Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čakry – aktuálně 2016

12. 8. 2016

Čakry – aktuálně 2016

Sekce - návody na samoléčení

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Srpen 2016

 

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

První čakra


tmavočervená, mezi konečníkem a pohlavnímy orgány - bezpečí, stanoviště, zázemí, domov, prvotní impuls, početí, uzrození, inkarnace, základ uplně všeho a od první čakry se také všechno odvíjí. bez první čakry nemáme základ zdraví, kostí, svalů a krve. nemáme základní postoj v životě, 

protože pocházíme z našich rodičů, zjjeich základního genového vybavení, harmonizujeme v první čakře genom uzístaký od rodičů. jsme jedinečnou kombinací z výbavy rodičů, a tuto jedinečnou kombinaci používáme podle plánu duše, karmy minulosti, i karmy přítomnosti. prostředí, lidé, zvířata, rostliny, obydlí, magnetické pole. vesmírné proudy a jiné působí energeticky na naše genové vybavení a umožnuje projev vloh nebo naopak neumožnuje.   první čakře vytváříme základní magnetismus pro to, od čeho se bude vyvíjet náš vzhled, povaha, schopnosti, život. 

požádáme o harmonizaci prvních čaker našich rodičů. kdo má doboru představivost , poprosí o hamronizaci čaker všech rodičovských párů všechn našich předků, kam až samá pamět těla a duše. 

v první čakře máme také bazální genové vybavení duše a ducha , a navázání na kosmické proudy. část genetické inforamce se nekopíruje, ale žije v nás.  a tato genetická inforamce se projevuje spojením s předky a pomocnými bytostmi, a podle vlivu dalších čaker enerigii a života potom rozvíjíme vlohy pro spojení s duší, duchem , svým a učastníků našeho žviova a dalšími formami bytí a sounáležejícími entitami. 

postavíme proti sobě první čakry rodičů. a prosíme o vyčištění harmonizaci, odpuoštění a usmíření prvočakrových témat rodičů, aby zrozenec již nenesl zbytečnou zátěž předků, a aby nebyl celoživotně pod vlivem vztahu a situaci, mezi rodiči v době vzniku jeho těla. představte si, tmavočervenou barvu matky v první čakře a tmavočervenou barcu otce v první čakře, historicky vesmes dominovala témata obydlí, finančního a majetkového bezpečí, politické situace, případne zhákladní zdraví. toto byly prvotní kriteria výběru . takoé většina párů v historiii používala pouze prvočakrovou pudovou sexualitu, a nebo byl zájem pouze oplodnit mít následovníky pro politiku, pozici, práci na poli, nebo někoho, kdo se o rodiče psotará, až budou staří. 

dnešní doba zvyšuje frekvenci v pozitivním smyslu ve všch astpektech našeho života . zázemí postavení spoelčná práce jsou stále duležité ,ale zvyšuje se pozitivní frekvence a společnému obydlí se dává již jiná pozice, jiná energie, a stává se sdílením na nové a vyšší urovni. stejně tak prvočakrový orgasmus nabývá jiné podstaty a projevu. zdraví potřeebujeme ne na práci na poli, nebo na splození mnoha potomků, ale na zhodnocení celého našeho života v první čakře, tedy materiálního. péče o domov, po auto, cvičení, uklid, a všeobecná pohoda v těle a s tělem. odlonost vůči elektrosmogu, uřknutí, a jiným energiim. 

Tou částí našeho božského já, která je k tomu odprávněna, odpouštíme v sobě a mimo sebe svým rodičům a mezhi rodiči navzájem. máme v sobě polovinu inforamcí od každého z nich, a proto naše upřimné porozumění a odputění může aspon z 50% ulevit rodičům. ne bot podle zákonu staré energie to, co se odehrává mezi rodiči ted, se odehrává uvnitř náš. a samozřejmě platí vše i naopak, to, co se odehrává uvnitř nás se odehvává v anših rodičích, tím se nevědomě i vědome olivnujeme dobře i špatně. proto je duležité odpouštění a usmíření v sobě sama, v sobw s rodiči,  vně s rodiči,  vně mezi rodiči, podle nevyjšší možné dosažitelné urovně v přítomném okamžiku. 

