Jdi na obsah Jdi na menu
 


Množina genů – aktivace od 5.7.2015

5. 7. 2015

Množina genů – aktivace od 5.7.2015

Sekce – filozofie

MVDr. Simona Müllerová

Korekce J. Ina Pokorná

Červenec 2015

 

Existuje množina genů, vloh pro všechno, tělo, duši, ducha, Boha. Původně světelné bytosti mohly vše, hned. Původní obyvatelé Země měli jiné geny, jiná těla, možnosti, pocity. Vývoj, lidoopi, byla jiná linie tvorů. Do nich stejně jako do myší, ptáků, vstupovaly duše jako do loutek. Z různých míst sluneční soustavy, galaxie, vesmíru. Některá těla byla řízena, vedena pozemštany, kteří měli vysokou pozitivní vibrační uroveň. Všichni se spolu křížili, tím se rozšiřovala nabídka vloh použitelných na Zemi. Vlohy pro jiné planety byly dočasně zbytečně uspané, nebo schované.

Některé vlohy v kombinaci neutralizovaly učinek, čili jako by nebyly, neprojevily se, upadaly v zapomnění. Annunaki pak cíleně křížily živé bytosti za účelem méně náročného přežití, malých požadavků, neschopnosti vzepřít se. Bohužel/Bohudík, se sami Annunaki křížili se sebou geneticky modifikovanými pozemšťany, takže vkládali geny panovnictví, síly, magie, disciplíny, vysokých nároků, neochoty podřídit se.

Potřebujeme znovu nastavit osobní matrice z množiny vloh, co byla k dispozici. Nenechat ty vlohy zničit prostředím. Naopak osvítit vlohy lásky tak silně a dobře, že prostředí se podřídí.

Podřizuji prostředí svým vlohám

Zhuštěné světlo, oddalování od zdroje, od Boha, do duše, formy bytí zapomene na původní čistou lásku a dohodu o dualitních prožitcích. Ukradneš, budeš okraden, opilec, abstinent, manipulátor, submisivní, čistá láska má ty nejvyšší pozitivní vibrace, proto je cestou dolů zapomínána, měněna a odžíváním prožitků z prvotního plánu se k ní vracíme. Někteří chtějí setrvat v nízké hře, oko za oko, a řeší odvetu dokola – přízemně, při Zemi, v nízkých frekvencích. Magnetický kod jména, data, přitahuje energie.

V neděli 5.7. nové vlohy, kody na obnovení primárního vybavení, magnetismus přeskládá vlohy tak, aby se pozitivní posilovalo, násobilo. Zatím co teď muselo soupeřit s negativem, zlem, stínem. I stíny se sice znásobí, ale v okamžiku násobení účinku kladných silných vloh můžeme rozvíjet přijetí stínů a stín neutralizovat. Dosud stíny rostly a vládly stejně a více jako světlo v nás. Vlivem uměleho seskupení vloh na genu a genu na chromozomech a umělými překážkami na vlohách , na buňkach, aby nemohly být ozářeny probuzením, světlem, láskou.

Mám dostatek všeho, co potřebuji, hojnost, lásky, zdraví, krásy, financí. Vítám tě hojnosti v mém srdci, těle a mysli a spojuji tě s mým čistým úmyslem.

Člověk nesmí být otrokem, obětí karmy, ani čísel, ale je nutné je hluboce respektovat a v práci na sobě a svém životě z toho vyjít. Kdyby to šlo bez toho – je rok např. 1960 anebo je vše snazší, chyběl by ale záměr pochopení a sjednocení duše a těla a proces projití si všemi prožitky.

Dejte dnes pokyn převozníku Cimi, ať vás převeze do světla, odveze od starého, umožněte smrt starých omezujících vzorců, zvyků. Můžete jet horizontálně v životě vpřed, stranou, nebo vzhůru po 7

tonu, ke světlu, duchovnu. 7 ton – páteř vesmíru, i sebe, páteř, časová osa od narození, odpočetí. Převozník může s vámi projet život a odvést, projet skrze omezení.

Den 5. Merkur, přeskládání, nové uspořádání. 7 v karmě, Neděle 1 – slunce, štěstí, úspěch, láska. Den směřuje k 5 – 7 – 2 – 0 – 1 – 5 do 20 k vidění, duchovnu, Zemi, rodině, ženě, výše uvedenými kroky získáte novou citlivou rodinnou pozici, Porozumění v rodině, vztahu, sobě.