Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nabídka spolupráce pro kapely a hudebníky

Nabídka spolupráce pro kapely a hudebníky

 

Vytvoření hudby a písňového textu dle Vašich požadavků

 

      Na této stránce nabízím spolupráci pro kapely a hudebníky, kteří by se mnou chtěli spolupracovat. Nabízím Vám že napíši hudbu nebo písňový text k Vaší hudbě. Mé ukázkové písňové texty si můžete prohlédnout na této stránce:https://jiripospisil.estranky.cz/clanky/me-pisnove-texty.html, nebo si můžete stáhnout mé písňové texty a hudbu zde:https://jiripospisil.estranky.cz/clanky/me_skladby.html. Pokud budete mít zájem se mnou spolupracovat pište na můj email ZDEZašlete svou hudbu, nejlépe ve formátu MP3 se svými představami o výsledném textu. Pokud používáte nějaky notační program jako je např. Sibelius, Finale, Capella, můžete poslat notovou partituru ve formátu XML, případně MID. Já používám zdarma dostupný notační program, který se jmenuje MUSESCORE. Stáhnout si ho můžete zde: http://musescore.org . Návodná videa pro jeho používání jsou ZDE. Pokud použijete pro zaslání partitury výše uvedené placené notační programy je nutný výstup ve výše uvedených formátech XML nebo MID, ale lepší je formát XML, protože ten zachová kompletně formátování partitury, což u formátu MID není možné. Tyto formáty je nutno dodržet, aby partituru bylo možné zavést do MUSESCORE . V případě použití MUSESCORE, zašlete soubor s partiturou ve výsledném formátu MSCZ. Zaslání partitury upředňostňuji před MP3. Je to pro mě jednoduší, protože si pak můžu partituru přehrát na klávesách a dopsat text k notám, ale samozřejmně je možné dopsat text pouze podle sluchu, dle audioformátu MP3.  Takže pište! Těším se na případnou spolupráci.

 

Komentáře

Přehled komentářů

how to write a good essay in college k88sfm

(GregoryGarma, 5. 4. 2023 2:12)


Terrific postings. Regards!
how to write your college essay https://hireawriterforanessay.com how to write a conclusion essay https://englishessayhelp.com

Tereza Olivia

(František, 29. 7. 2015 13:26)

Tohle musíte slyšet, je prostě úžasná
http://www.svetkapel.cz/tereza-olivia-cista-duse-andelsky-hlas-a-ukulele/

Re: Tereza Olivia

(Jirka-administrátor webu 29.7. 2015, 29. 7. 2015 22:46)

Díval jsem se na dvě videa z youtube.com na stránce na kterou jste mě poskytl odkaz a tyto dvě písně zde umístěné se mě velice líbily. Jde rozhodně o velmi talentovanou slečnu a myslím, že o ní jěště uslyšíme.
Jinak by mě zajímalo jak se Vám líbily mé písňové texty a skladby umístěné na mém webu www.jiripospisil.estranky.cz. Budu rád když napíšete.

 

 

Portrét



Facebook

Kontakt

Jiří Pospíšil

733400648

pospisiljiri@seznam.cz


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 541479
Měsíc: 5844
Den: 145