Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový životní styl – osvobození člověka

14. 11. 2014

Nový životní styl – osvobození člověka

MVDr. Simona Müllerová

Korekce – J.Ina Pokorná

 

Lidé mají běžné kolektivní zvykové reakce hledat problém venku, řešit změnou venku.

Je třeba zohlednit vnitřní psychosomatiku, metabolismus, životní styl a evoluci. Co se děje v mozku, těle, s chemismem. Důležité je přijetí pravdy o sobě.

Každá typologie člověka v různém životním období, zátěži potřebuje jiný druh potravy.

Uprava jídelníčku tak, aby nevznikaly metabolity, které podporují psych. Vypětí a unavu.

V dopol. hodinách jíst sladké, uhlohydráty, tučné, pokud možno teplé. Koláče, chleba s máslem, medem, marmeládou, vejce, musli.

V odpoledních a večerních hodinách jeden až dva plátky normálního masa, krůtí biftek,, vepř. Řízek atd. Volba jídla jedno vejce, jeden plátek masa – jíst 5x denně.

Doporučuji glukopurové bonbony, ráno vodu s citronem a přidat hroznový cukr, fruktózový – nádherné nastartování.

Únava může být podporována ubýváním světelného dne, což potrvá ještě 5 týdnů. V této době je potřeba, abyste aspoň 2x denně dvě minuty cvičili nějaké aerobní cvičení – dřepy, kliky, sklapovačky – podle uvážnení.

Vložením těchto pár kroků do svého životního stylu bude mít nedozírný efekt na metabolismus, protože je potřeba změnit chemii těla, tzn.vyjít z naučených stereotypů.

Do monitoru mobilu, nebo kamkoli jinam si dejte obrázek s modrým nebem. Nemusí to být ČR, může to být zahraniční, a několikrát za den se na něj dívejte a přetahujte si modré nebe do hlavy.

Jsou to vědecky podložené postupy, používané lékaři a odborníky na nervové a hormonální řízení těla, které je základem pro pocity lidské pohody.

Stačí pár zkušeností dítěte s negativní emocí někoho v okolí (alkohol u rodičů,nálady rodičů nebo okolí), dítě si založí energetický vzorec – nervový přenos atd., a tento program s ním roste, vyvíjí se, jako by byl jeho vlastní. Pokuste se porozumět principu vtiskávání, zrcadlení, vývoje mláděte člověka. Je potřeba, abyste porozuměliaspoň základním procesům fyzického těla Pozemšťana.

Jakmile v hlavě blikne pozitivní myšlenka, nebo radost, usmějte se, poděkujte a a pokuste se říct – tak a ještě lépe.

Navoďte ze vzpomínek starý známý pozitivní pocit v jakékoli práci a řekněte sám sově, ideálně do zrcadla – tento pocit chci obnovit a adaptovat na současnou situací a rozvíjet a aktualizovat podle dalšího vývoje.

 

Evoluční proces osvobozuje člověka od nánosu omezujících vlivů, názorů získaných, vnucených od rodičů, genové zápisy předků. Proto všeobecně Pozemšťan v této době dožívá pocity svých předků, které byly potlačené, dožívá pocity dítěte sebe sama, pokud neví, že právě probíhá tento proces, směřuje své pocity k něčemu venku  - šéf, manželka, nemoc, počasí atd.

Uvědomte si, že procházíte evolučním, transformačním procesem osvobzení se. Otvírá se vaše pravá podstata, vaše jedinečnost, která se musí očistit od výše uvedených nánosů. Máte právo i povinnost pocity dožít, vztek, nedocenění, aroganci, pomstu, smutek apod. Dožívejte ale s uvědoměním, že odpařujete vzorce, nikoli že jste vadný vy nebo prostředí. Protože pokud budete svůj vztek a nespokojenost spojovat s přítomným okamžikem, nespravedlivě obviníte jiné lidi, vytvoříte unáhlené soudy, vytvoříte si karmu přítomnosti, nepochopíte jiné lidi, vytvoříte unáhlené soudy, vytvoříte si karmu přítomnosti, nepochopíte očistný proces transformace, následně pak budete žít problémové vztahy s lidmi v okolí, protože jste je včera křivě obvinili, že způsobili váš pocit nedocenění, únavy, vzteku apod. Omluvte se všem, které jste označili jako příčiny, spouštěče svých negativních pocitů. Příjměte tento užasný radostný proces očisty, buďte rádi, že to dožíváte podle starých zákonů dědičnosti v této době snadno, rychle a efektně. Dožíváme miliony let paměti strachu, křivd, nenávisti a dětství během dnů nebo týdnů. Dovolte si vytvořit novou osobnost s rozšířeným vědomým, příkladného, chápajícího člověka, který po dobu této inkarnace bude mít všechny možné pocity. Bude je žít, bude je prezentovat ale s hlubokým uvědoměním si podstaty.

 
Pokud negativní emoce prožijete s novým pohledem a budete je řešit glukopurovým bonbonem a aspoň 10 dřepy nebo 30 vteřinami aerobního cvičení, zjistíte, že emoce je pryč a že se začínáte usmívat.

V rámci zvyku a sebetýrání lidí můžete mít tendce usměv potlačit a podlehnout našeptání, že vy jste ti chudáci a okolí je nespravedlivé.

Během dvou týdnů se nový životní styl může stát vaším zvykem, a mohl by se přirozeně aplikovat doporučené kroky bez přílišného přemáhání se, nebo přemýšlení nebo podlehnutí emoci.

Negativní emoce je jed, která vás otráví, přehodí váš metabolismus a vyjít z této otravy může trvat hodně hodin.

Proto zastavte vylévání emočního jedu včas, znalostmi principů fyzického těla.