Jdi na obsah Jdi na menu
 


Multidimenzionální sex

Multidimenzionální sex

MVDr. Simona Müllerová

Korektura textu; MVDr. Dagmar Peterová, Jina Pokorná

11. prosince 2013

 

Témata kurzu vztahů použitelné nejen na kurz.

budeme se čistit různými technikami od všech myšlenek energetických uzlů, karmických a osudových bloků, kolektivních rodinných vzorců a chybných individuálních představ a budeme směřovat k tomu být s druhým pohlavím v bezpečí a spontánní.

Předchozí celoroční kurzy směřovaly k tomu ( a mé texty a sms a v mailech) směřovaly k tomu, abychom si uvědomili omezení dané výchovou, dobou, malou sebehodnotou, strachem apod.

V této době máte vlivem komsického záření a elektromagnetického pole Země (kurzů a mých sms porad a terapií) změnu identity všichni se adaptujeme rychleji nebo pomaleji na moderního duchovního člověka, který se učí tvořit svůj život. vyšší síly dobra, andělé, archandělé "Bůh a Bohyně prvního stupně" sestupují na Zem mezi nás, do nás, léčí nás a přetvářejí nás. Část úprav se děje samovolně, ale lidstvo se má naučit vést vědomou konverzaci se sebou, se svými buňkami, orgány, se svou duší, a stejně tak s andělem strážným, dalšími anděli, archanděli, astrálními silami dobra, s Bohem.

Stačí přímé jednoduché oslovení.

Děkuji ti archanděli Barieli, že mě prostupuješ a léčíš mě.

Děkuji ti archanděli Barieli, že mě prostupuješ a tvoříš mě.

Děkuji ti archanděli Barieli, že léčíš a tvoříš mým prostřednictvím.

Nemusíte vědět jak, ale archanděl na základě vaší prosby přenese energii kam má a jak má. Je to jako když napíšete sms a už se nestaráte jakým způsobem a přes jaké prostředníky se dostane k příjemci. Někdy se také shodou okolností příjemci nedostane. Bud ji vyšlete špatně, nebo ji příjemce z různých důvodů příjmout nemůže. A tak je to se vším. V dalším textu budou návody na použití archandělů v souvislosti s tématem sebeúcta, úcta k opačnému pohlaví, láska, sexualita v tomto životě a karmě. Všechny síly dobra čekají na to, až je oslovíte a konkrétně jim řeknete svá přání. Je-li přání v souladu s vaším osudem, v souladu s boží vůlí a jste-li již připraveni na jeho splnění, může se splnit během hodin. Pokud je přání z nějakého důvodu špatné, splní se v takové podobě, aby vám jeho projevení se v materiálním světě dalo příležitost se nad sebou zamyslet, změnit se a pochopit, že i negativní situace jsou šance k rozvoji a ke změně názoru.

Multidimenzionální sex je vývojová forma kontaktu vyšších bytostí.

Zapojujeme tělo a duši, čakry, meridiány, astrální formy bytí. Vlastně dochází k sexu - milování všemi ionty, hmotnými a nehmotnými úrovněmi bytí. Cesta k tomu je dlouhá, řekněme nejméně týdny intenzivní práce a ochoty. Proto je potřeba vědět, že nejsme jen tělo.. nejsme jen tělo a duše. Je potřeba si uvědomit, kdo vlastně jsme.

Protože právě v téhle evoluční době se učíme odkládat nánosy karmy, vliv rodičů, zastaralé vzorce chování a myšlení, najít sebe, svou šanci, naučit se vnímat alespoň duši, používat své energetické systémy těla, čakry, ohřívače, pentagram živlů, meridiány aj. Bezpochyby víte, že počítač, mobil dva roky starý, je skutečně starý, v oblasti virtuální techniky je starý.. a je o mnoho méně schopný než nově vyvinutý. Stejně tak v lékařství...diagnostické přístroje…,operace laserem, vyšetření ultrazvukem, magnetické resonance a jiné Také člověk má své vlny, vibrace a má svůj energetický systém, medicína využívá elektrický potenciál člověka k diagnózám, k některým terapiím, ale nedovolí zatím celostní pohled na člověka, neboť by podpořila konkurenční léčebné postupy. Takže abychom mohli dojít k multidimenzionálnímu sexu, termín blízký tantrickému sexu, potřebujeme si uvědomit, kdo jsme, čím jsme nejen po energetické stránce, ale i po hmotné. Povýšit hmotu, zvýšit pozitivní vibrace. Základní cesta bude v pochopení a přijetí duše a dovolit jí, aby prostoupila tělo, naučit se pracovat s čakrami. Z čaker, těla a duše odebrat program z historie, která nám brání v sebevyjádření a ve spočinutí v bezpečí.

Čím bližší si jsou těla a duše, tím snáz jde prožít multidimenzionální lásku a sexualitu.

