Jdi na obsah Jdi na menu
 


evoluční použití energii a myšlení

23. 8. 2016

evoluční použití energii a myšlení

mvdr. simona mullerová

Lidé mají tendenci se více dívat dozadu, jak to bylo a proč..... a z toho odvíjet představy  o teď a zítra. Tím, ale neumožňujete evoluci , aby se projevila. Minulost byla karma, poškození výchovou aj..., ale dnešní doba nám dává spoustu možností, jak jinak. Vše , ale vychází od vašeho pocitu, emoce, jak  se cítíte , co vyzařujete. To samozřejmě souvisí s okolím, takže být odolný k "nepřátelskému" okolí, ale současně si dovolit najít nové prostředí, okolí, které je podporující. Tam vás povede  hlas intuice , když ho necháte mluvit. Správně složená potrava a cvičení umožní získat energii a lepší ladění na intuici a vedení shodami okolností, Anděly, duši ...Jedno s druhým se musí prolínat.Negativní emoce se musí dožít, ale ne dále krmit.

Vy sami se NUTNĚ musíte naučit přát. Specifikovat přání a udžet víru, je to výcvik jako s mobilem. Jak jsem plakala z digitálních displejů a co nejdéle  jsem měla tlačítkový mobil. Skutečně jsem plakala z každého digitálního displeje!!! Hrůza naučit se to. Teď mám dotykáč a jsem nadšená, co ten mobil umí,  a tak to máme s dobou. Doba dává možnosti všude , úplně všude .. jen je uchopit a učit se !!! Nastavit v hlavě, že to jde .Úplně jak s mobilem....  co vás před lety nenapadlo, že půjde... vidíte v realitě , že jde. A tak se vaše přání a pocity zhmotňují v realitě , jenže vy úplně nevíte, že to jsou vaše pocity. Vy myslíte, že je to přízeň - nepřízeń osudu.


Z porad klientovi

Myslím, že uspokojení na ambasádě je více než růst kariéry a hlavně člověk nikdy neví.  Cesta je hodně vaše , já se na to podívám, jak vás navést, kolik na to máme času? Práce , kterou děláte je cesta, ale není to souznění. Pokud budete mít pochybnosti, je to na houby. Vy musíte věřit svému snu, sobě............, abyste tomu dala maximum šance.

Takže uklidněte se trošku a naciťte se, jaké to je , když tam dělám... jak se cítím.... ztotožněte se  s tím pocitem, úplně se s nimi spojte. Jakmile přijdou pochyby  nebo realita, že dnes 16 tam nejste, zvedněte energii ze země  a vyplachujte se  Potřebuje silné představy a znova výplach Jaké to je , když tam pracuju , jak se cítím..... ztotožněte se s tím.

Děkuji Poli všech možností a proudu synchronicity  za kladné vyřízení mé žádosti. Denně opakovaně děkujte a ciťte, že jste tam
. ..jak vám je  a ciťte to s vděkem, pokorou, úctou a štěstím.Navoďte si pocit štěstí, že to tak je, už to je!!!

Jani, protože je to vaše osudová cesta a má to být, máte plnou podporu nebe a země, akorát pokud budte v těch energiích co na začátku mailu, nepůjde to, zkazíte kus osudu nebo bude odklad. Je to o vaší aktivní tvořivosti v myšlení a pocitu. Musíte vy a vše vyjde, není tam žádná překážka, jediná je vaše myšlení, zvyk, pochyby o něčem. Naštěstí jste sama silná, obecně máte pochyb méně než jiní lidé.

Cesta připravena a tělo nastaveno, teď už jen vy  dělejte aktivní cvičení.......... jakmile někde selžete, napusťte...Čím častěji zase ucítíte , tím líp. Zkuste s tím žít , že to tak je! Je to evoluční technika 5 dimense, je nezbytná. Navazuji kontakt s duchem místa , s duchem a Průvodci na cestě. Vše je v pořádku ..... duch místa očekává vaše impulsy a myšlenky, navázaní spojení.

Přijměte jejich pomoc aktivně pocitem a myšlenkou se s nimi spojujte.Myslet a jinak konat je rychlejší  , ale čím více zapojíte vědomou účast tím je vaše transformace  účinnější. Nikdo vám dnes neřekne zda se rozhodnete... můžeme udělat předpoklad podle energií a náhledu osudové cesty. Ten kdo má čistou karmu  z velké části nemá už daný osud zásadně. Jen body událostí a lidi co má potkat.  Ale jak je potká a co s nimi, není určeno. To určuje aktivní tvoření účastníků.

Jani, úplně vám rozumím, máte stejnou otázku jako "já" vědma, jenže budoucnost se odvíjí od přítomnosti. Silnější mysl tvoří přání a vize , tím ovlivňuje další lidi, prostě to tak je .Pokud necháte všemu volný průběh , budou druzí realizovat své vize, ve kterých jste nebo nejste, nebo vize někoho jiného kdo tvoří silněji. Rozhodování a pocity každého z nás závisí na okolí a našem uvědomění, více souher okolností.

Vy můžete udělat maximum proto, aby to vyšlo a rozhodl se pro vás takže budete na sobě pracovat. Budete to vidět a cítit jako , že už to je.To jsou evoluční techniky . Pátá dimense tvoření své budoucnosti. Tím ho potáhnete  a budete ho vtahovat do událostí, které budou pracovat pro vás například ... potká obyčejnou buchtu a uvědomí si jak jste skvělá... nebo si na něco vzpomene. Sama evoluce nás vede k transformaci vědomí a vnímání a učí nás myslet.