 

Jsem v rezonanci s nejčistší podstatou první čakry.  zvyšuji pozitivní frekvenci mých kostí, svalů, a krevních buněk.  umožnuji evoliuční restrukturalizaci pro moje nevyjšší dobro, 

představte si, jak se barva tmavočervená rozpllýává celým vaším tělem, vychází z kostí a kostní dřeně - pokračuje dál,  přes svaly,  krev i do dalších tkání a orgánů, které k první čakře nenáleží.  nová základna vaší osobnosti se vytváří v této tmavočervené barvě. 

současně dovolujeme,a by ve vědomé i nevědomé části našeho bytí proběhlo odpuoštěí a smíření  se sebou sama, v sobě sama,  a s tématy rodič a díte. 

 kolektivní hromadně, potřebujeme odpošutění za všechny nechtěná nebo zmanipulvoaná početí, z různých důvodů nebot historicky je minimum početí ze skutečné lásky.  boží jiskra a prapodstata duše tuto jiskru lásky nese, a v rezonanci s ryzi podtatnou první čakry vkládá tuto boží jiskru lásky do každé naší prvočakrové bunky. 

Každá čakra má svoji auru,  která reaguje na vnější a vnitřní prostředí, tak jako autra celého těla, a může mít různé poškození, zhrubnutí, záhyby,  a dokonce i přetočení. čakry musíme hojit zevnitř i z venku.  nejčistší hojivá síla je láska a světlo. v poškozených prvních čakrách obyvatel  nejde ale napojit na celou první čakru energie lásky a světla, nebot čakra sama má relativně nižší vibrace mnoho poškození, a není tedy komplexně slučitelná s energii světla a lásky. dokonce i první čakra našeho ducha není v tomto evolučním stupni uplně kompatibilní s léčivou energii i světal a lásky, proto musíme postupovat krok po kroku při zvyšování pozitnvích frekvencích první čakry a při její hamronizaci a nabíjení a proto použijeme nejčistnčí podatatu matyk země, nejčistčí podstatu bavrvy tmavo červené, můžeme použít červenén kameny, energii bezpečí, zázemí, jako energii témat v její ryhzi podstatě. postupně zvývšímé pozitivní vi race první čakry tak, že budeme moci pracovat čistou láskou a porozuměním. uvědomte si, že první čakra jako domov, rodina, zázemí, pobyt na planetě zemi, život sám a pudová sexualita má málo co společného s čistou láskou . uakžtem mi člvoěka, který přistupuje s čistou láskou porozojěnním a odpouštěšním k obecným tématum pudové sexuality a svému rodinnému a domácímu životu. začneme tím, že jsme ve svém obydlí v  bezpečí, že jsme ve svém těle v bezpečeí a že jsme v bezpečí s pudovoou sexulitou. už toto bude velký krok k uzdraveí sebe sama  od nás odvíjejících se lidí a události. 

 

poznámka - první čakra je jednopárová a otvírá se směrem dolů.

 

Druhá čakra

kousek pod pupíkem otvírá se dopředu a dozadu. 

oranžová barva 

druhá čakra nese témata nápadů, impulzů, změn, aktivity, vztahu, sexuální témata už určitých parnerství.  vztah mezi lidmi se samozřejmě odvíjí od první čakry, proto potřebujeme mít kvalitní a pevnou zýákladnu, to znamená kořen z rodčů, kořen v sobě, teprve po nápravě osobní a rodinné karmy a po nápravě rodičovských vzorců alespon uvnitř sebe sama když utž by to nešlo zvenku, může dojít k tomu, že zacneme vytvářet harmonickoé aktivně tvořivé vztahy z různými lidmi obou pohlaví ale i se zvířaty. druhá čakra je evolučně zatížená žárlivostí, závistí , marností a nedostatkem a strachem. 

nově vyčištěný kořen a jádroz porvní čakry, ám svým rudým proudem přináší do oranžové barvy odvahu tvořit zkoušet, vykračovat a měnit.  poiud máme rudou pevnou základnu v prnví čakře, máme přirozenou odvahu jít zatím, co považujeme za správné, zkoušet, umět vyhrávat i prohrávat. dovolit si mit uspěch a z pádu udělat zkušenost, jak to příště zkusit jinak. druhá čakra má vyšší vibrace než první, a tak se tmavočervená zesvětluje do oranžové a plynule v sebe přechází.

