Jdi na obsah Jdi na menu
 


pozemští andělé a partneři duše

4. 2. 2015

pozemští andělé a partneři duše

převzatý článek

19.12.2013 12:20

Snad každý má někde uvnitř touhu najít spřízněnou duši, se kterou bude souznít a se kterou bude jeho život jednodušší a krásnější. Pokud se cítíte být pozemským andělem a někdo se vám bude snažit namluvit, že to jsou nesmyslné touhy a že žádný "ten pravý" nebo "ta pravá" neexistují, nevěřte mu a poslouchejte své srdce.

U lidí jsou jejich vztahy ovlivňovány především karmou. Potkávají se s partnery, se kterými mají něco nedořešeného nebo se kterými se mají něco, co v minulosti nezvládli, naučit. Ale u pozemských andělů je tomu jinak. V jejich případě si tato touha zasluhuje velkou pozornost, neboť se jedná o jakýsi vnitřní kompas, který je upozorňuje na to, že někde je duše, se kterou se před svou inkarnací domluvili na tom, že budou partneři a budou si vzájemně pomáhat v plnění svých životních úkolů.

Problém je, že když je duše ještě bez těla, jeví se jí život na Zemi mnohem jednodušší a úkoly, které si nabírá, se jí zdají snadné. Připadá jí tak samozřejmé, že se s partnerskou duší potká, že se poznají a budou spolu šťastně žít. Jenže realita je často jiná. 

Setkáváme se s různými případy, kdy se duše minou nebo se vůbec nepotkají, protože jeden z nich nebo oba sešli ze své životní cesty. Pokud duše pozemského anděla např. příliš zabředne do hmoty a řídí se jen svým rozumem a volí tzv. jistoty, může se stát, že svého pratnera duše prostě nerozpozná, případně vztah zavrhne jako nerozumný a neperspektivní. Nebo naopak není rozpoznatelná pro svého partnera, protože její vibrace neodpovídají tomu, co je druhou stranou očekáváno. 

Mnozí pozemští andělé tak žijí v nesprávných vztazích s bytostmi, které jejich vibrace ještě více snižují. Jejich šance na splnění životních úkolů tak klesá. Mnozí rezignují, zahořknou, jiní sami sebe přesvědčí, že takový je život. Pokud je vibrační rozdíl mezi partnery opravdu velký, může to být i příčinou toho, proč není pár schopen mít děti. Zejména pokud je vibračně výrazně výše žena než muž. 

Naštěstí existují různé náhradní varianty. Zjistili jsme, že u velmi vysoko vibrujících bytostí nebo některých zvlášť důležitých pozemských andělů bývají v záloze tzv. náhradníci, tedy další jeden až dva další vibračně odpovídající partneři, se kterými je duše domluvena. Ovšem i u bytostí, které tyto náhradníky domluvené nemají, stále ještě existuje šance na kvalitní partnerský vztah s vibračně odpovídajícím partnerem. Někteří pozemští andělé si totiž partnerské duše nedomlouvají a zůstávají otevření pro to, co přijde. Vypozorovali jsme, že je to častější zejména u mladších pozemských andělů. Současné děti si totiž už mnohem více věří, že se neztratí a že si dokáží najít odpovídajícího partnera. Svou roli v tom jistě hraje i to, že mezi mladými lidmi a děti je procento andelu vyssi