Jdi na obsah Jdi na menu
 


Battle Frontier

 frontier_map.png

                                                       

                                  Hoenn/Kanto 

battle_factory_emerald.pngNoland v bitvách využívá svojí moudrost,zápasí v Bojové továrně,většinou je viděn jak letí nad svou továrnou v letadle. Za vítězství získáte Silver Knowledge symbol nebo Gold - což je stříbrný a zlatý. Mezi jeho Pokémony se počítá legendární pták Articuno,ale Noland ho nechytil,pouze se s ním spřátelil - je ale jeho.

 

battle_arena_emerald.pngGreta je milovnice bojů,má především bojové typy. Při zápasech využívá své bojové umění,které ovládá skvěle. Také se ráda dívá na zápasení jiných trenérů. Zápasí v Bojové aréně. Za výhru získáte Silver nebo Gold Guts symbol.

 

battle_dome_emerald.pngTucker dělá rád show pro diváky. Nosívá většinou hodně křiklavé a neobvyklé oblečení,někdy to jsou dokonce i kostýmy. Svoje taktiky také využívá v zápasech,jeho hlavním Pokémonem je Swampert. Zápasí v Bojové kopuli,za výhru získáte Silver Tactics a Gold Tactics symbol.

 

battle_pike_emerald.pngLucy je velmi půvabná trenérka,dokonce i Brock se do ní zamiloval,potom ho ale Max zatahal za ucho,a Brock s tím přestal. Lucy většinou v zápasech používá Sevipera,jejího oblíbeného Pokémona. Její způsob zápasení je takový zvláštní. Zápasí v Bojové štice,a když s ní vyhrajete získáte Silver Luck symbol nebo Gold Luck symbol.

 

 

300px-battle_palace_emerald.pngSpenser je i na svůj starý věk velmi zkušený trenér,není lehké ho porazit. V zápasech používá především hlavu a srdce. Většinou ho uvidíte se svými zaměstnanci,a i na jeho věk má velice pěkný život. Spenser je specialista na léčivé byliny,svým Pokémonům věří,zápasí v Bojovém paláci,za výhru s ním získáte Silver Spirit symbol a Gold Spirit symbol.

 

300px-battle_pyramid_emerald.pngBrandon je král pyramidy,jeho zápasiště je Bojová pyramida. Na rozdíl od ostatních Frontierů chytil trio legendárních Golemů: Regirocka,Regice a Registeela. Všechny tři propustil aby zachránil Regigigase,kterého se pokoušela polapit zlá lovkyně Pokémonů J. Je to jeden z nejsilnějších světových trenérů. Reggie Brandona nedokázal porazit,a to dokazuje,že je hodně silný. Dokonce i Paul si s ním dal zápas,za výhru získáte Silver(Gold)Brave symbol.

 

300px-battle_tower_emerald.pngAnabel je velmi zručná dívka,kterou je těžké porazit. Má psychické typy,a dokáže se s nimi telepaticky spojit. Její způsob je podobný jako dřív u Sabriny,ale ne tak krutý. Ash s ní poprvé prohrál,ale na po druhé vyhrál. Zápasí v Bojové věži a když jí porazíte získáte Silver(Gold)Ability symbol.

                                                                  Sinnoh

300px-battle_tower_iv.jpg   Palmer je otec Barryho,jeho povaha je podobná jako jeho syna Barryho - hyperaktivní a arogantní. Palmer je vůdce v Bojové věži. S ostatními mluví  nervózním zoůsobem,podobně jako Barry. Jaký otec,takový syn,a myslím,že už to Palmer nezmění.

300px-battle_factory_iv.jpg  Thorton je chytrý trenér,a má svůj VS Recorder,kam ukládá všechny své zápasy,nahrává je. Když chce,může tam nahrát co bude chtít. VS Recorder má ale většina Battle Frontierů,ale Thorton to používá asi nejvíce. Zápasí v Bojové továrně.

300px-battle_roulette.jpg  Dahlia je tanečnice,takže při zápasech zpívá a tak trochu i tancuje. Fantina je Dahlii fanouškem,Fantině se líbí její taneční styl. Dahlia nosí elegantní oděvy,a i když s vyzivatelem prohraje,usoudí,že to byl nádherný zápas. Má zápasiště v Bojové arkádě.

300px-battle_castle.png  Darach & Caitlin mají zápasiště v Bojovém hradu. Darach je v Bojovém hradu vedoucím,a jeho nápomocná je právě Caitlin. V zápasech působí Caitlin jako rozmazlená holka,sedí na jeho trůnu a sleduje zápas Daracha a protivníka. Caitlin porážku nepřijímá jako ostatní,Caitlin potom nastoupila do Elitní čtyřky regionu Unova.