tak jak vidíte na duze. zdravá tvořivost proměnlivost a nápaditost k sobě a druhým znemožnuje žálivlost a závist, protože víme, že můžeme a umíme konat měnit, a pevně a svobodně a pružně se pohybovat, mezi lidmi. prostředí lidí je pro nás bezpečné . jakmile ucítíte menší bezpečí ve vztazích s lidmi, vratte se znovu do první čakry, zaktivujete ryzí podstatu tmavočervené, a vykrmte druhou čakru prozářete jij, do barvy oranžové,  bezpečně budete vybírat své partnery na práci, a sexualitu, a další formy vztahu a náklonosti na "relativně nižším frekvenčním stupni". zájem a společné činnosti byly v evoluci opět někdy zaměnovany za lásku.  láska patří samozřejmě do všech čaker, její frekvenční uroven se liší, ale druhočakrová láska není láska božská bezpoemínečná, multidimenzionální, je to láska aktivní a tvořivá. představte si, jak z vaší oranžové čakry vychází světlo a parsky, které transformují prostředí. představte si , že autra druhé čakry se  hojí  je rpůzračnější, zářívější, hladká.  přeneste pozornost ke svým rodičům do jejich druhé čakry a požádejte o vyovnání závazků, odpouštění a usmíření v jejich vztahu , spolutvoření, sexualitě. druhá čakra kolektivně nese zápis msty, žárlivosti, odvety, a záměrných protichůdných činů v aktech, soutěživosti a zadostiučinění. nenávist, z vašich předků i z vašich inakrancí je další poškozující téma druhé čakry, už jen tím, že si to uvědomíte léčeité druhou čakru svých rodičů a sebe a vščdhny vztahy. pokud to kromě uvědomění si dokonce i pochopíte, pokud to dokonce i příjmete, dochází k obrovskému uvolnění zátěže druhén čakry. a tím vztniká prostor pro novou formu evolučních vztahů 2016 nebot smyslem všeho je pochopoit prijmout, odpustit, a aktivně tvořit, sebe sama v nových podmínkách bez zátěže své, rodiné koletiivní a historické. 

každý jedinec, který pochopí vysílá do lidí, se kterými má nějaký vztah vyšší frektvenci energie, a tím ji pomáhá v jejich osobnostním růstu a svobození ze svého vlastního vězení. 

Duležité je porozumět rodičům, předkům prarodičům, uvědomit si, jak prsotředíá lidí a dobovéí působilo na jejich geny a tedy na jejich povahu sa schopnsoti, a modelvoalo je doi toho, jakými se projevovali. je ptořeba odpustit všem a všemu, protože ta doba je pryč a v případě že odpoustíme, brzy se stane, že už ta témata nemusíme žít. 

druhá čakra nese odvahu a vykročení vystoupit z bludného kruhu msty, zadostiučitnění, a napravy škod z chybného uhlu pohledu. skody napáchané rodiči na nás a dobou na nás nenapraví  již tato doba a rodiče tehdy, a proto je potžřeba vystoupit z potřeby získat energii , která nám chyběla v jiném čase a prostoru a je potřeba přijmout tu tvořitou energii, tkerá je nám k dispozici ted a tady. 

 

Třetí čakra

plexus solar  základní pleten našeho organismu, výběžek - mečová chrupavka z prsní kosti je jupiterův bod štěstí 

planeta jupiter je planeta štěstí, učení, paměti, chování mužů k ženě, nese v sobě ryzi mužský aspekt. nové informace jsou , že  ryzí muž je jupiter, nikoliv mars. ( dříve mars a venuše, nyní jupiter a venuše, další ryzí pár je slunce a země , luna. )

třetí čakra je čakra rodiny, domova, péče , pozrosnoti, duležitosti, sebevěomí, sebedůvěry, sebeprossazení, vznik umyslu vznik průlomu, nakládání s osobní silou a mocí , otázka ovlivnování sebe a druhých, (jak ovlivním já, jak jsem já ovlivněj) 

zátěž 3 čakry spočívá v tom, že v dětství není vyvinutpé sebeuvědomění, jsme plne odkázani na rodiče a vrámci přežití, žití a začlněnní do společnsoti je nuté příjimáat vzorce rodičů a prarodičů, v sociálním cítění a chování, v zacházení se sebou a životem jako takovým. bez rodičů bychom neuměli jíst, mýt se, neučili bychom se a zustali bychom na urovni zvířat. někde bychom vyhrabali potravinu, rukama bychom ji snědli i s hlínou, a udržba konečníku by probíhala při setkání se s kaluží nebo s jazykem jiného živočicha. 