Archanděl Rafael nás přivádí k rodině duše a léčí, archanděl Sandalfon harmonizuje vnitřního muže a ženu a přivádí nás k dvojpaprsku.

Archanděl Chamuel aktivuje vnitřní dítě, čili spontánnost, hravost, archanděl Muriel otvírá srdce, zbavuje zranění, propojuje s rostlinnou říší, čili uvolňuje city, vcítění. Archanděl Metatron, jediný ze známých, který byl inkarnovaný, spojený s Ježíšem a se završením, s číslem 9, nás zbavuje vin trestů, role oběti, umožňuje pochopit ukončení karmického procesu a žít teď a tady.

Původní zákon karmy – příčina a následek, byl trest 1x za jeden přečin.. Odměna stejně tak, ale lidská mysl a nějaké další zákony to zdesetinásobily a vzniklo pravidlo, že se to i 10x vrátí, co uděláš dobře i špatně. Bohužel se zákon vymkl z rukou a lidi se trestají a viní neustále, nesou vinu zbytečně dlouho a nedovolují si žít radost za jeden přečin, trestají se roky, životy… Krásný příklad - žena jde na potrat, protože studuje, nechce dítě, pak se za potrat viní celý život, že vzala dítěti život, že by to třeba zvládla, viní se i za sexualitu… Vůbec si neuvědomuje, že to řeší v jiné situaci, než ve které se pro potrat rozhodla, že tehdy

skutečně neuměla jinak, možná, kdyby měla to dítě, nedostudovala by a nemohla by pomáhat svou profesí... Viní se i často partner, neboť tady mám muže, kteří nesou vinu selhání, lítost za to, ze před 10-15ti lety jejich studující nebo mladá přítelkyně šla na potrat.

Nemůžeme se posuzovat dneska za tehdy, dneska si musíme odpustit, uvědomit si, že v situaci A jsme se prostě nějak rozhodli a sám akt, následek rozhodnutí, je už odměna nebo trest, a není třeba to přenášet dál.

Proto jsme dnes zasekli, unaveni, málo šťastný, utíkáme, schováváme se, nedopřejeme si nebo si dopřáváme extremně v jiné oblasti, nedokážeme žít radost teď a tady vlivem výchovy, vzorců, rodičů, myšlení okolí. Je můj partner přijatelný pro mámu? Pro kámoše? Zasloužím si tak super partnera, když já nejsem dost in a schopná?

Archanděl Uriel pálí staré věci, učí nás žít zemské s přítomností Boží.

Archanděl Raziel pálí karmu, zvedá energii nižších tělesných čaker k srdce a způsobuje třesk Fénixovo spálení starého, zrod nového a rozzáření energií Slunce. Základní je si to vůbec dovolit. Dovolit si být šťastný, i když jsem chudý, tlustý, něco jsem ukradl něco zvoral, prostě si to pro teď dovolit, upřímně, odpuštění, sobě, druhým, pomůže odložit minulost.

Vinění druhých, doby, politiky, rodičů, šéfa je taky úplně zbytečné, protože skutečně za vše můžeme my sami, jak myslíme. Před deseti lety bych vám řekla, je to karma, odžíváte karmu.

Archanděl Matka Sofie odvádí pomsty žen na mužích a dovoluje přijmout muže. Archanděl Camael nás učí přijmout naše stíny, naši minulost, i historickou a přejít do světla.

Archanděl Anael rovněž pálí karmu válek a kolektivního utrpení, jako ti tři, proto s jejich pomocí a svolením můžeme ze sebe vypálit, převibrovat historické kolektivní vzpomínky na utrpení válek, bojů, znásilnění, pomsty a nenávisti.

Archanděl Anael současně řeší otázku nejprve prožiješ, co sis sám stvořil zákonem. To jsou karmické viny, ale i z tohoto života, když spojíme Anael s Metatronem a planetou Pluto, můžeme touto silou odložit viny a tresty a sebetrestání a otevřít se novému životu. Dnešní doba sama o sobě vesmírnými silami a zemskými silami předělává lidi, aqby odžili karmu minulosti a měli jen karmu tohoto života. To už je na vás, jak si uvědomíte co chcete, jak myslíte, jak tvoříte své zítra.

 

 

 

Chcete-.i se trestat myšlenkami, kde jste co pokazili, kdo vám jak ublížil, anebo si říct konec s karmou, fofrem to odžiju a dovoluji si být šťastný, krásný, zdravý, bohatý, milující a milovaný teď a tady..

Archanděl Gabriel je archanděl odpuštění a lásky bez podmínek, odpouštím sobě, odpouštím tobě, dík, že mi odpouštíš.

Archanděl Raquel ladí a léčí hmotné tělo a nehmotná těla. Archanděl Bariel nám pomáhá příjmout nižší vývojové formy v sobě, ve své osobní evoluci. Nejen dlouhodobě, ale I od početí. Přijmout říše v sobě, minerální látky, rostlinné, živočišné, zapojit se do říše lidí a přijmout ji. Jsme lidé, proto naše naplnění je v říši lidské.

