Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návod na jednání podle duchovních principů

3. 6. 2014

Návod na jednání podle duchovních principů

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; Ina Pokorná

 

Udělejte revizi svých myšlenek a pocitů, za poslední hodinu, den, tři dny. Na co myslíte, co cítíte? A teď si uvědomte, že evoluce, 5 dimenze zhmotňuje myšlenky. Děje se vám přesně to, co myslíte. Pochyby zmaru, neúspěch, rezignace ho zastaví. Vše vede k aktivnímu tvořeni dobra pro všechny, čímž si zametáme cestu a přebíráme osud do svých rukou, nedovolte vnější situaci, aby vás strhla dolů. Ta situace je buď vaše dílo vytvořené myšlenkou, nebo je zkouška vašeho postoje.

 

Návod na jednání podle duchovních principů.

Mozek – stroj, potřebuje nové pravdy, vidět, slyšet, prožít čin. Nestačí pracovat v hlavě a vizualizovat. Hmota má svá pravidla a na předělání hmoty potřebujeme ZATÍM hmotné kroky. Na papír napíšeme účastníky jednání. Děkuji silám dobra, že pro mě pracují, děkuji poli neomezených možností za rychle, efektivní a radostné vyřešení mých záležitostí. I odmítnutí, neúspěch je řešení. A při tomto postupu skýtá otevření

nových možností pro jiné účastníky, kteří jsou slučitelní a přínosní a my pro ně. Důležité je nelpět na výsledku podle osobních představ. Nechat se vést.

 

Pracujeme ve prospěch všech zúčastněných. Dávám svobodu v myšlení a konání všem. Jsem po vedením (sil dobra, Boha), ve sjednocení (propojení energetických forem bytí, které spolu komunikují, kopírují od sebe vzorce a vedou těla k jednání ku prospěchu všech. Je důležité umět ustoupit, umět změnit plán. Prosím o vyrovnáním karmických závazků mezi mnou a ….. (vyjmenujte účastníky). Tím se odblokne závazek, nebo se zjeví. Vztah se posune buď k uspokojiné spolupráci, nebo účastník odejde z vašeho osudu. Přeji všem účastníkům to nejlepší pro ně, lásku, zdraví, štěstí, finanční prosperitu, a pošlete tu radost na ně.

 

Vědomě trénujte obnovení, udržení, rozvíjení pohody a říkejte buňkám, že podmínky, kde jste teď nejsou rozhodující. Pozorujte v sobě nárůst pocitu podle pozitivní vzpomínky, umíte to buňky. Je třeba vést vědomou konverzaci s buňkami.

 

Adaptuji, aktualizuji pocit pro teď a tady a denně ho rozvíjím a zakořeňuji. Pocit pošleme na papír se jmény. Děkuji všem silám dobra, že mi pomáhají. Děkuji za projevení se výsledku v co nejkratším čase a nejvyšší míře. Pokud vše dopadne zdánlivě špatně, buď úmysl váš nebyl čistý a nepřejeme všem to nejlepší, nebo jste jinde, než máte být, s jinými lidmi. V tom případě se zamyslete a řekněte nahlas – prosím o zjevení pravdy o mě, o mé cestě, situaci – a buďte v bděle pozornosti, co se zjeví, kam vás to vede. Čím víc upřímného i intenzivního si přejete, tím více jsou vám nakloněni. Pokud k vám patří, nebo uhnout z cesty, uvolní místo jiným. Je zbytečné držet v osudu někoho, kdo tam nepatří. Je lepší dořešit závazek a spojovat se s lidmi prospěšnými. Prospěšnost určuje vyšší záměr, který nevíme. Respekt k vyššímu záměru (Boží plán, plán Duše) PROKÁŽEME tím, že umíme změnit směr, umíme pustit některé lidi, umíme přijmout radu, pocit, která přijde po vyslovení objednávky. Objednávka úspěchu je tato práce. Další krok navodíme v sobě už známý pocit úspěchu, uspokojení z dřívějška. Pocit rozšíříme po těle.