Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cesta evoluce, vývoj

13. 3. 2014

Cesta evoluce, vývoj

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; MVDr. Dagmar Peterová

 

 

 

Lidi lpí na něčem, chtějí vlastnit to, s čím jim bylo hezky. Spojují si zážitek těla, lásku, slast, radost s osobou, územím a myslí si, že tatáž osoba..místo..jim vyvolá ten pocit. Proto nechtějí pouštět partnery, vracejí se na stejná místa, pro své uspokojení..někdy pro pocit viny, že si kdysi člověka nebo místa neužili...to chtějí zpátky, chtějí to zase mít, pro to krásné, co chvíli bylo, a pro to krásné, které by mohlo být /si myslí, že by mohlo/, kdyby tehdy s tím člověkem...s tím místem..byli víc propojeni a víc to vnímali. Myslí si, že své chyby z minulosti napraví tím, že se vrátí k témuž člověku, na stejné místo..a dožijí, čeho si tehdy nevážili.

 

Taky je to neochota ke změnám a neochota se měnit, protože se známým člověkem, známým místem už umíme zacházet. Nemáme v sobě pocit lásky, krásy, sjednocení, proto udržujeme vztahy...předměty...které nám to někdy poskytly. Při tom je to o tom, že ten krásný pocit prožijete právě sjednocením svého vnitřního s relativně jakýmkoliv vnějším, když to budete dělat opravdově a bez lpění na tom, že tamto bylo nejlepší a nic lepšího není.

Stýská se vám po člověku, po mostě..si myslíte..ale stýská se vám po pocitu a prožitku. Až si to uvědomíte, budete hledat v sobě, a ne vně.

 

Každý má jiné uvědomění si duchovna, doby, evoluce, někdo je tak pragmatický, že odmítá přijmout vývoj člověka jako živočišného druhu, přijmout, že máme energetické dráhy, duši, přitom o vývoji vědy a techniky nepochybuje. /Na sms si taky nesáhneme, na frekvenci z ovladačky tv taky nevidíme vlny, na laseru při operaci taky nevidíme, čím řeže./ Pokud jen z neznalosti zákonů udržuje staré principy života, je to odpustitelné, ale pokud budou lidi soustavně popírat vliv Země, vesmíru, těla...začnou být nemocní...neúspěšní.. Ti, co VĚDÍ, jsou tu proto, aby vedli, zvedali ty, co ještě nevědí. Nesmíme poklesnout na jejich úroveň, to je krok zpět, ale držet je, vést, ukazovat příkladem. Nemůžeme setrvat ve vztahu s někým, kdo je nízkovibrační, bez ochoty k vývoji, když my sami už víme, že to JE, FUNGUJE. Být schovívavý znamená pomoct, nesoudit , ale nesmíme se nechyt stáhnout do nízkých forem myšlení, sebelítosti, pomluv, výmluv, arogance.

Lidi budou velmi unavení, pokud své vibrace nepřizpůsobí době, když vše, každý kámen, předmět, zvyšuje vibrace a člověk setrvává v hrubé hmotě. Pokud jdete dobře, je vám lehce a daří se.

Zhoršení přijde na chvíli v okamžiku zásahu Vesmíru, Země a odbloků. Po něm je ale opět lépe, ještě lépe, než bylo před zhoršením.

Nemá smysl ztácet čas s tím, kdo opakovaně nechce jít dál a výš. Je mnoho lidí, kteří naši pomoc, vedení, ocení. Těm je nutné se věnovat. Ti druzí budou zrát svým způsobem.

 

Karmický učitel ve vás vyvolává špatné vlastnosti. Pokud to pochopíte tak, že se můžete zdokonalovat, že se máte co učit, pak má smysl s ním být, protože lekci, kterou nezvládneme, dostaneme s někým jiným. Stejně ale lekci odměny.

Pokud jdete Cestou evoluce a partner selže, nevyvíjí se, vy se chováte správně, přivede vám nebe do cesty někoho podobného, kdo má ŠANCI se vyvíjet vedle vás. Může se ale stát, že i tento selže. Přece jen kolektivní vzorce, výchova, strachy zastaví někoho v posunu. Tím se stane, že aniž bychom chtěli, střídáme partnery po relativně krátkých časových úsecích. Okolí

vás může soudit, i člověk sám sebe může zpochybnit, že nevydrží ve vztahu, ale ten, kdo je moudrý a VÍ, ten porozumí, že to jinak nejde.

Výměna partnerů je nutná, když na sobě pracujete, chápete lekce, chetete tvořit vztah, hledat cestu a partner žije podle starých podmínek.

 

Máme v sobě na základě zkušenosti daný primární pohled, např. že to stejně nevyjde. Ani si neuvědomujeme, že to žijeme, že vše směrujeme k tomu dokázat si naši primární pravdu. /Má pravda je, že to vyjde, ale dost lidí to má jinak./ Guru vám řekne - změň myšlení, rozhodni se, že to vyjde, že ti dá volno např., vyšli pozitivní energii, díky...aj. Vy to uděláte, ale povrchně, vaše radikální rozhodnutí o úspěchu je povrchní, i když nicméně uvnitř je životní přesvědčení, že to nejde, třeba nikdy v létě nedává víc dovolené..proto jdete, vyslovíte žádost na základě principu tvoření, rezonance, jenže vnitřní pochyby uvnitř vás se napojí na žádost, jelikož síla pochyb ve vás je váš zvyk a už se s nimi znáte, zhmotní se to staré a běžné, čili vám nedá dovolenou. Vy si tím opět utvrdíte svou pravdu, že to zase nevyšlo, že to nejde. Pokud ovšem pochopíte princip nové doby a tvoření, začnete své omezující principy zdolávat a začnete krok po kroku vyhrávat a dosahovat lehce toho, co chcete /v souladu s boží vůlí ve prospěch zúčastněných..vždy/.