Archanděl Natanael léčí zázrakem, ale I úderem, nechceš vidět, ukáže, přivede ke Guru, přívede na vlastnosti, které nás omezují.

Archanděl Michael rozvazuje uzlíky negativní energie v energetickém poli I uvnitř těla. Určitě najdete v těle zatvrdlé místo, kuličky, válečet trigger point, povete archanděla Michaela, ať vám tento shluk rozpustí, možná ho převibruje a odpaří, možná jen rozloží a obsah tohoto útvaru se uvolní. Může jít přes vás smutek, lítost, vztek, vzupomínku, prostě něco, co bolí, ale uvědomte si, je to odpařování. Uvolnění energie zhmotnělé v těle.

Archanděl Jofiel je archanděl třetí čakry, Pravda o sobě, kdo jsem a jak se cítím. Jak se vyjádřím, kdo z nás se vyjadřuje, jak skutečně chce, aniž by se ohlížel na druhého, co si pomyslí druzí, jak dalece jste spontánní. Nenavádím vás k tomu, abyste v lázních v odpočívárně řvaly a skákali, ale abyste si dovolili cítit a chtíž žít a dělat to, co cítíte vy. Každý máme svou pravou čístou vnitřní morálku a ta vás povede, že budete dělat druhým to, co samio chcete, aby se vám dělo.

Archanděl Zadkiel uvolňuje stará zranění a probouzí nás k životu a lásce, pomáhá v procesu uvědomění si podstaty, což je karma, co jsme kdy udělali. Např. jsem si uvědomila, že mě na ZŠ miloval Jan, bylo zvykem týrat toho,kdo někoho miloval. Určitzě si vzpomenete, na naší ZŠ se mlátilo atlasem zezadu do hlavy, každý kdo někoho miloval byl vyřazen, byl podroben výsměchu. A tak můj Jan dostal ode mě mnoho ran atlasem zeměpisu do hlavy a dokonce jsem si donesla vejce a rozbila mu ho o hlavu v šatně. Byl šťastný za tolik pozornosti a syrové vejce mu telko po obličeji. Po deseti letech na akci jsem se chtěla omluvit a napravit a byla bych s ním I chodíla, ale od mě odmítl. Vrátil mi to specifickým způsobem. Sama se divím, že mi to došlo, za co to mám. V 15 ti letech se do mě zamiloval další Jan, oba byli s medovými vlasy a modrýma očima. Já tehdy byla zamilovaná do Ladi. Ten mě nechtěl, že jsem mladší o pět let, čili věk. Já zcela přehlížela Jana, který byl taky o pět let starší. Ale neřešil by to.

 

 

No a dnes jsem já milovala Jana, modrookého, s medovými vlasy a on mě z různých důvodů odmítl. A tohle je karma tohoto života, pominu-li jinou. A tak jsem si dělala odpuštění s těma prvníma Honzíkama, na které jsem dlabala.

Takže tohle všechno je v naší vůli si uvědomit, komu ublížíš,proč, neviním se, pocítila jsem opravodovou lítost. Další věc – kolektivní vzorce. Všichni spolužáci hromadně likvidovali zamilovaného osmiletého desetilétého kluka. Proč? Proč mě odmítl 19 letý kluk, když mi bylo 14 let? Kdo mu to řekl? Po letech, kdy mi bylo dvacet mi to řekl, jak mě miloval, ale byla jsem mladá. Možná mi za deset let nynější Jan řekne, miloval jsem tě,ale byla jsi stará, že jo.

Před pár lety se mi zas onen starší Laďa ozval. Nezapomněl na mě, byl to můj potencionální partner, tehdy. Vím dnes, možno to ví taky.

Potřebujeme se vážně zamyslet, kdy nás vedla rodina, třída, kámoši v hodnocení partnera, a proč jsme odsoudili toho nebo onoho. A byl to náš názor? Nebo jsme si netroufli říct, že to máme jinak? Přes bolest srdce se Zadkielem se probereme.

Síly dobra jsou tu proto, abychom je oslovili, chodí sice i samy, ale zásadní je si říct, nejen archandělovi, ale i komukoli. Obejmi mě, potřebuji tě cítit, potřebuji spočinout. Archanděl je neodmítne, přijde pocit na těle, brnění, teplo. Člověk může odmítnout vlivem strachu, ale i z obavy, co bude dál chtít.

Vždy běžně chceme stále víc a víc a umíme být nevděční a nespokojení za to, co máme.

Jak těkáme myšlenkami, nespočineme v okamžiku sdílení a nejsme pak naladěni na multidimenzionální sex, je potřeba umět spočinout v sobě a v druhém, v okamžiku zastavit se a být.

A pak máte tu chvíli, ten prožitek, který vám nikdo nevezme.

Na kurzu budeme spočívat v čarách, archandělech, v sobě a s druhým, chtít jen tu minutu… teď jsem tu já a ty…