Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víra a pokora

30. 9. 2013

Víra a pokora

MVDr. Simona Müllerová

Korektura textu; Jindřiška Ina Pokorná, 30. září 2013

 

Výňatek ze sms

Jde o zápisy a paměti buňkách v těle, které ti brání v pokoře a přijetí. Na duši máš udělanou super práci, tohle jsou programy těla. Pořád máš v sobě Martino šílený vzteky, ale ty co vypařuješ, jsou vzteky, že není po tvém.

Válku jsi nemohla nijak ovlivnit, v té době to nešlo. Byl to ale tvůj prožitek a prožitek dětí, každý musí mít všechny prožitky.

Prožiješ-li bídu, měl by být vděk za zázemí a vděk za klid a pokora a vděk darům nebe a života. K tomu jsou negativní prožitky, aby člověk sám procítil, uvědomil si sílu dobra, které žije. Jinak se mu dobro zdá malé bezvýznamné, nebo samozřejmé.

 

Někde jsem četla, a sedí mi to a vysvětluje mnohé a navazuje na knihu Biologie víry (Lipton), že duše má plán – to víme.

Najde si vhodný genetický materiál s vhodnou zátěží, aby mohla plnit plán – třeba pomsty, pokory.

Tvoření vychází z Universa, Boha a ten tvoří duši, která se pak vyvíjí a tvoří se sama prožitky a jejich vyhodnocením.

Duše tvoří tělo, rodiče tvoří tělo, genetické a energetické informace. Lipton píše, že největší vliv má prostředí, jak působí na dílo – člověka, například kvantová fyzika – elektron se chová podle pozorovatele. A my víme, že kytky, tělo, práce, vše „vypadá“ podle toho, s jakou láskou a jakou formou to pozorujeme.

Než má dítě svou identitu,než je sebou, je vlastně tvořeno duší a prostředím. Prostředí jsou rodiče a okolí.

Prostředí je vesmír, Země, který vysílá kódy, energie, které se buď na Tvoru zachytí, nebo minou, podle receptoru.

_________

Když si začínáme uvědomovat, kdo jsme, nebo řekneme, že fakt někým jsme – puberta, jsme už tak zmanipulovaní a stvořeni rodiči, učitel a jinými zemskými pozorovateli a současně kódem z Pole, jin – jang, Země – Nebe, že vymanit se je velmi těžké.

Výbuch hormonu v pubertě může způsobit odvrácení se, vzepření se rodičům, kolektivu, sebeprosazení, odchýlit se od vlivu skupiny, společnosti, někdy – bohužel – přikloněním se k jiné skupině.

Puberta je velmi extrémní. Vlastně důkaz, že je dítě v pubertě je, když si myslí, že všichni dospělí jsou úplně blbý a že dítě má pravdu a ví vše nejlíp.

Hodně děti uteče z domova.

Vzorce k nalezení sebe, své pravé podstaty, ale neumí načíst a použít, a obvykle dochází k další deformaci a špatnému pochopení.

Dost lidí to nakonec vzdá, zařadí se jako stádová ovce, protože zjistí, že žít stádo je nejpohodlnější a že se dočká aspoň nějakého uznání.

Pročež rebelií, hledáním sebe, vzpíráním se obvykle moc ocenění nedosáhne, tím jsme se všichni dostali do nemoci, bolesti, smutku, marnosti, vzteku, než přišla evoluční doba a dala nám pořádně účinné metody na rozpoznání chybného vtiskávání, manipulace, odhalení plánu duše.

 

 

 

Jak duše zapisuje do těla kódy a do energetického pole kódy, tak je vesmírný plán vysílán a udržuje původní vzorce.

Pro terapeutický efekt jen na těle, jen na duši nemá razantní účinek, ale pomůže. Je třeba pracovat na aurických vrstvách, buněčné paměti, těle, duši a duchu.

 

Jsou knihy, které píší jen láskou, jen odpuštěním. Nicméně musím říct, že se mi nepodařilo jen Láskou vyléčit mé pacienty. Dost dobře se mi to daří, čím dál lépe, energetickou úpravou na všech formách jeho bytí a vnímání. Někdy se mi to zdá tak složité, tak zbytečné, ale určité uzly neumím zdolat jinak.

 

Tělo se navrací, jako hmota, setrvačností k původním vzorcům. Než se program plně zakomponuje do systému, je objekt léčení vystaven okolí, vesmíru, Zemi, které působí podporujícím nebo rušivým způsobem. Proto obvykle je výsledek méně než 100%. Jsou bloky, kde mám zaručeně 100% výsledek. Někdy je menší jen proto, že klient nemá disciplinu v denní podpoře odbloku a následném pozitivním programování a hlídání svých myšlenek a pocitů a konání. Nechá zlo v malém zrodit se, nezastaví ho a ono se pak nenápadně šíří.

