Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výňatky ze sms a mailů klientům

25. 7. 2013

Výňatky ze sms a mailů klientům

MVDr. Simona Müllerová, červenec 2013

Korektura textu Ina Pokorná, 25. července 2013

 

1. Své zvyky vidět v problémech a přednostně negativně a je nutné nasadit pevnou vůli a disciplínu, denně na sobě pracovat, každou chybu přepracovat, přimět se i násilím projektovat pozitivně. Doba je neuprosná. Celá technika a věda nás někam tlačí a neobstojíme s kyjem, z bederní rouškou a sběrem plodin. Jsme teď a tady a evoluční stupeň má své dnešní zákonitosti, jak myslíš a konáš dnes, tak se máš asi dnes i zítra. Jsi dnes líný, nebudeš mít zítra efekt. Vymyslíš problém, prožiješ ho. Čím více pozitiv a radostí vymyslíte, čím více dokonalosti najdete v situacích, tím víc jich zažijete. Projektujte pozitivně, do předu ať nemusíte napravovat následky. Svaly jsou velké a zdravé před fitkem. Ladná postava před jídlem, prospěšná finanční transakce před obchodem, nadšené setkání před návratem manžela. .. prevence – ne léčba. Prevence vyžaduje menší usilí než léčba, když chcete hubnout, nebo mít svaly, nebo pěstovat kytku, vycvičit psa, víte, že to trvá týdny, měsíce, roky. Stejně tak práce na výsledku lásce, sexualitě trvá, ale spojíte li běžné principy fyzického tréninku s pozitivními prohlášeními, a pozitivní vizualizací, čas mnohonásobně zkrátíte.

 

2. Máte obavy z investic. Neinvestujete obecně nadšeně, proto ani lidé do vás neinvestují svobodně a nadšeně. Je to skutečně těžké začít opačně nejprve radostně investovat, vyslat peníze a pak jim umožnit přijít od někudy. Ale je to duchovní princip doby. Jaký jsi dnes, takový budeš zítra. Co si vymyslíte dnes, co uděláte, to se zítra děje. Já, když mám málo peněz, jdu utrácet na zmrzku, oblečení a jiné věci. Udělám kšeft jinde, aby druzí měli za co udělat kšeft mě.

 

3. Nepochopila jste základní princip doby, ať děláte co děláte, je třeba tu práci dělat s úctou, práci samu za sebe. Jako práci, bez ohledu na druhé lidi a okolí, dat práci úctu, dát ji smysl, vždy, má smysl, přece jen přináší něco, někomu, je to koloběh života v tomto stupni, pokud tohle pochopíte a uděláte tu práci s úctou a radostně máte velkou šanci na zvýšení pozice a financí nebo změnu práce. Pokud budete mít dojem, že nejste doceněna, bude pravý opak. Nejprve doceňte práci, každou i domácí,neplacenou. Pak je potřeba ocenit sama sebe. Pochybuje o sobě, někdy se sebou nejste spokojena. Chybí pozitivní vyzařování. Dokud vy neoceníte sebe, neocení vás druzí. Jste pod vlivem kolektivního reptání na práci, peníze aj. ale dnešní doba má neúprosné principy ocenit sebe, ocenit svou práci, ocenit práci druhých. Pak přijde zpětná vazba. Dělám vám odbloky a jde to hodně dobře, pocítíte vleklou úlevu a přijdou nové pohledy, pocity. Nenechte se vtáhnout do omezujícího pesimistického vnímání života. Pravidlo dnešní doby je , jak myslím, a cítím dnes, jak konám, tak se mám zítra. Pomalu jste doma klesali do negativních energií vinou věnování pozornosti negativním nebo méně příznivým aspektům života. Tím jste živili problém a nepříjemné věci. Je nezbytné živit energii a pozornosti, klady, i kdyby byly maličké.

 

4. Já když pracuji, plně propadnu klientovi a jistě by mě můj milý cítil propojenou s klientem. Je správné dělat to, co děláte naplno. Práci, lásku, jídlo. Všemu věnovat úctu a pozornost. Pak ta činnost má smysl přináší výsledky ku prospěchu. Takže to, že v částech dne necítíte virtuální spojení s láskou, znamená, že při své práci dělá to, co má a dělá to naplno, což je super, že netahá osobní věci do práce. Jak by to vypadalo, kdyby například zubař při vrtání myslel na mazlení?

 

5. Nic dnes není trvalé,nic, každý den něco zaniká a dává šanci vznikat novému. Pokud zánik a zrod je ve prospěch vztahu týchž lidí, pak jsou spolu. Nikdo ti nedá jistotu, jen míru pravděpodobné šance.

 

6. Archetyp, konstituční typ – prostě typologie člověka, božstva, květiny, živočicha, je soubor myšlení, konání a vzhledu a působí léčivě nebo destrikktivně podle toho, jak je používán. Homeopatie upravuje jednotlivce k jeho optimálnímu individuálnímu programu. Najdete místo a energetické úchylky, nebo i zdravotní a podá zprávu o správném uspořádání iontů. Dojde k přeskládání se iontů, molekul, člověk má šanci v té době změnit myšlení a konání, anebo zarputile držet staré a opět navracet původní podobu. Původní podobu navrací i info v éterickém poli, proto potřebujeme terapeutický zasáhnout i vyšší vrstvy než tělesné. Z toho vyplývá nezbytnost léčení hmotných i nehmotných částí těla.