Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dnům prosinec 2015

22. 12. 2015
Info ke dnům 
sekce filozofie 
MVDr. SImona  Mullerová
Korkece Jana Valouchová
prosinec 2015
 
Jsou dny , kdy odchází další staré emoční vzorce, kterým máme porozumět. Může to bolet na těle, nervy, dráhy , hlava , kosti. Cvičení s prodlužkama - představte si asi 5 prodlužek různé délky , barvy  a původní síť (zásuvka, prodlužka , zástrčky, lampu na černé prodlužovačce ). Lampa je tělo, tu černou vypojte a zasuňte do zásuvky barevné  a bílé, přepínejte do pořadí ve kterém bude tělu nejlépe. Můžete i reálně ukázat tělu , jděte vytáhnout zástrčku (symbol odpojení bolesti). Pokud máte moxy  nahřejete  , nebo aspoň  nohy a ruce nahřejete  nad svíčkou. Masírujte konce prstů  rukou a nohou (nehtová lůžka) , češte kartáčem  s kuličkami části těla co bolí. Nejbolestivější místa napíchněte nehtem  nebo kamenem, nebo tupým špičatým předmětem, aby se ucpaná energie uvolnila. Poklepávejte na hlavu, tělo, vypijte 2-3 litry vody s citronem a zkuste cvičit, hýbat se , dýchat na vzduchu ať zmetabolizujete odpady.

Pokud máte opium , hyperion  200ch, phosphorus 30,200ch , zinc valerian 30,200ch  berte pořád. Na noc Joalis velien nebo tcm radost přicházejícího spánku, zastaví myšlenky ,4 joalis , 4 a 8 tcm 800331109 www.patentnimedicina.cz.  Zaměřte se na odpuštění , usmířeníuzdravení  (vztahu, sobě sama , se sebou) , odříkávejte láska , odpuštění , uzdravení, bůh ,světlo, láska nebo, prosím Matrix Energetix o nové kódy přesvědčení vedoucí k mému nejvyššímu dobru a zdraví všech zúčastněných . Zaražené neodpuštění  sobě a druhým  bolí.. brní... tlačí...ochromuje. 

Vztek potlačený -nux , magnesia , laschesis, staphysagriam nitricum acid 30ch. Situace poškození , ponížení, vzteku, nemožnost se hájit.Téma nux  je vztek ven , jenže i typologie nuxu může být potlačena , když autorita je tak velká ,  že menší autorita ten nával vzteku nevyjádří ze společenských důvodů. Magnesia křeče, vzteky z dětství. Staphysagria z marnosti. Lachesis soutěž, žárlivost, uvolnit ,pustit ven držené!!

 
 

Před Mikulášem už začlo znečištění. Je to uřknutí, nepřejícnost, cíleně na nás, ale i tím, co se děje mezi lidmi, jak si lidi neumí poradit s evolučními odbloky. Něco říkají, něco odpařují a my na své stínové vzorce to potom chytneme a intenzivněji žijeme svoje stíny. Jsme i mírně omezené v práci, soustředění na práci, ve výkonu, ve slučitelnosti s klienty, i ve výši zisku. Každá máme nějaké téma, vztah, práce, zdraví. Je potřeba ještě více šířit světlo. Já si např. opakuji, že děkuji mé čísté podstatě, že se projevuje v realitě. K dnešku na př.: děkuji ti osmý tóne, že mě prostupuješ svou nejčistší podstatou, léčíš mě a tvoříš mě, léčíš a tvoříš mým prostřednictvím. Odlehčovala jsem to i archandělem Chamuelem, kvůli hravosti, a kromě prostoupení mě jsem ho i prosila - děkuji ti archanděli Chamueli, že prostupuješ můj dům, mé prostředí, léčíš ho a tvoříš ho a léčíš a tvoříš jeho prostřednictvím. Ohledně konfliktních osob jsem říkala - příklad - děkuji ti ….., že přijímáš svoji nejčistší hvězdnou podstatu, která tě léčí a tvoří a která léčí a tvoří tvým prostřednictvím v souladu s boží vůlí a čistý m úmyslem ve prospěch všech zúčastněných.