3 čakra je poškozena disharmonickým postojem k výchově rodičů, většina populace ma zkrelsný pohled od extremniho odmítání po idealizaci. rldičům patří velký vděk, že nás naučili chodit, mluvit, obloékat se, a že nás donutili chodit do školy a učit se.  je to druh ovlivnování - manipulace, který je naprosto nezbytný v individuální evoluci. čím více byly poškozeni naši rodiče dobou, a výchovou, tím více poškodili nás tím, že nás neco nenaučili vůbec, a jinápravdila nám doslova vmanpipulovali tak pevně, že se s nimi potýkáme cleý život. 

3 čakra je nejduležitější v uvědomění si , kdo jsem JA, jak se projevuji k sobe a druhým, jaké mám umysly se sebou a druhými. jakou mám odvahu se prosadit  motivace a tvořivost vzniká prolíámím druhé a třetí čakry. 

oranžová barva nápadů proniká do 3 čakry , stává se žlutou, a podle míry  naší sebedůvěry nám umožnuje projevit. se. 

Harmonizujem hranice, které nám byly nastaveny v utlém detství, v době, kdy jsme netušili kdo jsem JA: jako dítě jsme své já považovali jako součást všeho rovnocenou součást. boha, univerza, přírody, a následně pak domova rodiny, rodičů, příbuzných , a dalších součástí obydlí a okolí. prvotní duvěra , s kterou jsme se narodili způsboila neomezený vstup vzorcůl a názorů do nás. proto se někdy chováme jakio rodiče, nebo tak vypadáme. je duležité nastavit rovnováhu a uvědomit si, že vždy je něco pozitivníhoo být jko "moje matka a můj otec" a současně musím dát prostor sám sobě a vytvořit svou jedinečnost tím, že se vzepřu, předelám, nebo odmítnu vzorec, který do ma vložili. 

aktivujeme průlomové body v játrech, 3 základní body , skrz které prochází světelnéo proudy, tkeré se napojují na spolupracujici pole všech možnosti, proud synchrobizity a světové proudy. je to horizontální tok energie 3 čakrou, umožnuje nám osobní proměnlivost. 

3 čakra nese osobní moc a sílu. téma osobní moci a síly je také planeta pluto.  potřebujeme si uvědomit, že máme svou vlastní a jedinečnou formu osobní síly a moci kterou vždy projevujeme s čistým umyslem. vrámci karmy a evolučních povinnych prožitků se setkáváme s násilným nebo mizivým použitím své nebo jiných osobní síly a moci. 

během jedné inakrance musíme prožít být bez síly  moci, odevzdán druhým, a být zmaniipulován a pod tlakem osobní síly amoci někoho jiného. 

s porozuěnm smylsu povinných osobních prožitků se vytváří náš vlastní, umysl jak použít svoji sílu a moc. pokud jme odkloněni od své ryzi podstaty síly a moci, talčí nás proud synchronizity do událostí, abychom přijali a použili svoji individuální pravou sílu a moc. 

 

Evolučně je potřeba očistit 3 čakru od mocenských nástrojů  rodin, politiků a společnských tlaků při uvědomění si, kdo jsem já, poslušnost, mocenské tlaky v rodině uvnitř a donucovací prostřředky, jak se bude jedinec chovat, co bude studvoat, kde bude pracovat, koho si vezme, kolik bude mít děti a jak se bude chovat ke svému partnerovi. přes 3 čakru realizuje společnsot, rodiče svoje mocenské tvoření a omezuje děti v jejich svobodném projevu a jejich individuálních kriteriich výběru a sebeuvědomění. 

tento postoj se dědí a zakřivuje auru 3 čakry mnoho tisíců let  vyjdeme z čisté podstaty lásky duší , které se spolu mohou spojovat a tvořit nového jedince. tento zákald čisté lásky a splynutí dvou entit vložíme jako impuls do 3 čakry. doba a historie omezuje projevení individuální podstaty jednotlivce, a realizaci jejiho specifických kodů - jméno a datum narození. 

