Jdi na obsah Jdi na menu
 


Východisko z deprese a nebo závislost; Karma

20. 12. 2015

Východisko z deprese a nebo závislost; Karma

MVDr. Simona Müllerová

korekce:Jindřiška Ina Pokorná

 

Východisko z deprese a nebo závislost 

Pacientovi je potřeba znova vysvětlit , že není oběť osudu , a že život má smysl i za změny podmínek , které se zdají traumatizující. Vinění je důvod k sebelítosti  a následně pití, je to nízko vibrační síť, která stahuje a bere duši a víc tělo, řekněte jí to . Osoba s antidepresivy nebo alkoholem je dost otupělá, takže je těžké s ní vést vědomou konverzaci. Tělo a duše málo reagují na terapie a podněty z venku vedou k rozptýlení .Podmínkou úspěchu je, že by spolupracovala . Vina sama od sebe neodpadne , ta se musí zpracovat vědomou myslí a především chvíli zpracovat . Pokud člověku dělá dobře být v apatii, utíkat před životem , propadnout lenosti a utápět se v pití , kdy problém na pár hodin zmizí je to pohodlnost . Člověk si musí uvědomit tyhle fakta  a vzchopit se , na chvíli s terapeutem spolupracovat . Neexistuje sama o sobě síla zvenku , která pomůže a udrží. Je jen síla , která navede , podpoří … , ale člověk musí sám chtít. Ve chvílích deprese , osobnostního pádu  samozřejmě sám člověk nemá sílu nemá a pak se ozvou blízcí. Může brát homeopatika , kapky a ve chvílích bdělé sebereflexe udělat radikální rozhodnutí , že to změnit chce. Mluvit o pocitech a začít kroky proti smutku a lítosti, což je aktivní žití  a najít smysl  ve cvičení , čtení , procházkách , práci ….., podle toho , co kdo zrovna má a intenzivně se zaměřit  a odpoutat mysl , přerušit návyk těla.

 

Můžete dávat na detox od alkoholu  nux vomica 9CH 1-2x denně 2.

Quercus, euphrasia, to jsou homeo posilující vůl v boi s alkoholem .

Nux čistí , artemisia  a chammomila  čistí tělo ,  zažívání i karmu od témat alkoholu.

Ignatia –zlepšení rozptýlením  při ztrátě blízké osoby .

Natrium muriaticum- deprese, smutek ze ztráty blízké osoby .

Každopádně homeopatika vždy posílí, ale bez vědomého rozhodnutí zásadní změnu neudělají. Práce se závislostí vyžadují vždy vůli  a uvědomnění si problému . Bohužel většina kuřáků, alkoholiků ….kuřáků marihuany  zásadně podceňuje negativní dopad (což je vedlejší účinek omámení návykovou látkou ).

Berou vědomou vůli a sebereflexi ,navodí zdání , že je vše v pořádku a pod kontrolou . Je štěstí , když konzument ještě ví, že to není řešení , pak má mnohem větší šanci . Bohužel dost konzumentů chce udělat radost blízkým , proto vyhledají terapeuta , ale sami ve skutečnosti ze sebelítosti , marnosti, lenosti  změnu nechtějí. Nevěří v duši a inkarnaci ,proto nemají motivaci něco dělat . Jednoduše se upíjí nebo promarní život a na následky nemyslí , s takovými je těžká práce. Odhodlání a objevení nového smylu života , což je zásadní.

 

 

Karma

 

Všechno jsou povinné prožitky  dané plánem duše před inkarnací ,které by se  měli dožít do 45 let. Jelikož to nevíte a nechápete vytvoříte domněnku křivdy  a nespravedlnosti a tím karmu PŘÍTOMNOSTI, kterou si odžíváte. Vrátíme se  tedy do svého osudu  a uvědomíme si, že za  své předky  a inkarnace duše neseme KARMU, kterou podle starých zákonů Universa  odžíváme asi do 40 let, podle okolností a duchovního uvědomění . Česká republika je srdcem Evropy, český národ je nositelem duchovna , proto je potlačen negativními silami nejvíce . Navíc socialismus  a podobné nás tak poškodil , že jsme karmu odžívali pořád a ještě si tvořili novou. Nicméně jsme v období , kdy už s tím fakt končíme , máme odžito. Už můžeme být šťastní a oceněni, když si to dovolíme , když vyjdeme ze zvyku a pochopíme zákonitosti.