 

Jenže mám lidi, kteří se snaží, denně čelí, vědomě vědí, že takhle to už nechtějí, přesto je něco, co zůstává, některé vlastnosti živé hmoty se prostě fakt těžko zvládají. Velmi často vidím zvětšení tělesného objemu jen při vyslovení jména někoho - obrana těla, přírodní princip ochrana obrana zvětšením se. Zastavím to.

 

Růst dítěte je nutný. Je tvořeno pozorováním od rodičů, pozorováním duše a signály z Vesmíru a Země. Přijímá informace, energie, aby rostlo. Ty naštěstí objem nezvětšuješ. Ty máš naopak odmítání přijímání těchto signálů a tvoření, tvoříš se vesměs sama, proto např. zase hubneš a vysycháš.

Oboje je špatně.

________

Když dojde k výměně duše, vysílá stále Vesmírné a Zemské pole kódy pro tvoření podle původního programu duše. Do určité doby, nevím, podle čeho, tohle tvoření může být odvedeno spolu s duší, ale taky proto, že zápis na těle, v aurických vrstvách, je vysílán i na tělo. Čili dochází k udržování – do určité míry.

Nová duše by mohla sama, nebo s terapeutem, změnit kód těla, aby nepřijímalo záření, tvoření, podle starého programu, ale podle nového plánu. Jde to různě efektivně. Na druhou stranu, tenhle složitý postup a udržení plánu a tvoření byl možností přežití, žití, vývoje a plnění plánu - karmy.

Není o jednoznačně negativní, má to mnoho výhod.

Mě spíš zajímá, proč to někdy zadrhne a nějaký problém se řeší 10-20 let.

V dalším časopise – phoenix – jsem četla teď o egregorech – shluky energie, stávající se silou a krmením od pozorovatelů – lidí, stejně smýšlejících - samostatnou bytostí se svým životem.

Dojde k propojení skupiny lidí a egregora, vzájemně se energeticky podporujících. Může jít o pozitivní i negativní egregory. Je to podobné, jako zhmotnění ega, somatizace na těle, to, co je tvořeno soustavným myšlení, pozorováním, roste a začíná žít a zhmotňuje se. Nemám jasný názor na pozitivní vliv egregoru. Já sama se domnívám, že jedině přímé napojení na Boha a archanděly, a to jen některé, je to správné. Nenapojuji se na nic jiného, protože po pravdě ničemu jinému nevěřím. Kdysi mě použití jiných sil než Božího světla, stáhlo a způsobilo mi velké poškození a omezení, neboť technika – nosič – ten, co to prezentoval, nebyl úplně čistý. Ale kdo z nás je úplně čistý? Proto se napojuji jen na Boha a archanděly. Egregor je pro reiki, eft, ale i jiné sektářské a omezující.

Celý tento rozbor se týká mého hlubokého zamyšlení nad některými klienty, nade mnou, proč nemůžeme s něčím radikálně a 100% hnout, když víme rozumem, jak to je a proč. Odkud, když to nechceme, ani na tělesném vědomí, ani na duševním vědomí.

 

_____

Nemohu tělo bezvýhrad přijmout proto, že má na sobě, v sobě tvoření rodiči, vychovateli, vesmírem, tvoření patřící k mé minulosti, které mělo svůj smysl kdysi, ale já jeho smysl nevidím, není to vlastně mé.

To, co vytvořili rodiče svými představami, neodpovídalo zcela představám duše. Proto má bývalá duše nepřijala to tělo, část. těla.

Např. někdo nepřijímá matku v sobě, neboť s tím nesouhlasí, chce to po svém. Matka má ale plus i mínus. Je třeba přijetí pozitivního a to negativní zkusíme přetvořit všemi výše uvedenými způsoby podle klientových představ.

 

Vtisky vychovatelů – byli něčím nepřijatelní a vtiskli do tebe v době bezmoci (těle se neumělo kvalitně chránit svým vlastním tvořením lásky a krásy a zdraví) vtiskly své představy a vzorce, neboť zrcadlit, přijímat vtiskávání, je běžnou vlastností živé hmoty.

 

Jak dostat ze sebe vtiskávání okolím z dob bezbranného dítěte nevím. Rozhodně ledacos jde našimi dotykovými technikami, co dělám s Jindřiškou Inou, když to děláme ve dvou, nestačí mysl sledovat zásah dvou myslí a 4 rukou, protože jinak se vlivem skrytých nebo vědomých bloků ubráníš odběru a přetvoření. Za to nikdo nemůže.

Málokdo má sílu, aby svým tvořením sebe sama ve zralém věku, myslím v době uvědomění si sebe a principu života na Zemi, aby sám sebe svým tvořením pozitiv přetvořil od složitých karmických vlivů a dogmatického vtiskávání z rodiny, udržované generace.

Ale zase máme přímé působení pozitivních sil Země a Vesmíru, které proto ty úpravy dělá, takže když se spojí síly a schopnosti, mělo by to jít na více procent.