Představte si, zlatožlutou barvu, jak nejprve obchází omezení dobou rodiči a autoritami  a poté jak koncenturje svou energii, nabíjí se a taví omezení vytvářená společenskými a rodinnými normami.  hranice, kde vyhovět , kdy odmítnout, kdy se vzepřít. levá ruka pomáhá třetí čakře získat tu sprvánou duležitost, historicky bylo dítě duležité pro určení pozice jeho rodiče.  - má syna - následovníka, porodila pracovní sílu, děti se rodily za nějakým učelem. historicky málo kdo plodil díte pro prožitek bezpeodmínečn lásky a osobní prožitek rodičovství. rodičovsktví jako takvé se stalo povinným společenský vzorcem v vycházející z historické povinnosti o zachování rodu. muži toužící po synovi chtějí zachovat svůj rod, sebe sama, aniž by jim šlo o individualitu, a jedinečnost jejich syna a jejich vzájemného vztahu. současně je potřeeba očistit 3 čakru od degradace ženských potomků.  dnešní model  mít dvě děti nejlepe holčičku a chlapečka je opět společenská norma. mít dítě je osučástí moderního image. opět chybí pravá láska a touha po prožitku, naštěstí už ale mnohem méně než před 40 lety. a dříve.  obecně cyhbí všem dětem ( nezávisle na tom, kolik let jim je ted ) pocit individuální duležitosti.

dítěti nestačí, ž eje součásti všeho (božstív.... společnosti, rodiny. dítě potebuje citit, že je naprsoto jedinečné vyjíímečné a jeho vztahy s okolím a projevy jsou jedinečné a vyjímečné, a rodič k němu má naprsto jedinečný a vyjíečný vztah. deficit duležitosti vzniká i tím, když rodiče falešně tvrdí, mám stejně rád obě děti. není to možné. 

každý vztah mezi dvěma lidmy je jedinečný a neopakovatelný, nenapodobitelný, je-li opravodvé prožívám. proto není možnéo mít stejně rád jakékoli dvě osoby nebo zvířata. je to lež, sama sobě a druhým nebo manipulace sama se sebou, kdy strach a falešná ctvnost donutí rodiče uvěřit tomu, že mají obě děti stejně rádi. 

každé dítě potřebuje vědomí individuální duležisotosti. dejte si to do 3 čakry, dejte to svým

 

Dětem vyčistěte 3 čakry svých rodičů, očistěte je od maniuplace, cyhbného nakládaní s mocí, odpousttě jim, že si svou duležitosti doplnovali přes vaši existenici. 

většina dětí je součástí třetí čarky svých rodičů, to znamená že sebeduvěra rodičů a pocit kdo jsem já, se odvíjí od toho, jak vypadá a žije jejich dítě.  je potřeba abyste se vymanili z umyslu a záměrů 3 čakry svých rodičů a zahájili svoji vlastni seberealizaci. 

rtodičům pak bude samozřejmě něco chybět, ale to jim už mohou poskytnout jiné energetické proudy. uvěomte si, kolik  nás žije pro to abychom udělali radost svým rodičům, zavděčili se jim,  splnili jejichpředstavy, nebo aspon byly s nimi v klidném vztahu a nebyli jsme kritizování. rpodičům lžeme o svých pocitech a chování abychom jim "nedělali"starosti a nemuseli poslouchat, jejich názory, podle kterých stejně žit nechceme. 

osvobozujeme rodičovsklé čřakry a naši 3 čakru od těchto  vzorců, a dáváme soě a všem duležitost tím, že jsme v rezonanci s ryhi podstatou nasí individuáílní 3 čakry.

a přijímáme apouživáme svoji moc a sílu s čistým umyslem. 

