Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dluhy a závazky

28. 9. 2012

Dluhy a závazk

Vděk vůči práci a penězům.

 

MVDr. Simona Müllerová, září 2012

 

Jaký je posun od mé terapie, Arnošte, o kolik se to zlepšilo?

Podařilo by se vám zapojit duchovní principy do podnikání a s dlužníky si udělat odpuštění, virtuální, a mentálně je pěkně poprosit, aby vám zaplatili?

(Pro chlapa těžké, pro tuto dobu evolučního vzestupu typické.)

 

Důležitá je meditace, že vracíte všem, co jste jim vzal proti boží vůli, omlouváte se všem, koho jste podvedl a okradl v celé rodinné a osobní karmě, ve všech životech.

Když to pěkně uděláte, všechno, uvidíte posun, nejen ve zdraví, ale i v přístupu dlužníků k vám.

Existují karmické závazky, které se přenášejí do tohoto života. Proto vám někdo neplatí nebo vy nemůžete zaplatit jemu - zrovna nejde propojit…

Nedojdou vám peníze, abyste je poslal dál, faktura zapadne za stůl a vy, poctivý, to nevíte…

Tak se stává, že nebe vyrovnává karmické dluhy. Proto je potřeba si s dlužníky udělat odpuštění, požádat je za odpuštění ohledně vašich provinění a jim odpustit. Úvodní věta je, že prosíte o vyrovnání karmických závazků s.... Můžete si sepsat dlužníky na papír a dívat se na ně a odpouštět jim a prosit za odpuštění.

Obvykle dojde k posunu, ale mohou se i najít vaše dluhy vůči někomu.

Jak platí lidé vám, je důkazem toho, jak platíte své závazky vy v tomto životě a v minulých.

Pokud víte, že jste v tomto životě poctivý a včas platíte, pak je nutno hledat kořen v hloubce.

Měla jsem kolegu léčitele, kterému jsem udělala velikou terapii,

pak jsme si psali a mně bylo divné, že efekt mé práce není tak velký, jak jsem očekávala, naopak byly i nové překážky u něj, s bydlením, prací, penězi. Po 6 týdnech jsem zjistila, že mi práci nezaplatil, jelikož “neměl”. Vysvětlila jsem mu princip, jak on přistupuje ke mně, tak k němu přistupují jiní.. Zaplatil a velmi se mu ulevilo.

Obrat vašich peněz se týká i placení státu, protože vaše duše si vybrala inkarnaci v této zemi. (Vy samozřejmě můžete odjet, zkusit to jinde.) Závazky ke státním orgánům - sociální, zdravotní pojištění, popelnice…dopravní podnik, atd. jsou našimi povinnými závazky v této republice.

Než se budete zlobit, že vám neplatí, podívejte se, kde máte blok. Pokud ho najdete v tomto životě, pokuste se ho vyrovnat, pokud ne, budu hledat já...

Další příčinou, proč lidé nemají peníze, je strach… Bojí se být šťastní, neznají to, mají zvyk mít překážky…neumí mít práci, lásku, zdraví … a být fakt v pohodě a mít i peníze. Ale to, že to neumí, neznamená, že to nejde. V tom je problém. Myslí si, že jde jen to, co si umí sami představit.

 

------------------------------------

 

Mnoho lidí si stále stěžuje na práci, ať je skvělá, průměrná nebo mizerná. Nicméně je to práce a zdroj jakýchsi financí. Svými myšlenkami a postojem si sami určujeme, jaká je práce a odměna za ni.

 

Ze SMS klientovi:

Dosud jste prožil velmi málo vděku za peníze, které máte. Na svůj věk máte opravdu hodně peněz. Jejich cenu si uvědomíte, až je ztratíte.

V úkolech vám svěřených v souvislosti s karmou a životem máte měsíc zpoždění. Nemůžete se divit, že se zpomalují, zastavují i peníze.

Peníze jsou vaše každodenní odměna za vaši každodenní práci a každodenní úctu a víru v práci. Jaké myšlenky a pocity vytvoříte dnes, taková je zítra vaše práce a peníze.

Vy stavíte na víře, úctě a pokoře z předchozích let, pár let zpět. Za to jste dostal šanci růstu a finančního zabezpečení v této dnešní práci, a tato práce vyžaduje každodenní údržbu, každodenní díky. Vděk a opravdovost, vědomí, že TAK A JEŠTĚ LÉPE… Myšlenkami jste v budoucnosti, ale výchozí bod je dnes. Vraťte se do teď a tady a děkujte. Prociťte vděk a úctu za teď.

 

-------------------------------------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová – homeopatie, SRT, Reiki; kontakt: peterovad@seznam.cz.