Také vím, že každý musí na restrukturalizaci dozrát. Pochopit o co jde, principy tvoření a bytí. Taky by každé tělo asi nevydrželo radikální jednorázový přepis, překódovaní.

Plán duše vzniká desítky, tisíce, miliony let, takže potřebuje svůj čas na změnu projevující se ve hmotné podobě. Tělo je také tvořeno roky, desetiletí…

Takže je potřeba, aby člověk věděl, proč si má nové podoby těla, myšlení, vážit. Proto má ty lekce, prožitky, aby věděl, jak ne a proč ne. Nevadí, když neví, jak je to pro něj nejlépe. Vzorec je, stačí objednat a důvěřovat mu. Načítat ve vysokopozitivně vibračních polích vzorců. Hlavní je vědět, že „toto už fakt ne“.

Dát vědomý příkaz mozku. Mozek je řídící stroj pro tělo.

Buňky mají paměť o všem a paměť vykonává úkony bez uvažování. V rámci ochrany těla bohužel si více pamatují negativní zážitek, kdy tělo, event. i duše trpí, než desítky nádherných zážitků.

Příklad – já a vodní hry a jízdy na banánu a kruhu ze člunem.

Milovala jsem to roky. Jednou mě Turci u toho pořád fotili, byla jsem pod dozorem tří mladých kluků, co mě fotili rozpláclou na kruhu, přes můj zákaz, že nechci, aby mě fotili. Místo adrenalinové jízdy po moři mě v zatáčce schválně vyklopili do ledové vody a já, baculatá, no tehdy tlustá, jsem se škrábala zchlazená mořen na kruh. Nechtěla jsem fotit, ani spadnout, chtěla jsem se projet po moři. Neuposlechli mě, ztrapnili, od té doby asi deset let, jsem na kruhu nejela, neboť mě ovládl strach, odpor, panika. Letos jsem řekla dost všem mým strachům.

Jeden po druhém překonávám. Vědomě vím, že už nechci být otrokem mých strachů vzniklých na základě jedné negativní zkušenosti. Takže je třeba dát mozku vědomý příkaz, jak se bude vyhodnocovat situace, anebo aspoň „jinak“. Normálně s ním mluvím – hele mozku, hele buňky, já si chci zase užívat jízdy, je zbytečné se bát pro jeden prožitek. Volím radost, cítím, jak se to usazuje v hlavě. Mozek pak dá žlázám a všemu příkazy a v mém těle budou probíhat procesy radující se z kola a jízdy. Mám to vyzkoušené v místech, kde má víc lidí strach, stejnou myšlenku, může ale nefroenergetické pole načíst negativní vzorec a aktivovat ho na těle. Tělo je pak ovládano emocí a pokud vůle, rozum a disciplina, znalosti okamžitě nezarazí rozjezd strachu, vzteku, pak emoce vyhraje.

Zátěžová situace vyžaduje emoci, ale prožít rychle a nesetrvat, nenechat se ovládnout a pokazit si zážitek, hodinu, den.

 

Výňatek ze sms

Protože vyzařuješ vzorce, nyní mluvíme o těch nežádoucích, neboť je pořád máš vyzařuješ je na základě zákonu přitažlivosti přitahuješ mínění druhých o tobě, podobně smýšlejících lidí. Tím pádem se ti stane, že nechtěně si lidé o tobě pomyslí nebo řeknou, nebo nevědomě vyšlou info, tím pak udržují v tobě tento program.

 

Příklad – kruh – tlustá, nešikovná

Opravdu z některých vzorců se vychází špatně. Stahuji z tebe mínění druhých lidí, které tě omezuje v přechodu na novou formu vnímání sebe a života na Zemi. S archl. Michaelem upravuji receptory na vnější svět. Ve prospěch radosti, lásky, pochopení, odpuštění, přijetí zdraví a bezpečí na Zemi.

Smysl pochopení zemských radostí, na co jsou. Duše neporozuměla zemských radostem. Jejich smyslu. Každá planeta to má jinak, je potřeba se zapojit mezi obyvatele, adaptovat se na nynější evoluční stupeň. Být v rýmu tělo a duše. Duše pochybuje, nechám ji, ať pozoruje lidi, co se děje v těle při radosti, lásce a co se děje s duší v takovém těle. Nechám tvou duši zrcadlit, co bude chtít. Může kopírovat, má celou planetu, Haniel – tvoření, Bariel – spojení se všemi říšemi, Raguel – harmonizace aurických vrstev a jemněhmotných těl, doplnění chybějících částí těla nebo duše. Rafael – léčení těla duše i ducha a vyvážení odpadu.

Popros archanděla Rafaela, aby se s tebou propojil, aby do tebe vstoupil a léčil tě a pomáhal tím, že jeho energie prostoupí tvým tělem.