Jdi na obsah Jdi na menu
 


Indigová liga

8. 1. 2012

                           http://nd05.jxs.cz/325/221/d8df99db97_78065312_o2.pngKanto

Kamenný odznak.

Brock je hned na prvním stadionu v Indigové lize, v Oblázkovém městě. Tento stadion se specializuje na kamenné typy. Za výhru získáte kamenný odznak.Brock je jako druhá nejhlavnější postava,hned po Ashovi. Na stadionu byl jen krátce,většinou cestoval s Ashem. Po té co z Kanta odešel své Pokémony předal svým bratrům. Je hodně chytrý a o Pokémony se dobře stará,později se stal chovatelem Pokémonů.

 

Vodopádový odznak.  

Misty má druhý stadion,specializuje se na vodní typy Pokémonů. Za výhru získáte Vodopádový odznak. Stadion najdete v Blankytém městě. Misty je milovnice vodních typů,takže když potkala sestru Joy,která vodní typy nesnášela,byla zklamaná. Asi jediný vodní Pokémon který se jí nelíbí je Gyarados. Má z něj strach,ale poté strach překonala. Na začátku cestuje s Ashem a Brockem.

 

Hromový odznak.

Poručník Surge vede třetí stadion,v Vermillion City,Rumělkovém městě. Specializuje se na elektrické typy,když vyhrajete získáte Hromový odznak. Narozdíl od většina trenérů se chová arogantně,svého Pikachu nechal v Raichua vyvinout příliš brzy,a to je důvodem,proč v zápasech většinou prohrává: Když byl Raichu ještě Pikachuem,nenaučil se moc útoků. Dokonce i Ash ho porazil.

 

 Duhový odznak.

Erika má stadion v Celadon City,Seladonovém městě. Specializuje se na travní typy,za výhru je Duhový odznak. Erika dokonce vyrábí parfémy,z esence jejich Pokémonů. Poprvé Ashovo výzvu odmítnula,ale potom si s ním zazápasila. Zápas byl tři proti tří,jako obvykle,ale kvůli Rakeťákům na stadioně vznikl požár. Všichni Pokémoni dkázali utéct,až na Eriččina Glooma. Ash se po něm vydal,a zachránil ho. Proto mu Erika předala Duhový odznak ...

 

Duchovní odznak.

Koga a Janine mají stadion v Fuchisovém městě,specializují se na jedovaté typy. Za výhru je Duchovní odznak. Koga je v zápasech rychlí,je vůdce gymnastiky - je to prostě ninja . Janine je jeho jediná dcera,a jejím největším cílem je,aby se stala stejně dobrou trenérkou jako její otec. Po nějaké té době se vůdcem gymnastiky stala Janine,a Koga nastoupil do Elity Kanta. I když tvrdě trénoval,říkalo se,že je jdním z Rakeťáckého týmu ....

 

←  Močálový odznak.  

Sabrina má stadion v Šafránovém městě. Specializuje se na psychické typy,za výhru je tu Močálový odznak. Má Kadabru,Espeona a Mr. Mimea. Sabrina je nebezpečná trenérka které se většina lidí bojí. Když byla malá holčička,zdědila po svém tátovi psychické schopnosti,kterými níčila věci,budovy,skoro všechno. Potom už měla pocit,že jí nikdo nemá rád. Tak se rozdvojila na dvě osoby. Na zlou,nepoučnou holku,kterou teď byla,a na malou holčičku,která byla šťastná - tou bývala když byla mladší. Když na její stadion přišel Ash,tak prohrál. A od té doby ho tam nechtěla vidět. Ale když tam znovu přišel,jeho Pokémoni z ní měli strach,a kvůli tmu,s ním Sabrina nechtěla zápasit. Ale také ho nepustila ven ze stadionu. Záchraou pro ně byl starší muž,který byl Sabrinin táta,ale to si Ash uvědomil až na konci. Vyprávěl jim celý její příběh,až se Ash rozhodl,že se tam vrátí. To ale dělat neměl,Sabrina svými schopnostmi Misty a Brocka proměnila v panenky. Tam bylo i ukázáno,že i její mámu proměnila v panenku. Sabrina řekla,že jestli s ní Ash nezvítězí,tak je nepromění. Byl to krátký zápas,Haunter jí stačil jen rozesmát,a v tu dobu se změnila. Ta malá holčička už s ní nebyla,a ty panenky se opět vrátily do normálu. Tím Ash získává Močálový odznak.

 

Sopkový odznak.

Blaine má stadion Růžovém ostrově. Specializuje se na ohnivé typy. Za odměnu je Sopkový odznak. Blaine dříve pracoval pro Rakeťáky,ale potom se rozhodl k lepšímu. Později byl označen jako hrdina který zachránil legendu Moltrese. Když s ním Ash zápasil tak vyhrál. Má Rhydona,Ninetalese a Magmara.

 

Zemní odznak.

Giovanni a Blue mají stadion v Chromovém městě. Specializují se na zemní typy,ale bez specifikace. Za výhru je Zemní odznak. Blue je jenom ve hrách,v seriálech Gary,ale tam nebyl trenérem stadionu. Blue je vnuk profesora Oaka,a velkým rivalem Ashe. Giovanni je zase šéf Rakeťáckého týmu,který chce pořád a pořád nové Pokémony,chce ovládnout svět.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Líbí se mi to

Maruška,7. 5. 2013 19:47

To se ti povedlo nevěděla sem že blaine byl u rakeťáku a že je blue syn profesora oaka