Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 22.2., Kurz 25.2., Meditace

23. 2. 2017

22. 2. KAN ZRNO JADRO,SEXULAITA,TELO.7TON -TANKUJEME ENERGII DO JADRA.22.2.ZEME.ZENA.TAJEMNO.OSUD DNE 7 SBOBODA,KONEC NEKTERYCH OMEZEMI Z KARMY MINULOSTI A TOHOTO ZIVOTA.

 

KURZ 25.2. CAKRY, PRACE S FREKVENCI MOZKU,AKUPRESURA, JESTE MAME 3 VOLNA MISTA ,13.30 ZAHAJENI 800 KC

 

MEDITACE

MVDr. simona mullerová

korekce Hana Veškrnová 

 Uvolněte se, uvolněte svaly na obličeji a celém těle. Dýcháte pomalu a zhluboka a pozorujete svůj dech. Spolu s dechem pozorujete, jak se celé tělo uvolňuje.

 Procházíme představou barev a čaker.

 Červená mezi konečníkem a pohlavními orgány, otevírá se směrem dolů, čerpání energii přímo ze země. V pánvi prostupuje do kyčlí a kousku stehen. Dýcháte s pocitem tmavočervené barvy. Toto je mé bezpečí, stanoviště, moje tělo, můj život. Země, základna všeho mého já. Kořenové bytí. Já a moje červená šakra, já a moje stanoviště, já a moje tělo. Tmavočervená barva harmonizuje kosti, svaly a krevní buňky, zuby i vlasy. Ukotvuji se sama v sobě.

 Dýcháme a směřování pozornosti přenášíme do druhé čakry, asi 2 centimetry pod pupíkem, oranžová čakra. Otevírá se dopředu a dozadu. Posíláme dech do oranžové čakry, z prostředí i ze Země skrz první čakru. Nadechujeme oranžovou, zdraví a vydechujeme překážky a trápení, toxické emoce. Dýcháme pomalu, zhluboka, v nádechu chvíli spočineme a posbíráme všechno, co nás tíží, s výdechem vydáme ven. S vděkem a pokorou odevzdáváme odpad Zemi k recyklaci, k transformaci. Nadechujeme proměnlivost Země. Druhá čakra je motor, hnací životní síla a citální síla ledvin. Odvaha proti strachu, párové vlastnosti přeberou tu správnou roli v našem životě. Umění vykročit, umění změnit směr konání. Přijetí nových nápadů a ochota je zkusit, zahájení tvořivosti. Nabíjíme ledviny, močovou soustavu a pohlavní žlázy a orgány.

 Třetí čakra je v solaru, žlutá, spojuje se s bodem Jupitera, s bodem štěstí a archandělem Jofielem. Čakra sebeuvědomění, sebevyjádření, spojení s duší. Otvírá se dopředu a dozadu, přijímá energii z prostředí, ale především ze Země transformovanou přes první a druhou čakru. Kdo jsem já? Jak se cítím v těle, v životě? Co je mé a co je vtiskutné výchovou a dobou? S každým nádechem přijímáme pravdu o sobě, svou sílu a moc, s každým výdechem vydáváme vzorce, které deformují naši povahu, sebeuvědomění, podřízenost cizím modelům a přijímáme vše, co je “mé” (vděk a úcta k rodičům jako obecný program po miliony let kultivujeme na správné a jedinečné “mé”, miluji a děkuji mým rodičům, přesto odevzdávám vzorce a programy, se kterými nejsem v souladu. Dovoluji se vymanit z jejich představ o mně a vyzářit své pravé já). Třetí čakra pomáhá dotáhnout cestu do konce, dokončit, završit. Regenerujeme žaludek, slinivku, slezinu a střeva.

 Uvědomme si  tři zemské a ženské čakry, které čerpají energii ze Země a kultivují ji na vyšší, předávají ji 4. čakře a ta vysílá Zemskou energii do horních tří jangových čaker, mužských, a dává do prostředí. Touto transformací naší osobnosti kultivujeme energii čistoty Země pro ty, kteří ji potřebují zpracovat lidským tělem. Čistota Země a nebe není vždy plně přijatelná a slučitelná s lidmi, kteří mají blok, proto jsme si všichni navzájem transformátorem, adaptérem, pomocníkem, vychovavatelem.