Vnitřní nepokoj a nespokojenost prožívá většina lidí - znečištění chlastem kolem Mikuláše a Vánoc, hodně večírků akcí. Většina lidí neumí řešit problémy, nebo se bavit bez cigaret a alkoholu. Je potřeba jim nabídnout z Akaši nové vzorce zábavy, i přístupu k problémům.
Temné síly projevující se přes některé lidi nás budou chtít zase rozpojit, abychom si vzájemně posilovaly stínové vlastnosti a ničily svoje osobní i pracovní vztahy projevováním našich stínových vlastností. Je ptořeba si uvědomit, že vzteky, lítosti, marnosti a podezírání sice mají reálný základ, ale zřejmě mnohem menší, než se tělo otvrávené toxickou emocí, nebo uřknuté, domnívá. V té emoci potom problém umocníme. Jsou věci, ktré nám vadí jen na základě opakujícího se příběhu z tohoto života, nebo minulého. Ve své podstatě dílčí událost není ani smutná, ani trapná, ani popouzej ící, je pouze nepříjemná. Když si uvědomíme, že stará nervová soustava reaguje na nepříjemnou událost aktivací paměti z tohoto i jiného života, můžeme zmírnit pohlcenost problémem.

Prosím všechny síly dobra, lásku, anděly, archanděly, galaktickou federaci, spojence a poslance, aby mě a všechny učastníky mé karmy v nejvyšší možné míře očistili od škodlivých myšlenek a činů lidí, od škodlivých energií z paměťových předmětů, od uřknutí, uhranutí, omezujících prohlášení a myšlenek a činů, od prokletí, zatracení, černé magie, v různých stupních.

Jsou to záležitosti těla, buněčné paměti a receptorů, které to chytají a i přes čistotu srdce a vědomí s nadhledem, nelze zabránit reakci těla. Ke stínům patří všechno, co není láskyplné, šťastné, přející, hravé, atd.. Čili i pocit nedůležitosti, nesebepřijetí, patří do omezujícíh vzorců, na které se pak nachytávají destrukční myšlenky, nebo slova "vysílačů" (vysvětlení - ani jedna z nejsilnějších myslí a vědomí nedokáže zabránit laseru, nebo ultrazvuku v zásahu. Ultrazvuk neslyšíte, a přesto rozbije zubní kám en, pohne s hmotou, prostoupí celým tělem a vidíte to na obrázku, že prostupuje. Laserem operujete. Víme, že rentgenové záření projde tělem a je pro tělo velmi destrukční a proto je ptořeba se chránit. Přesto to záření nikdo nevidí. Stejně tak myšlenky a slova o určité frekvenci prostupují hmotou, zanechávají stopu, nebo dělají hmotné změny, což může být pozitivní i negativní.

 

Je potřeba se denně afirmovat na lásku, přejícnost, zdraví. Vědět, že jsme ve fázi odbloků zářením zemským a kosmickým a proto odpařujeme staré paměti a na základě rezonance, co vyzařujeme, to přitahujeme. Čili jsme v období těžkých zkoušek. Zkoušky jsou mnohem těžší proto, že se zkracuje světelný den. Hmotná těla jsou závislá na světle a slunci, takže nálada nám klesá do nižších frekvencí. Protože lidi z radosti, ze smutku, z naštvání a nedostatku jiných řešení používají alkohol a cigarety ve větší míře, je potřeba se věnovat tvorbě světla a lásky více, než za světla a v jiném ročním období. Udržujte nadhled a v okamžiku setkání se s vysílačem přímo, nebo když zaznamenáte v těle odklon od pohody, přenést pozornost na cokoli pozitivního. Pohybová aktivita aspoň poskakování v pracovní době na toaletě uvolní endorfiny. Kousek dobrého jídla uvolní serotonin. A tak si můžeme pomoci. Pokuste se nenakrmit omezující pocity. Pokuste se vědět, že je to pokus vás oslabit a odchýlit.

 

--