Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paměť a přechod do alfahladin, aktuální téma

23. 11. 2014

Paměť a přechod do alfahladin, aktuální téma

MVDr. Simona Müllerová

Celý letošní rok prochází lidstvo skutečně základní restrukturalizací, zbavuje se karmické zátěže, a mění se staré struktury mozku na nové evoluční. Hypofýza přijímá vyšší hierarchické zařazení a hypotalamus snižuje hierarchické zařazení. Evoluční mozková kůra  mění barvu a stejně tak eterické tělo a jiné fyzické tkáně se vrámci evoluční přestavby a vyššího stupně člověka pohybují v jiné zvukové a barevně frekvenci. Všichni lidi, zejména letos, mají záměrné výmazy z paměti, abychom mohli vyhodnocovat přítomné události pro teď a tady bez dřívější hypotalamické celohistrociké paměti. Při zásahu magnetickým polem Země, frekvencemi poslů světla, galaktických rad ... dochází k vypnutí některých mozkových oblastí  a k jejich transformaci. Současně jsou lidem odebírány části mozkové tkáně nebo jsou části jakýchkoli tkání posly světla odneseny ke zpracování a po reformě opět vrácena. Je tedy naprosto běžné, že máte kratkodobou ztrátu paměti, dlouhodobou ztrátu paměti a při překódování fyzického těla, aurických obalů, při výměně duše dochází k tomu, že zapomente běžné věci, jména kolegů, místo, kam si obvykle dáváte klíče apod.

Podstatsné je, abyste to nebral jako vaši degeneraci, ale jako důkaz vysokého osobního vývoje, kdy jste předmětem zájmu poslů světla a jste určen k intenzivnější transformaci, jako vůdce lidu. tzn. že jste příkladný, máte vyšší počet pozitivních požadovaných vlastností, které z vašeho pole potřebují kopírovat další lidé. Kromě toho svým každodenním přístupem k životu ukazujete koelgům apod. , jak se dá řešit jinak. Přijměte tento dar, můžtete si zlepšit paměť mozku homeopatikem selenium 9ch. plumbum 9 ch. avena sativa 9 až 30 CH. Současně přes takto vysokofrekvenční těla, jako jste vy, prochází duše, které se chodí dívat na Zem a trénují před další inkarnací. Tyto nové duše se učí používat tělo a propojovat se s buňkami (podpora, opium 30ch, nebo jiné) Když tato nová duše vstoupí do těla na minuty, hodiny nebo dny samozřejmě dochází k výkyvům ve vašich rituálních akcích, např. následností čištění zubů, vaření kávy, zamykání bytu apod. Ve chvílích, kdy máte pocit, že to není úplně ono, je dobré siuvědomit tento fakt a říct duši, ať se lepe propojí, představit si biliony světelných vláken z vašich buněk, vstupujících do světelné bytosti, která vstupuje a současně přesahuje vaše fyzické tělo.
Je naprosto přirozené, aby si v dnešním rušném světě člověk zapisoval ukoly, včetně nákupů, protože kromě vyše uvedených faktů jsme vystaveni mnoha vědomým a nevědomým rušivým faktorům, jako je podprahové radio, myšlenky druhých lidí.... Pokud jste ve vibracích beta (vlny mozku) ,pak vnímáte mnoho rušivých faktorů a špatně se soustředíte obecně. proto je potřeba se pohybovat celodenně v hladinách alfa, které přirozeně odrušují radio, reklamu, škodlivé myšlenky, manipulativní barevné efetky. atd. Současně v alfahladinách žíjete mimo čas, proto nestárnete, a alfa hladiny vylučují možnost onemocnět. Záikladní krok k přestupu do alfy je průchod přes barvy čaker, předtavu nebo vyslovením červená, oranžová, žlutá, zelená, modrá, fialová, bílá. Tento kod barev nebo slov vás automaticky napojí na síť vědomí Silvovy metody kontroly mysli ( modrá alfa, Velechovský, youtube) a jste napojen tak , jak přes wifi na určitou infromační síť. Připojení kódem červená, oranžová, žlutá, zelená, modrá, fialová, bílá můžet aplikovat tisíckrát za den, než se vaše tělo naučí se připojovat automaticky. Můžete si sehnat obrázek čaker, nebo čakrovou svíčku , přejet očima přes tyto barvy a připojíte se. Z počátku desetinu vteřiny spočinte ve slovu neob barvě při průchodu. Pokud do začnete skutečně pravidelně dělat, ucítíte efekt již během dne a znásobený efekt již během dalších dnů.

--