Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přítomný okamžik, uvědomění

29. 9. 2016

Přítomný okamžik, uvědomení

Sekce - filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Září 2016

 

 

 

Práci s podvedomim apod. znamena,ze budete odparovat stare pocity, smutky, lítosti, malá sebehodnota nepatří přítomnému okamžiku, ale staré době, kterou jsme terapii rozpouštěli.

Chybné je, když člověk po terapii odpařující pocit přičte přítomnému okamžiku, události, a tím si znovu vytvoří blok a zátěž.

Staré emoce musí odejít jak pára nad hrncem.

Proto  v 5.dimensi jsme tvurcem sveho osudu, deje se nam to,co myslime a cititme, takže zjistěte, jaké máte dnešní pocity, myšlenky, a uvědomte si, že toto jste si stvořili a toto žijete pro nísledující čas.

Uplně nejhorší je VINA! Ta způsobuje závažný blok. Prostě něco se stalo, co je pryč, vina nic nezmění na příčině a ani na následku, jedině sebereflexe a a pozitivní náprava, a připrava , že příště to uděláme jinak – i když třeba zase špatně – o tom je ŽIVOT.

Vlivem poškození sebeuvědomění dělá člověk spoustu chybných kroků, protože se mu v těle sepne starý obranný systém a nejedná pod vedením srdce a intuice, pak způsobí bolest, překážku, sobě nebo někomu, ale to se nedá nic dělat. Každopádně situace se opakují tak dlouho, dokud je nepochopíte, neprojdete lehce a správně.

zopakují se ovšem i pak, aby se prokázalo, že nová strategie vyhodnocení události není náhodná, ale vaším novým pevným zvykem!

Toto je princip karmy a karmické terapie, pomoct vám s tím a naučit vás být shovivaý k sobě a druhým a žít ted a tady s vědomím, že minulost ZATÍM ještě dolehá a ovlivňuje. Proto nasazovat techniky myšlení a práce se sebou podle evolučních principů na zdolání překážek v sobě a prostředí. Jako používáme evoluční vymoženosti, letadla, mobily, lasery, musíme používat i své vlastní zrychlení , nové analýzy , dotekové techniky, vizualizaci aj.