 

Čtvrtá čakra

zelenorůžová 

láska srdce, srdcí, svoboda, v sobě a ve vztahích s lidmi, naděje, důvěra, víra, odpuoštění, usmíření, přátelství. 

velmi málo rozvíjené vlohy pocity, a jejich pojevy do vnějšího prostředí. 4 čakra nese také téma zranitelnosti a uzkosti, téma bezpečí a svobody 4 čakr má jinou frekvenční uroven než na čakře 1.

tadfy vzniká a žije pravá láska, která byla evolučně velmi ukryvaná, obvykle nerealilzvoaná ve hmotném světě. zakazovaná, ničena. lidstvo se terpve učí zacházet s láskou srdce a nastavovat své žvotní parametry podle 4 čakry. zátěž prostředí a nedostatečný projev vloh, genů, neumožnuje v plné míře  žit aspekty lásky, přátelství , duvěry a naděje. evoluce nám pomoáhá více věřit ve správnost vnješího projevu , podstaty 4 čakry. láska sama k sobě vychází z kvality nižších čaker, tzn. naše karma, početí, rodina, dětstgví, vztahy  kdo jsem já. je -li toto vyčistěné a srpváně nastavené, pak v srdeční čakře je porozumění a odpuštění smíření a přijetí  askutečná láska k sobě, a následně samozřejmě porozumění a opouštění k druhým. porozumění tomu, že druhý ještě nedospěl k odpuoštění, usmíření, nebo pravé sbelásce. to ale nemůže nijak bránit mě žít to v sobě, se sebou , a s ním. 

denně zkoušejte otvírat zelenorůžovou čakru, nechat ji rozplývat se celým tělem, do aury, a do prostředí. dovnitř i ven 

děljete so na takovýchv místech, kde se citite v bezpečí. a kde v danou chvíli nemůžete být zraněni.  vaše tělo i duše vědomí i nevěodmí potřebuej zkušenost s otevření srdeční čakry v bezepčí. 

zharmonizujem 4 čakru sama v sobě, pozici našich rodičů, a je-li to možné, požádáme, aby láska , čistá láska mezi našimi rodiči žila i v nás, nebo apson čisté upřimné přátelství. 

harmonizujeme 4 čakry našich rodkčů mezi sebou . 

v této fázi čakrlní terapie máme již v pozicich proti sobě spodní 4 čakry našich rodičů a toto tvoří vnitřní základnu nás z 50% ale bohužel projev vztahů  čaker našich rodičů nás nejen ovlivnuej vnitřně (50%)našeho vnitřního já, ale i jejich vnější chování ovlivnuje naše vnitřní i vnejší prostředí v dalších procentech u některých jedinců až témaž ke 100%. část populace není schopna být sama sebou protože žije své rodiče a zevně žije své rodiče opět své rodiče, případně jiné lidi, hsitoricky upevnovaný vzorec. 

otvíráme svou vlastní srdeční čakru, kterou vlastně ani neznáme, co to je milovat sebe? co to je odpustit si? co to je být k sboě přátelský a shovívavý, když od početí naše tělo žije v prostředí, energii někoho jiného. naše duše vstoupila do těla s pocitem miluji se a rozumím si. názory na okamžik vstupu duše do těla se liší. já osobně se podle mých zdrojů ztotožmuji s názorem, že duše vstpují do těla nyní v okamžiku početí, ale dříve, až v okamžiku porodu. 

duše je od početí spojena přes 3 čakru s tělem. kdy do něj plně vstoupí a spojí se je různé. 

prvotní kontakt duše a těla je na urovni miluji se a rozumím si. 

je to prvotní impuls, který máme každý v sobě, božské zrno, láska, porozumění, zdraví, podle zátěže prostředí se potom miluji se a rozumím si ztrácí.  s duchovním uvědoměním a otevřeným vědomím začínme znovu  hledat svůj pocit miluji se a rozumím si. at jsem kde jsem. at jsem kým jsem , at jsem s kým jsem, miluji se a rozumím si. 

s postupem věku a duchovního uvědomění přidáváme do 4 čakry - miluji se a odpošutím si. odpošutím sobě, odpouištím tobě, dík, že mi odpouštíš, dík že si odpouštíš, dík že si odpouštím. nalézáme samy sebe skrz lásku, shovívavost, porozumění a odpouštění sobě sama. 

