Jdi na obsah Jdi na menu
 


Páteř a symbolika

7. 9. 2015

Páteř a symbolika

Sekce filozofie

MVDr. Simona Mullerová

korekce J. Ina Pokorná

srpen 2015

 

 

Na páteři se odráží emoce života v této inkarnaci. Jak procházíme roky života, ukládají se sražené emoce v celém těle, ale samozřejmě i v páteři, kde se pak dají nahmátnout.

 

Z porady klientovi

Skoliozy nebo extrémní lomozy , kyfozy jsou dané uhnutím od přirozeného průchodu obdobím Protože jsme pod silným tlakem vtiskávání,rodiče, škola, doba má hodně lidí nejvíc ztuhlou, poškozenou bederní oblast. To odpovídá dětství a vstupu do puberty.

U vás je blok hned kolem narození. Rozpouštím to.

Hrudní páteř potom jsou zklamání v lásce, ztrata důvery, víry v sebe, v život.

Vám do hrudní páteře pronikla energie vzteku z jater a usadila se jako nenávist v hrudní páteři. Protože jste emoce zastavila a komunikace je v páte čakře. Přechod krční a hrudní páteře. Zůstaly bloky v srdeční čakře. Kdybyste se otevřela a vše jim řekla, kdybyste pořádně plakala a křičela, tak by vztek z jater prošel bolení přes hrudník a vyšel by usty aniž by vás zásadně poškodil. Lidé si ale morálně nedovolují ty emoce vyjádřit. Považovala jste to za zasákazané nebo marné mluvit.

Víru, věřit v něco, intuice, to jste měla vždycky. Zejména mladá, asi jste i snila, viděla něco a pak ted ve střední části žvota jste s odklonila od víry , duchovna a žila materiální život ne zcela, ale převážně tam vznikly problémy s kyčlí. Zastavení v chodu, zastavení posunu vpřed.

Uplně jasno nemáte, kdo co je tam nahoře, ale že je něco, to víte, otevřete vrchol hlavy Universu, at mohou ty odpady z vás vyjít ven.

 

Někdy člověk odmítně vlivem střesu, šoku, rodiny celý život, jako takový, dítě vnímá dětsky, bez uzvědomění si duše, karmy bez schopnosti odpouštět. Dítě má POCIT a domněnky, často domněnky, e je méněcenné, nehodné nepřijimané protože rodiče se NEJAK chovají. To jsou nejhorší první omezení toku energie v bedrech. Dítě už myslí, už je relativně samostatné, učí se orientovat se ve skupině mezi lidmi a lidé se NEJAK chovají, a to dítě to nechápe. Vytvoří teda chybnou domněnku o sobě, neboť vnucený postoj , že rodiče jsou autorita, skoro jako BUH ti nás milují a my milujeme je, to je prostě DANE. A tak tomu věříme at se děje cokoli, tím pak vzika rozpor v tom, co musíme citit a co skutečně cítíme a co se odehrává.

 

Vazy , játra a pohlavní hormony, vaše vzteky, které jste obrátila do sebe vám způsobily zatuhnutí vazu, stejně tak, jako popírání ryzí ženskosti. ve vztazích s muži jste nebyla štastná.

Toto téma zásadně omezuje stav vašeho vaziva

Obecně ženy vašich předků mají problém být ženy a mají k mužům spíše odpor. Snaha vychovat syna jinak, než jaký byl jeho otec. Váš otec a podbné, je to kolektivní historický tlak žen na syny a snaha zabránit tomu, co je potkalo, vytvořit jiného muže. Syn je a byl pod velkým tlakem, který měl ve vás kořen. Popření potlačení mužského faktoru. Něco mu staále chybí, deficit v období zrání.

Krční páteř, zděděná nedůvěra v Boha, Buh je spojován s náboženstvím, rozpor , bolest , zlo , zabíjení, a Buh to dopoustí? To pramení z neznalosti zákona karmy a máte to v genech a sz toho tuhne krční páteř- Boj o přežití ve vaší rodové historii upevnil autonomní nerovový systém, čili toho, co není ovládán vůlí.