Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vztahy , Kdo je otec

25. 5. 2016

Vztahy , Kdo je otec

Z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce – Jana Valouchová

Květen 2016

 

Vztahy

Pracuji se sítí energie, ve které je planetární a vesmírná černá magie působící proti vztahům. Negativní vliv má také to, že vás s ním stále srovnává. Je to důkaz, že jde o nezpracovanou záležitost, jinak by na vás a situacích neviděla tolik podobností. V rámci vaší minulé karmy jsem našla jestě nějaké spojitosti všech vás tří, čistím. V Praze byl velký zdroj temnoty kolem hlavního nádraží a několik dobrých léčitelů bylo nevědomky v síti ničení vztahů. Tito léčitelé, nebo i jinak působící osoby, každému velmi pomohli, ale současně mu pokazili něco ve vztazích. Sama jsem se u jedné takové léčila, plně jsem jí důvěřovala a až po letech, ve srovnání s více mými klienty, kteří ji znali přede mnou nebo po mě, jsem zjistila poškození v partnerských vztazích a jejich rozpad. Rozpad vztahu je samozřejmě někdy osudově i karmicky nutný, stejně, jako prožitek samoty. Z dlouhodobého hlediska ale není smyslem, ani prospěšn;, aby byl človek jakéhokoliv pohlaví sám. Právě sdílení vztahových energií je rozvíjející síla každého jednotlivce. Tvorba partnerského vztahu, jako energetické jednotky, je evolučním posláním a povinností.

 

Petro, byla bych ráda, kdyby vám Marek přečetl celý email. Píšu o jeho podíle, ale i vy máte velký podíl. Neviňte ho. Nedělal nic horšího, než bežný model mladých mužů s deficitem z dětství.

Nebudeme se teď zabývat vašimi deficity a právy, teď řešíme JEHO. Prosim, naposledy.. nebo téměř naposledy, zahrajte mu jeho mámu. Sedněte si, co nejdřív, a udělejte kuličku energie, rukama. Marek bude proti vám. Buď v představě, ale rozhodně i reálně.

Petra: „Tou částí mého já, která je k tomu oprávněna ti já, Petra, dávám za tvoji matku tvůj život do tvých rukou. Přijímáš?“

Marek vezme tu kuličku energie: „Přijímám svůj život do svých rukou“

Petra: „Tou částí mého já, která je k tomu oprávněna ti dávám zidpovědnost za tvůj život. Přijímáš?

Marek: „Přijímám“ - bude odpovídat nahlas a celou větou.

Petra: „Tou částí mého já, která je k tomu oprávněna, za tvého otce, ti dávám tvůj život do tvých rukou, přijímáš?...“ stejně tak předá i vlastní zodpovědnost, Marek odpovídá, příjíma.

Po dokončení Marek řekne: „Od této chvíle mám svůj život a zodpovědnost za něj ve svých rukou, děkuji ti.“

 

Kdo je otec

Anička je dost "malá", začíná hormonálně dospívat a tvořit postoj k mužům.

Protože v mámě aktivně žije nenávist a msta k Lukášovi, živí tím spouštěče u vás obou a komplikuje to všem vám třem. Samozřejmě tím, že nepustila Lukáše ze svého života, neboť chce zadostiučinění, nejde ani vám pustit Radovana, opakujicí se schéma, na kterém už pracuji.

Proč by měl být Radovan nejlepší? Starý chybný středověký vzorec jednoho muže. Otec, bilogický otec je jen jeden!! ale ne muž, partner, milenec, manžel .. těch může být mnoho. Otec je vám přidělen .. (i když duše si ho vybere ) na pořád, ale muž ne. Toho můžete měnit,

když se spolu přestanete rozvíjet! Láska může být, nemusí.. střídá se, ale posun, obohacení musí být jako pojítko, proč ti dva spolu jsou. Nemůžete aplikovat na partnera energetickou pozici otce, čili trvalou, po celý život.