Od 4 čakry se odvíjí změny na spodních i horních čakrách. vzesthpný zemský proud a sestuplný božský proiud se v srdeční čakře rozdělují do dalších energ. centerer a drah. míra zdravé sebelásky a odpoíuštění určuje kvalitu i kvantitu roznášené energie. zacházejte se 4 čakrou velmi opatrně, nebot je ze všech čaker nejvíce zraněná a zranitelná, a je nejduležitejší ze všech tělesných čaker. požádejte nebo nastavte podle svých možností vztah srdečních čaker vašich rodičů. 

Pátá čakra

tyrkysově modrá 

smysl a cíl života 

naslouchání, sobě a druhým, vědomá konverzace. verbální formulace myšlenek a pocitů. dýchací soustava, prudušky, a dech přes nosní a ustní sliznici je komunikace 4 a 5 čakry. sliznice patří do čakry 3, kdo jsem já a jak reaguji na vnější prostřředí. vdechujeme energii vzduch informace, které se prvně kontaktují se slizhnici, čili kdo jsem já jak se u toho cítím, jaké je mé téma ovlivnování a manipulací , oběti služby a duležitosti. vzduch prochází horními cestami dýchacími, a přináší nový smysl a číl života nebo vydechujeme skrytou prosbu o změnu. touhu po svobodě. horními dýchacími cestavmi se přímo kontaktujeme s vnějším prostředím, se životem jako takovým, štítná žláza určuje moji hierarchii hodnot, vztahu,. teritoriální chování, sociální cítění a zařazení. 5 čakra je velmi duležitá pro interakci s vnějším prosřředím. mé vnitřní proti vnějšímu. jak na to zareaguji. jak je bezpečné prostředí. při běžném dýchání nemůžeme nastavit žádný filtr kromě virtuálního. tělo máme pod obleččneím, obličej pod krmeme, prachem, makeupem, grimasou, ale dech, vzduch přichází v té podobě, jakou v prostředí  má, jsme tedy přímo vystaveni prostředí , které přechází přes horní cesty dýchací smysl a cíl života nás a druhých se míchá, sociáoní zařazení se ozývá, a vzduch prochází do plic, čili do srdeční čakry, svoboda, láska, přátelství, nebo zranění. 

S regerací 5 čakry začneme tím, ž ejsm epravdivý sami k sobě, sami sobě pojmenujeme své pocity ohledně sociálního cítění a hierarchie hodnot. už to je velký kus práce na osvobození. neseme v sobě hierarchii hodnot našich rodičů a smysl a cíl jejich života. jejich smysl a číl života v početí určil smysl a cíl života nás. pravdivě si přeiznejte, že jednim z důvodu bylo nechodit do práce, zavděčit se rodičům, že budou mít vnouče, získat náklonost partnera, že mu porodíme dítě, a nebo skrz dítě zistkat bytost nás milující a námi milovanou , někoho, kdo je na anás uplně závislý a nám podířzený. nastavíme do početí pocit sdílení bez výhradné a bezpodmínečné lásky, splynutí s bezbranným a odevzdaným tvorem, láskyplné spojení v duvěře a v bezpečí. 

harmonizujeme 5 čakry našich rodičů. vwěomou konverzaci mezi nimi. 

jsem pravdivý , vedu vědomou konvezraci v proudu synchronizity, jsem v bdělé pozornsotí shod okolnsotí, děkuji za vedení a sjednocení, respektuji zákony karmy. 

vysvětlení 

vest vědomou konverzaci znamená, že říkáme ta správná slova na sprvném míste, ve správním čase tomu sprévnému člověku a od něj se dovídáme inforamce, tkeré potřegujeme zístkat

v proudu synchronizity zanemná, že dovolíme událostem a pcoitům změnit směr nebo formu našeho konání , myšlení nebo projevu, změnit svůj denní plán. bdelá ozhornost znamená že zaznamenám vnější a vnitřní zmněy v sobě a kolem sebe, a přizpůsobím jím svoje chování. být pod vedením znamená dovolit síly dobra a duši aby nás vyše uvedenými prostředky vedla k našemu nejvyššímu dobru. 

sjednocení znamen, že se naše energ. pole spojí s lidmi v anšem prostředí, a kopírujeme od nich vzorce, vzhledu, chování, myšlení, sociálního zařazení, které potom adaptujeme na sebe, aktualizujeme podle našich individuálních denních konstelací a rozvíjíme. 

tím se stáváme učastníky událostí, kterými máme osudově projít aniž bychom je museli naplno fyzicky a psychicky prožívat. současně se tím obohacujeem o vlastní vzorce, které nám pak část prožitků realně prožít umožní (finanční bezpečí, zrdraví, láska sebeduvěra apdo. )

 

Šestá čakra

fialová, indigo, tmavomodrá.

intuice, telepatie, čakra rozkazu , spojení s různými entitami, mozek, hormony, neravová soustava.

