Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sebepřijetí

24. 7. 2014

Sebepřijetí

MVDr. Simona Müllerová

Korekce: Ina Pokorná

Červenec 2014

 

Duchovní knihy a guru nás nabádá k sebepřijetí. Já bych to poopravila na přijetí situace. Protože velmi často neschopnost přijmout sebe, nebo dokonce nenávist k sobě pramení z toho, jak velkou část máme vtisknutou od rodičů, co všechno v nás stvořili rodiče nebo vychovatelé, jaké geny byly aktivovány vlivem prostředí, do kterého jsme se narodili a ve kterém jsme vyrůstali. Tento tlak způsobil částečný odklon od plánu duše i od osudu. Proto některé věci nejdou přijmout. Spousta lidí neví nic o karmě, a o plánu duše ani o min. životech a proto se těžko přijímá, jak vypadá, jakou má nemoc, nebo vlastnosti, protože nechápe, že v této inkarnaci a v tomto těle dožívá něco za své genetické předky nebo za inkarnace duše.

 

Veliké štěstí je, že současný evoluční stupeň nám umožňuje tohle všechno změnit. Rychlost změny života i vzhledu i povahy záleží na porozumění zákonitostem předchozí doby a zákonitostem v buňkách. O všem existuje spousta textu, které to detailně vysvětlují.

 

Kdo se spokojí s jednoduchostí, stačí projít smířením, že to tak bylo, navštívit aspoň jednou specialistu na karmu a následně začít denně disciplinovaně tvořit nový vzhled, novou povahu, nový osud. Pokud máte na sobě něco, co skutečně nesnášíte (povaha, část těla, nebo způsob, jakým žijete), běžte k odborníkovi zjistit, na jak hluboké úrovni je zapsán vzorec pro tento projev a nechce si ho odbloknout. (homeopatie, EFT,SRT, regrese aj.) pak už je všechno ve vašich rukách a denní disciplině.

 

Něco z toho, co nám vtiskli rodiče, nebo způsobili výchovou se skutečně přijmout nedá a člověk pak marně bojuje s něčím, co je v tuto chvíli jeho. Po terapii pochopíte, že situace teď e taková, ale zítra už bude jiná.

 

Nesnášením sebe nebo své životní situace nic nezměníte. Jedině denní systematickou tvořivou prací na sobě to změníte. Pak vám prostředí pomůže a mnohonásobně zesílí vaše vizualizace.