Jdi na obsah Jdi na menu
 


První kroky

 

První kroky

1.registrovat

 

2.stáhnout Metn2

 

3.instalovat

 

4.potvrdit e-mail

 

5.spusť Metin2 a začni hrát

Vytvoření postavy

1 / 4

Existuje více herních světů, každý z nich má několik kanálů (CH). V každém světě si můžeš vytvořit až tři postavy, se kterými můžeš v daném světě hrát a vyvíjet je. Samozřejmě můžeš hrát jen s jednou postavou zároveň. 
Na rozdíl od pevně určených herních světů můžeš se svou postavou přepínat mezi různými kanály. V rozmezí jednoho kanálu můžeš jednat s jinými hráči, bojovat s nimi dohromady nebo proti sobě navzájem a zažívat dobrodružství.
S hráči, kteří jsou ve stejné době na jiném kanálu, můžeš přesto přes chat komunikovat a domluvit se s nimi například na společnou hru na určitém kanálu.
Mezi různými herními světy nelze ani komunikovat, ani přepínat.
Potom, co jsi zvolil herní svět (server) a kanál, klikni na "OK", zadej ID-jméno a heslo a potvrď kliknutím na "spojit".

2 / 4

Napřed musíš zvolit jednu z třech říší a pak si můžeš vytvořit postavu. V této říši začneš hrát. Klikni na „Vytvořit“.

3 / 4

Vyber si jednu říši a klikni na "Zvolit". Dostaneš se k volbě druhu postavy.

4/ 4

Můžeš si vybrat ze čtyř typů postav. Každá z nich má jiné vlastnosti. Tyto vlastnosti mají především vliv na chování postavy v boji. 
S červeně zobrazenými tlačítky můžeš zvolit svou postavu. Když se v popředí nezobrazí žádaná postava, můžeš si zvolit vzhled vlevo v okně (zelené značení) - rozhodni se 1 a 2. Nakonec ještě potřebuješ pro svoji postavu jméno. Až jej zvolíš, stiskni „Vytvořit“, a vdechni své postavě život. Kliknutím na „Start“ se dostaneš do hr