Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 24.10.

24. 10. 2016

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

Pondeli 24.10.,akbal 3,akbal noc.temnota sebe sama.své nitro.krb. pohled do sebe.třetí tón elektrina. Prudke, magicke změny. Námirime energii 3.tonu do sebe.na.zmenu energetiky. Telo je rizeno elektrinou v meridianech i tkanich, ,magnetickým polem,chemicky, hormony, enzymy, neurotransmitery aj..nastavime úpravu svého těla,nitra na novou evolucni svobodu 
Štěstí, lásku 
Zdravi. ten, kdo je  Akbal   5.tón,to.jsou pozitivni pohledy, Akbal .2.tón,vyrovnai polarit, extrémů. Tito co jsou akbal a ton 3  povedou Mayske energie z Vesmíru na zem a .budou sebe a je transformovat.tranformuji a šířím ryzi podstatu akbal. Už se to,aktivuje teď.příprava. zítra se přidají  ti, co jsou 3  Např.  cauac 3,bouře nejprve vymyje krb. Naše nitro!  Pak nová elektrina. Bleskově zmeny v nitru.v našem.jádru.nové zazehnuti. Elektricka jiskra do našeho tematu. Téma.akbalu mám důkladně na.webu z.leta.