Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bruce Lipton – Biologie víry a spontánní evoluce

22. 8. 2013

Bruce Lipton – Biologie víry a spontánní evoluce

Komentář ke knize a vlastní názor

 

Dvě knihy pracující s pamětí buněk vysvětlující tvorbu osobnosti člověka. Od početí do teď.

Duše má plán, duše má jméno, podle plánu duše, jména duše vysílá vesmír energetické vlny – kód, který udržuje tento program v činnosti. V určitém stupni je již tento plán zastaralý, nepotřebný, je na čase ho odkódovat, změnit, překodovat. Protože duše jako energie prostupuje celým tělem a jemněhmotná těla si pamatují energetické zápisy, nemůže vždy v plné míře fungovat pozitivní programování,pozitivní vizualizace, neboť vysílání z prostředí do jedince je silnější. Na základě rezonance a polarity (Dahlke, Zákony osudu) program vložený do těla geneticky nebo vtiskáváním rodičů způsobuje přitahování energií z prostředí. Když si v dospívání uvědomíme své já, zjistíme, že některé věci chceme jinak, než chtěli rodiče, nebo okolí, ale nemáme sílu to překonat. Na to je potřeba navštívit specializovaného odborníka.

 

Jsme jedinečnou kombinací vlastností otce a matky. Pokud nesnášíte své rodiče, něco na nich odmítáte, zákonitě odmítáte tu část sebe, která vznikla na základě stejných genů a energetických vzorců. Východiskem je pochopení souvislostí, pochopení zákonitostí tvorby a vývoje jedince a následně návštěva specializovaného terapeuta, který vám pomůže zharmonizovat tyto vzorce.

 

Buněčná paměť – mozek buňky je v buněčné stěně a kódy v buněčné stěně rozhodují o tom, jaké informace do buňky vstoupí a jakým způsobem se projeví geny uložené v jadérku. Buňka je samostatná jednotka žijící týmu s biliony buňkami v našem těle a zajišťující správný chod – fyziologii a harmonii. Porucha fyziologie a harmonie může být vlivem vstupu chybné informace z prostředí mimo buňku.

Tělo má svého autopilota, autonomní nervový systém, který řídí chody v těle bez vědomého uvědomění si. Postupně se vědomé a vynucené zvyky nebo rituály stávají automatickými. Např. řízení auta,

 

Veďte vědomý hovor se svým mozkem a se svými buňkami. Ráno je uvítejte, promluvte s nimi. Každá buňka má své hmotné tělo a nehmotná těla včetně duše. Můžete jim říct – hele buňky, mě už fakt nebaví se přežírat, když jsem unavená. Můžete prosím vás změnit ten program? Načež se stane, že např. najdete knihu, ve které najdete info jak to změnit, nebo potkáte člověka, který vám podá informaci. Některé změny ve vašem těle proběhnou už pouze po vědomém příkazu mozku a buňkám,neboť vlivem evoluce a hromadných úpravách lidstva jsou energetické změny připraveny, stačí jen si říct.

I křesťanství říká – otvírá se tomu, kdo klepe.

 

Nová doba vyžaduje jasně a srozumitelně říct co cítíte a co chcete. Nesetrvávat v přesvědčení, že druhému člověku, nebo buňkám dojde, co byste chtěli, po čem toužíte atd. doba nás učí říkat pravdu o sobě a o svých přáních. Tento rok, tento měsíc (měsíc saturna, září měsíc marze, rok hada do února 2014 jsou o tom, že pravda vyjde najevo všechny lži budou odkryté.

Pokud tedy něco skrýváte, lžete sobě nebo druhým, budete velmi unaveni a stejně se pravda dříve nebo později zjeví.

 

Ten kro dokáže do konce roku hada najít lži na srdci nebo ve hmotném nebo nehmotném těle, ten využije síly roku Koně k velkému úspěchu. 2014 rok Ketua a Koně velkou silou a rychlostí překoná karmické vzorce a může nás vést ke svobodě a úspěchu ve všech oblastech života. Bezpodmínečně nutné je být pravdivý.

 

Možná už ani nevíte, co jste si kdy nalhali , a proto veďte hovor sami se sebou, proste o zjevení pravdy a lži a sami v sobě si to zpracujte. Postupně se pokuste nabýt odvahu říct tuto pravdu nahlas. Nejprve do zrcadla, potom stromům, psovi, nebo člověku.

Burce Lipton vysvětluje fungování energií v těle i mimo tělo a předloží vám důkazy k jeho a mé filozofii, kterou vám předáváme v různých textech.

Simona a Ina, srpen 2013