 Dýcháme pomalu a zhluboka do 4. čakry, zeleno růžové. Otvírá se dopředu a dozadu, v úrovni prsní kosti. Otvíráme prsní kost a uvolňujeme svou esenci, naše nejčistší všeodpouštějící já, milující bez podmínek. Nadechujeme lásku, přátelství, naději a důvěru, vydechujeme úzkost, lítost, zklamání. Dýcháme do srdeční čakry do celého hrudníku a navazujeme kontakt se srdcem. Už to skončilo, srdce moje… Mluvíme se svým srdcem. Dovoluji ti, srdce moje, žít lásku a důvěru v plné míře teď a tady. Dovoluji tobě a sobě, celému mému bytí, odpustit všechny křivdy v šasech a prostorech, dimensích a paralelách, ve všech formách mého bytí. Dovoluji ti návrat ke tvé ryzí podstatě. Pozorujte dech a tep srdce. Ladím rytmus mého srdce na rytmus Země. Odpouštím životu, odpouštím sobě, odpouštím tobě. Hojím plíce, průdušinky, sklípky, oběhovou soustavu, srdce a kůži. Prostředí je bezpečné. Srdeční čakře rozděluji energii Země a nebe z horních a spodních čaker. Odpuštěním a porozuměním a důvěrou transformuje i stíny přijaté z prostředí, které nebyly transformovány zbylými čakrami. Představte si, jak měníte filtry v srdeční čakře a hojíte její energetické pole.

 Dýcháme pomalu, z hluboka a přicházíme do krční čakry. Pátá čakra je tyrkysově modrá s příměsí bílé. Dýcháme modrou letní oblohu a zářivý sníh, svobodu hor. Otevírá se dopředu a dozadu. Čakra komunikace, smyslu a cíle života. Vnímání smyslovými orgány – jsem pravdivá, vedu vědomou konverzaci. V barvě tyrkysové si uvědomuji své sociální zařazení a sociální chování. Jaká je má opravdovost sociálního cítění a chování? Komu skutečně prospívá moje chování ve skupině, společnosti? Co očekávám od svého činu, svých slov? Dovoluji si zaujmout mé pravé, optimální sociální zařazení teď a tady a denně ho kultivovat. Vše je proměnlivé, i já, moje pozice a vyjadřování sebe sama. Dovoluji si mluvit o svých pocitech a naslouchat druhým. Dýchám svobodně. Moje svoboda se rozšiřuje a já si ji uvědomuji. Moje svoboda končí tam, kde začíná svoboda někoho jiného. Hojím naše vzájemné setkání a hranice. Dávám sílu pravdě a lásce.

 Dýcháme pomalu, z hluboka a přenášíme pozornost do 6. čakry. Čakra rozkazu, intuice, rozumu. Pracuje s mozkem, s hormony, enzymy, mimosmyslovým vnímáním. Přes 6. čakru se spojujeme se silami dobra, vesmírem, zemí v jejich energetické podobě. Čakra astrálního cestování. Má barvu fialovou různé intenzity. Transformuje energii 7. čakry a prostředí ve prospěch našeho řízení, vědění, vnímání pro naše nejvyšší dobro. Všechny síly dobra jsou mými přáteli, rádsi a pomocníky. Nasávejte energii dovnitř, do třetího oka a rozprostírejte ve své hlavě, zadržte… A vydechujte pomalu. Nová energie se spojuje s dosavadní a zvyšuje naši úroveň vnímání. Nacítíme pomyslné váhy a vyvažujeme mozek, logiku, intuici a vyšší vedení. Dovolíme si kalibraci. Ciťte ve své hlavě zobáčky vah a seřizování. Logika – intuice.

 Zvolna přesouváme pozornost do 7. čakry na vrcholku hlavy. Otevírá se směrem nahoru a má barvu zářivě bílou. Vstupní kanál spojuje vrcholem hlavy epifýzu, která je v 6. čakře, ale napojuje se na centrální informační systém AKAŠA a na komplexní Universum.

 Bůh, světlo, láska, harmonie, blaženost. Sedmá čakra čerpá energii ze sestupného proudu a kultivuje ji pro naše použití a předává dál 6. a 5. čakře a do srdce. Odtud přichází do nižších čaker a je vyzařována ven.