Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vnímání. pocity - muž - žena

7. 8. 2016
Vnímání. pocity - muž - žena 
sekce  filozofie 
MVDr. Simona Mullerová 
Korekce Monika Simanovičová 
srpen 2016
 

Pokud má někdo nedořešenou karmu cítíte nepříjemné pocity v jeho blízkosti nebo při myšlence na něj nebo, když máte společné téma. V posledních letech se karma zesiluje v případě , že se nečistí. Proto, to co nevadilo před pár lety ti teď  vadí, přestože k pocitu nelibosti , nepohody teď  není reálný důvod.... člověk cítí. Muži i duchovně probuzení vnímají jemné energie prostředí a jejich změny, ale méně intenzivně než duchovně probuzené ženy. 

Paměť  zážitků navázaná na prostředí je pro muže silnější podnět než realita. Muži potom žijí svoji paměť  zážitek z minula  i v přítomném okamžiku v daném prostředí, což je na jednu stranu chrání a současně to pomáhá prostředí být pozitivnější. Ale 
jim - mužům,  to brání v prožitku přítomného okamžiku a v osobním rozvoji v přítomných energiích. Paměť  pozitivního prožitku je důležitá jako první krok nastavení.

Nastavíme aktivní blaženost, kterou má člověk napojenou na určité prostředí lidí, okolností.,toto je výchozí bod blaženosti. Světlem nastavujeme proces proměny a uvědomění si, že vnější prostředí má nyní energie jiné, ale on může z toho svého původního stavu blaženosti pomoci tomuto prostředí, nebo může  tento stav prožívat v jiném prostředí , s jinými lídly. Důležité je , aby blaženost z minulých let (třeba 2013) nebyla stagnující. V rámci osobní evoluce je potřeba i radostné pocity rozvíjet, dávat jim vyšší kvalitu i kvantitu.

V případě mužů - kontaktujeme se stavy blaženosti. tvořivosti, radosti, štastí a ryzí mužské expanze. Člověku bylo tehdy v různých situacích několik minut i hodin skutečně skvěle. Tělo to ví a tento pocit bohužel zakonzervovalo a napojilo na tehdejší vnější vlivy prostředí a lídí v určité kombinaci s místem. Nejde mi úplně rozpustit zátky na energetických a nervových drahách prožitků. Podpoříme to představou. Jde o to, aby se pocit tvořivé blaženosti rozvíjel každý den dál nezávisle na lidech a místech, aby byl muž schopný toto prožívat i jinde s jinými.

To se samozřejmě týká vás všech, ale muž to má pevněji ,spotánně . Ženy jsou proměnlivější v přijetí pocitu aktivní blaženosti a přenesení na jiné místo a lidi. Žádoucí je, aby proběhlo uvědomění, že úžasný prožitek může mít člověk na jiném místě a jinými lidmi v proudu synchronicity a světových proudech bude teď  aktivně hledat a bude pasivně zanášen do míst a situací, které jsou v rezonanci. Vnitřním zrakem se podíváme na osobní mapu, aktivní blaženost , vnitřtní kompas a navigaci.

Většinou muži čtou méně než ženy, nesledují na internetu texty a videa zaměřené na osobní rozvoj a rozšíření nabídky životních názorů. také nechodí na kurzy, zdroj duchovních a esoterických informací je malý. jejich kamarádi, jejich kolegové, televizní noviny a ty sítě které oni sdílejí, jim nabízí omezení možností.Potřebujeme objektivně zhodnotit jakou tedy mají nabídku názoru, jakou mají nabídku možnosti změny. 

Většina tvořivých nabídek, nápadů,  přichází od duchovně probuzené ženy, takže mají automaticky opozici neboť nechtějí žít podle matky a manželky. 

Uvědomte si, co jim  může nabídnout za činnost a změny jejich pracovní prostředí, nebo jejich kamarádi. Spousta lidí řeší život a zábavu kouřením a povídáním si o sportu a politice. Jak velký rozvoj to přinese? Sdílením jeho trápení mu sice na chvíli uleví, ale ve skupinových energiích klesne v marnosti a sebelítosti ještě níž.

Muž potřebuje ještě více než žena nasměrovat, aby mu zdrojem informací, nabídky byl někdo jiný, než vlastní žena.Protože nabídka teče z jednoho směru zkusíme objednat v proudu synchronicity a proud  všech možností nekouřícího vyvinutého kamaráda muže, který mu řekne něco podobně inspirujícího jak my, ale bude to po chlapsku.

Poprosíme síly dobra o nastevní enertgetických systémů na vyšší vedení a sjednocení. Zkusme najít vzor. který nikdy nekouřil a trošku sportuje a trošku se vzdělává, ale nepoužívá nízkovibrační zábavu. Jeho energetické pole je potom zdrojem informací. Ve sjednocení a pod vedením prosím, aby jejich  vzorce byly kopírovány , a aby si je nejčistší podstata člověka - objektu našeho přání a pozorování zkopírovala po svém a adaptovala na sebe, každý den aktualizovala  a rozvíjela podle jeho  individuálních potřeb a vývoje .Muž často potřebuje více enrgie na rozvoj , jinak zůstane pouze v myšlenkách a přáních. Jeho tělo nemá takovou sílu , výkon  a vůli, aby novou informaci a pocit ikdyž zajímavý a přitažlivý dokázal realizovat. Napojíme sebe a jeho vzestupný  a sestupný proud , aby ho posílil a dotalčil v souladu s jeho osudem a dobrem,zkusit nové varianty.