvek článku ALUE: 

,,Nová móda mezi lidmi zabývajícími se "věcmi mezi nebem a zemí" je být zasvěcený do něčeho. Zpravidla to bývá nejčastěji Reiki, Merkaba (dikša - dod. HBK) a jim podobné podvody."

,,Údajní mistři a duchovní učitelé lákají své ovečky na sladké řeči, že po tom a tomhle zasvěcení se jim otevřou takové a makové kanály v mozku a oni nabudou duchovní vyrovnanosti, nebo nedej bože dostanou nějaké schopnosti."

,,Lidé ve své nepochopitelné naivitě na taková zasvěcení chodí, aniž by je třeba napadlo přemýšlet."

,,První vám v kostce vysvětlím, od čeho se odvíjí duchovní schopnosti a duševní vlastnosti, abyste co nejlépe pochopili, proč je to podvod."

,,Všichni lidé jsou v jádru Božské bytosti. Naše základní podstata je konstruktivní, výživou pro nás je světlo a dobré energie. Lidská bytost v původní nezdegenerované formě má kompletně odblokovaný mozek. Lidé nežijí jen tady, ale i v jiných částech Vesmíru. Žijí úplně jinak, žijí způsobem, pro který jsme byli stvoření. Oplývají velikou moudrostí a mají neomezené schopnosti. Teleportace, Levitace, Jasnozřivost, Materializace... to vše je pro ně naprosto přirozená věc."

,,My lidé, kteří žijeme v tomto systému, máme mozky zablokované, naše vědomí je omezené. Nejen absencí určitých energií a podmínek které potřebujeme, ale také díky naší výchově a tlaku společnosti. Míváme mnoho nedostatků, chyb a velikých šrámů na duši, kterých se jen těžko zbavujeme a je velice náročné všechno v sobě zpracovat, protože systému, ve kterém žijeme, vládne temná strana. - Temná strana se všemožnými způsoby nejen snaží zotročit naše duše manipulací a lží, ale také dobře dbá, abychom neprozřeli. Aby nám nedošlo, že žijeme ve světe iluzí a že skutečný život je něco jiného."

,,Proto nás odmalička učí ,,pavědám" a nutí nás žít tak jak chce systém, ale ne my. - Ale nám nic jiného nezbývá, nějak se do systému zařadit musíme, abychom přežili."  

,,Vtělují se mezi nás obtěžkané a temné bytosti, které nám ještě více znemožňují začít žít správným způsobem. Dokonce i mezi "esoteriky" je tak moc podvodníků a narušených jedinců, že bývá problém přes všechny ty manipulace a podvody zůstat ve svém středu a myslet sám za sebe."

,,Všichni jsme jedno světlo, ale úroveň našeho uvědomění se liší. Někdo má více energie, někdo méně. Někdo má více správných znalostí, někdo méně. Ten má takovou životní cestu, ten má jinou životní cestu."

,,Podle míry našeho uvědomění, podle našeho jednání v životě a podle míry naší energie se odvíjí naše schopnosti a znalosti. Všichni tedy máme ty vlastnosti, ke kterým jsme sami dozráli, ke kterým jsme se dopracovali, na které máme energie, nebo které si zasloužíme a potřebujeme. Nedostanete dar jasnovidectví, pokud byste měli v duši nedobrou vlastnost, která by zavinila, že svůj dar budete používat k manipulaci, která lidem ubližuje. Ten kdo svou bytost otočí k temnotě, přirozeně světlé dary ztrácí..."

Napsala ALUE
Pokračování celého článku zde: www.alue.cz

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

KARMA

Obrazek

Když někdo vykoná nesprávný, neetický čin, vytvoří tím určitou nepříjemnou energii, která na něm lpí a svazuje jej s následkem jeho činu.

A pokud této nepříznivé energie vytvoří příliš a nezbavuje se té staré, to znamená, nenapravuje následky svých činů, pak celkově upadá a začne hromadit větší přehmaty.

Ublížím někomu slovem?

Důležité je co nejdříve se omluvit a nečekat, že se to spraví samo.

 Nekalkulovat s tím, že ten druhý na to časem zapomene.

Protože následky mých slov se někde ukládají, hromadí a jednoho dne nastane nepochopitelný výbuch kvůli zdánlivé maličkosti.

 Ta však nebyla hlavní příčinou výbuchu.

Ta jenom způsobila, že nahromaděné následky mých předchozích činů a slov začaly přetékat z pomyslného „poháru“.

Zbytečná mimořádná situace, která vyplynula z celé řady hromadících se a nenapravených drobných přehmatů.

Karma jako instituce má obvykle dva významy.

První je destrukční – přináší člověku karmické vyrovnání a tím je obvykle určité utrpení – například úraz, ztráta majetku, ale také ztráta  života.

 Druhý význam karmy je výchovný.

Destrukční význam karmy jednoznačně převažuje pro člověka zapadlého ve hmotě, který odmítá duchovní pozadí života. V  jeho životě se dějí nepříznivé události, které nechápe a nazývá je obvykle smůlou, nešťastnou shodou okolností. Nic však není náhoda. Z duchovního pohledu má každý následek svoji příčinu.

Karma slouží hlavně k tomu, aby ten, kdo udělá menší chybu nebo i větší přehmat, dostal náznak, že něco není v pořádku. Karma jej takto upozorňuje zejména na etické nepravosti a přehmaty.

A pokud si budu všímat těchto zpočátku jemných náznaků, dokážu se vyvarovat velkých přehmatů a tím i drtivějších náznaků.

 

K tomu však člověk musí mít určitou vnitřní duchovní čistotu, aby taková poselství Karmy dokázal správně pochopit. Anebo aby alespoň dokázal vyhledat toho, kdo to umí, aby mu poradil, proč se v jeho životě děje to a to.

Nejjednodušší je zeptat se na to přímo svojí osobní  Karmy.

Dostat se na vzestup a naučit se komunikovat se svojí osobní Karmou, toto by měl být nejbližší duchovní cíl každého člověka.

Jak potom vypadá situace kolem vás, když komunikovat s Karmou nedokážete?

Drobné náznaky obvykle ignorujete jako nepodstatné. Nevšímáte si jich, protože jednoduše netušíte, co znamenají.  Postupně přicházejí silnější a silnější náznaky. Protože když nechápete své drobné přehmaty, jste na

dobré cestě začít dělat větší a větší přehmaty. A náznaky takových přehmatů pak nabývají podobu destrukcí a vážných nepříznivých událostí v životě

člověka. Při extrémním nahromadění přehmatů bývá takový

člověk na své cestě rázně zastaven.

 J. Novák

Alderonnara@seznam.cz