Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pole Neomezených Možností má pro nás vše

Pole Neomezených Možností má pro nás vše.

Vše je z elementárních částic, které se shlukují do tvaru, děje, pocitu podle energie, která na ně působí. Proto podle zákonů kvantové i newtonové fyziky tvoříme svůj svět, sebe.

 

Staré zvyky, hmota, tělo, mají setrvačnost...proto potřebujeme působit protitlakem myšlenky, činu, nějakou dobu, než přesměrujeme setrvačnost. Totéž gravitace.

Zákon přitažlivosti má dvě podoby. Protiklady se přitahují, aby dohromady vytvořily rovnováhu.

Stejné přitahuje stejné a násobí se.

Moderní člověk použije kvantové evoluční myšlení na přetvoření omezení, která si způsobil dříve a následné vytvoření nového sebe, nového prostředí, všeho podle jeho současných představ.

Je nevyhnutné přijmout a pochopit zákony kvantové a newtonové fyziky, abyste věděli, proč něco nejde hned a jak na to po einsteinovsku. Základem všeho je primární částice hmoty, která má název podle míry dosaženého vzdělání. Buňka, atom, foton...tyto částice máme k dispozici a svou silou je měníme. Současně používáme síly prostředí na podporu záměru.

Souběžně tvoříme nové a napravujeme staré pokažené.

 

Jedině praxe, denní trénink práce s myšlenkou, energií, fotonem přinese úspěch. Bez aktivního denního činu nás setrvačnost a staré zákony uvězní v tom, co jsme stvořili v dobách nevědomosti a co stvořili naši předci.

Doba nám dala lasery, androidy, ale i informace, jak tutéž fotonovou energii přenášet myšlenkou, rukama, aurou, pomocnými předměty, kyvadlem, amuletem atd.

Každý odklad utrvdí starou setrvačnost, zajeté mechanismy, strádání...z dřívějška.

Pozitiva už zajetá rozvíjejte a děkujte za ně.

V dobách úspěchu, radosti, se vizualizuje snáz, ale z problémů vyjdete jedině tvrdým nasazením vůle.

 

Někdy žasnu, jak Sjednocení Polí stejně smýšlejících, stejně směřujících lidí urychlí realizaci záměru, který je v souladu s osudem a božím plánem.

Je to nádherné...denně mám důkazy, že šance, předpověď na děj během několika  měsíců se při Sjednocení pod  Vyšším vedením uskuteční za dny, ale lidi  musí být v týmu a denně tvořit energie pro svůj Záměr.

 

Korekce-MVDr. Dagmar Peterová