Jdi na obsah Jdi na menu
 


Liga šampionů

Blue,v seriálech ho můžete znát jako Garyho Oaka,je kromě šampiona trenérem stadionu v Indigové lize. V seriálech byl Ashův tak trochu rival,a vnuk profesora Oaka. Stejně jako Cynthia je bez specializace,region je Kanto.

 

Lance je šampionem v regionu Johto. Jeho specializace je na Dračí typy,v seriálech mockrát nebyl,spíš jen v těch prvních sérií. V seriálech měl Dragonite,a Gyaradose.

 

Steven Stone je šampionem v regionu Hoenn,stejně jako Wallace. Specializujse se na ocelové typy,v seriálech měl Arona a Aggrona. Steven se nejdřív rozhodl že nastoupí do elitní čtyřky,ale poté elitu opustil,a stal se šampionem.

Wallace je šampion z regionu Hoenn. Specializujse se na Vodní typy. Stejně jako Cynthia,i Wallace se párkrát objevil v seriálech. Třeba v díle Přihlaste se do soutěžě nebo Vítání hrdinů,Soutěž mezi přáteli a Dívčí strategie. V seriálech má Milotica,zatím jediného Pokémona,a ve hrách např. Luvdisca.

 

Cynthia je šampionka v regionu Sinnoh. Ash,Brock a Dawn jí už několikrát potkali,ale ještě by se nedalo říct že jsou přátelé. Paul jí také vyzval k zápasu,ale prohrál. I trenéři z elity s ní měli zápas,jako třeba Lucian nebo Aron. Cynthia je chytrá,milá,a laskavá. Nemá žádnou specializaci. Její Pokémoni v seriálech jsou Garchomp a Gastrodon. Ve hrách má pak dále Spiritomba,Lucaria a Milotica. V lize šampionů je jediná holka.

 

   

Alder je šampion z regionu Unova. Stejně jako Blue a Cynthia je bez specializace. Je z té nové řady,a v seriálech má Bouffalanta. Alder je podle Marshala typ muže,který by mohl jít na bojovníka,i když trochu vypadá jako náčelník indiánského kmene.