Jdi na obsah Jdi na menu
 


Energetický rozbor – září 2013

2. 9. 2013

Energetický rozbor – září 2013

MVDr. Simona Müllerová, září 2013

Korektura textu; Ina Pokorná, MVDr. Dagmar Peterová, 2. září 2013

 

Lidská těla jsou velmi vyčerpána dlouhodobým žitím bez lásky, udržováním potlačujících vzorců předků. Výchova generací vedlo člověka od jeho přirozenosti ukazovat city a sdílet je. Tisíce let zaměřených na výkon, peníze a přetvářku. Člověk jako takový má nyní málo vitální síly čelit komickým a rodinným vzorcům a mnoho lidí ani o nich neví. Žijí tak, jak je někdo naučil, jak sami pozorováním zjistili, že je nejlepší.

Přináší sice peníze, a relativní klid nebo akci, ale nepřináší asi lásku. Lidé ani nevědí, co je láska. Znají slib, závazek, slovo k partnerovi, znají výhodnost, znají klid a zvyk. Láska není o klidu ani o zvyku. Je o přirozenosti a o všem.

Mars měsíce září dá spolu se Zemí a Nebem lidem vitální sílu, jako blesk jimi projede a dá šanci vykročit a měnit, pokud ne, bude to asi bolet.

Fénix od 7.9. dá šanci spálit staré a tvořit nové. Září je o odvaze, síle měnit, skončit staré a otevřít se novému, tisíce let neznámému způsobu života o lásce, pravdě, sdílení. Odkryjí se lži, co nalháváte sobě nebo druhým, co lživě pojmenováváte. Vědomě či nevědomě máte měsíc na to, abyste řekli pravdu, žili pravdu a změnili život. Všímejte si shod okolností. Příležitostí bude spousta, jak to správně zvládnout. Pokud vše vyhodnotíte po staru, škoda…

 

Dneska nemáme v ničem jistoty. Musíme žít, co je, a hlavně vědět, co chceme, něco pro to dělat...dělat...činy...činy...konání...

Snít a čekat je špatně.

Jeden den je to tak, lidi se změní, vyvinou, a druhý den je to jinak. A máme zase ten den a je na nás, jak ho prožijeme. Čekáním? Sněním? Nebo budeme něco konat...abychom něco získali, posunuli ?

Já konám. Zaseju semena a počkám, jak rostou, pečuji o ně a sázím nová a původní nechávám zrát a pozoruji je. Když uhnijí, vyhodím a sázím znova... pořád dokola...lidi se přidají nebo oddálí. Vždy je někdo, kdo se přidá, a s ním sdílím své tvoření života. Nelpím na tom, že budu sdílet život s tím, kdo byl včera ideální, když dneska není... Možná ale bude zítra...

 

Tímto musíme projít, než se lidi produchovní a vyvinou... Důležité je, že se vždy dá z něčeho radovat. A vždy je co tvořit, například sama sebe.