Jdi na obsah Jdi na menu
 


CAUAC (bouře)

22. 2. 2023

DNES JE DOBRÝ DEN PODÍVAT SE NA ŽIVOTNÍ LEKCE JAKO NA POŽEHNÁNÍ

A NA NEPŘÁTELE JAKO NA ANDĚLY

Symbolika představuje bouři, déšť, blesky. Čištění, aktivaci, dynamickou sílu i vzájemné působení lidí v celém pozemském prostředí. Cauac je také symbolem komunity, která se někdy nazývá „Universální Společenství“ nebo „Nebeský Domov Bohů“. Je to Znamení Božského Ženství, což je velmi často spojováno s porodními asistentkami a porodem (vnitřní bouře, která přináší život).

 Mayské světové společenství je založeno na ženách.

 JE TO SKVĚLÝ DEN POŽÁDAT O SPOLEČNÉ DOBRO A BLAHO PRO RODINU, STEJNĚ JAKO UROVNAT RODINNÉ SPORY NEBO PROBLÉMY FINANČNÍ POVAHY. JE TO SKVĚLÝ DEN PŘILÁKAT BOHATSTVÍ A HOJNOST DO VAŠEHO BYZNYSU. A SKVĚLÝ DEN POŽÁDAT O DOBRÉ POČASÍ PRO ÚRODU.

 Dnes se ponoříme do hlubokých vod Treceny CAUAC. CAUAC v jazyce Quiché znamená Bouři. Její energie přináší požehnání životodárné vody, tepla a pohodlí, ale je to také potenciál přívalových lijáků, očistného větru, záplav, které mohou ničit celá města, vztahy i historii.

 Respektujte její sílu i křehkost, její moc i jemnost. Je i vaší součástí, protože je součástí planety. Předchozí Trecena Cimi vám pomohla ustálit vaši loď v životních bouřích. V této Vlně se setkáte tváří v tvář se svými osobními přívalovými dešti. CAUAC, to je obrovská ohromující síla přírody, ať už síla lidská, zvířecí nebo planetární. Síla, která je zároveň jednoduchá i složitá, násilná i soucitná, točí se a spěchá, poškozuje i živí.

 Bouřlivou energii a emocionální energii shromažďuje BOUŘE uvnitř. Odděluje z Vědomí ego-myšlení a emoce. Sledujte, jak smyje během třinácti dnů vaše ego a udělá místo pro nové Vědomí. CAUAC je bezpochyby dynamická energie změn a karmického očištění. Takže, i když se tento den může jevit jako problematický s mnoha výzvami, je to dobrý den poděkovat za prožívání životních lekcí a dívat se na ně jako na dar. Můžete se cítit jakoby zavaleni v těchto bouřlivých časech, ale ZAMĚŘTE SE NA ENERGII CAUAC A UJISTĚTE SE, CO JE PRO VÁS OPRAVDU DŮLEŽITÉ (nejen materiální bohatství). To umožňuje snadnější asimilaci rychlých změn a komplikací vyskytujících se na této planetě právě v této době.

 Narodili jste se tam, kde jsou bouře? Někdo se rodí v dechu starých lesů, někdo v slzách větru, někdo klíčí v teplém lůně vlhkých tropů, jiní prosakují dolů na mrazivý sever….  tam, kde se rozpoutala vaše osobní bouře, tam je místo, kde začíná vaše cesta. Vyhledejte rodiště vaší Bouře a budete rozumět zdroji vaší duše.

Nativní CAUAC mají silný soucit s ostatními a jsou hypersenzitivní. Přecitlivělost jim dává velkou představivost a vznešené srdce. Umělecké vyjádření je často způsob, jak směrovat svoji přecitlivělost.

Požádejte o harmonii v rodině, doma i ve všech dalších vztazích. V tento den se hluboko uzdravují vztahy se ženami a vše co nese ženské energie.

 ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN

Dnes já sám řídím proces vnitřní obnovy, mám neomezené možnosti. Dnes proměním to, co mě drží zpátky v to, čemu jsem nejvíce nakloněn. Dnes dělám všechno dobrovolně, ne pod nátlakem, hrozbou trestu nebo vydírání. Dnes já sám určuji svůj osud.

 FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení

(galaktické energie> vlastní vibrace)

 Obnova, nezávislost….

Dny BOUŘE se mohou projevit úzkostí a neklidem. Síla jejich dopadu může vyvolat výrazné změny ve vašem životě. Jako vždy, tak i v tomto případě je jediným účelem CAUAC velká přestavba. Abychom přivítali NOVÉ, je třeba nejprve odsunout z cesty ZASTARALÉ. Čím více STARÉHO je třeba odstranit, tím silnější bude impuls CAUAC. Způsoby řešení mohou být velmi nepříjemné, často bolestné, ale nesmíte se nechat unést emocemi – nenegujte změny, i když jsou bouřlivé. Pokud se vaše Vědomí dostalo na vyšší úroveň, pokud se nadále odmítáte držet starých věcí, síla BOUŘE vám přinese geniální řešení. Bezbolestně odstraní z vašeho života nepotřebné věci a místo STARÉHO okamžitě přinese NOVÉ, zejména pokud je to nezbytné pro váš osobní rozvoj. Pokud nemáte sílu, abyste změnili v životě to, co by mělo být změněno, věnujte zvláštní pozornost Dnu BOUŘE. Zašle vám sílu a dodá odvahu udělat první krok. Uvědomte si, že každá stagnace v životě pochází z nedostatku životní energie. Dejte šanci Obru CAUAC, aby rozbil všechny překážky a převedl vás do širokých klidných vod.

 Vlna BOUŘE staví všechno ve znamení otázek a vyzývá vás udělat v životě mnoho pozitivních změn. Zjistěte bezprostřední vztah s Vlnou, viz osobní mayská energetická matrice (kód DNA) a uvidíte, které ze dnů vnesou do hry uzdravující části. Jelikož síla transformace vychází z druhého ČASOVÉHO ZÁMKU (kin 53-104), musíte věnovat pozornost detailům a vybrat všechny nepřesné části.

 Nejpříznivější perspektiva komunikace s touto energií je vědomé vpuštění transformačních sil až do podstaty své existence. Jakékoliv vyčerpání fyzické, duševní, životní únava, duchovní letargie, pocit vnitřního vyhoření jsou pole procházející ve Vlně BOUŘE procesem regenerace. Můžete zde zažít téměř zázraky. Síla CAUAC reaktivuje impulsy k obnovení plné vitality, je katalyzátorem v procesu přeměn, obnovy a posílení nervů. V současné době dojde ještě k jednomu specifickému transformačnímu prvku, který proniká do vaší „tíhy“, velmi subtilně nás přesune ve směru lehčí matérie. Bude to síla ÉTERU.