 

vlivem evoluce máme poškozené spojení pravé a levé hemisféry, - corpus calosum je část mozku, která spojuje pravou a levou hemisféru, a spojuuje logiku a intuici. pořebujeme si představit, energetické i nervové cesty, mezi pravou a levou hemisférou, podle nové evoluční fyziologické mapy.  v 6 čakře natstavujeme strategii, vnitřní navigaci, aktivujeme prostorové a místové neurony.
při jakékoli práci stačí použít pouhé pomyšlení ještě lépe i verbální prohlášení a běžné oslovení buněk, těla, duše, entity, čehokoliv. v počátku každé práce se sebou a enrgii je postup naprosto snadný a rychle fungující. pokud použijeme nejméně 3 pozitivní programování.v případě, že už vyslovíte negativní prohlášení, mám strach - je potřeba ho ihned znegovat - jsem odvážná, jsem odvážná, jsem odvážná.

 

verbální popis je prnví krok, pocit je velmi duležitá následná fáze změny, protože je pocit lépe spracovatelnou inforamcí pro mozek, nevědomou i vedomou část těla.
dávám vědomýá příkaz mozku a bunkám k nápravě škod. děkuji.
už toto pouhé prohlášení začne rpacovat ve váš prospěch. to ovšem muže znamenat, že vás přivede dositaucí, které se nám nelíbí. přechodné období života trvá podle doby v jaké jste žili "špatné"P, nevědomě, nebo pod karmou . změna vyžaduje převykání , zakořenění nového chování, a přijetí novéhoi myšlení a konání jako vlastního. dobrtý trénink je zkoušet dělat věci jinak- jíst levou rukou, chodit jinudy.
přes 6 čakru můžeme také požádat sily dobra např. děkuji ti archanděli rafaeli, že mě léčíš. děkuji ti arch.rafaeli, že pomáháš mému bratrovi.
sily dobra mjůžete oslovit a požádat i kvuli pomoci pro někoho jiného.
planeta uran patří k 6 čakře (magie, 3 oko. vnitřní vidění, kumulace metnální energie.
z 6 čakry vysíláme fialový paprsek záíměru, přičemž umysl vycházející z jater musí být vždy čistý.

 

před každou energetickou prací je dobré si říci - pracuji vždy s čistým umyslem ve prospěch všech zučastněnýc. nejlepší je, když budte pokusným králíkem na sobě, protože pak nejlépe ucítíte  efetktivitu a správnost svého působení.  z 6 čakry vychází přirozená nerovvá a hormonáýlní regulace, čili naše vnímání reality těla i prostředí. současně i vnímání světa neviditelného. pod vlivem toxických potravin a léků (antidepresiva, antikoncepce, aprod. ) dochází k dlouhodobému tlaku na naši přirozenost a odklonění se od individuality. vnímat svoji i venjší realitau správně je při použivání antikoncepce a psychofarmak nemožné. na cestě návratu k sobě potřebujeme vrátit hormonální a nerovvé řízení do individuálních hladin.
pracovat souběžně s náhradou hormonů za přirodní látky, a zpracování karmy. byla to karma, kdo nás přivedl prvotně do chybného vnímání své reatlity a vnějšího prostředí. nepochpoení karmy a dějů , které kvuli ní prožíváme vedlo lkliety k používání psychofamrak nebo antikoncepce (žena, neumí správně nakládat se svým pohlavím v této inkarnaci.)


Sedmá čakra

blaženost, harmonie, Bůh, universum láska - barva zářivě bílá nebo duhová, sedmou čakrou přijímáme boží jisrku víry. přestgvte si, že vrcholem hlavy přijímáte nekonečné množství jisker , které rozjmistujete po svém těle, stanou se potom zdrovjem nového vnímání a podporou v odvaze , žít a myslet jinak.