Jdi na obsah Jdi na menu
 


Top filmy o psech

Čivava z Beverly Hills           

Jestliže chováte čivavy, přijdete této bláznivé komedii na chuť. Pejsci v ní mluví a dokonce umí i tančit :-)
O čem to je? Rozmazlení psí mazlíčci si spolu se svými pány užívají luxusu Beverly Hills. Bílá elegantní čivava Chloe s diamantovým obojkem se ale během výletu ztratí v Mexiku a místo doposud pohodlného života na ní čeká drsné mexické dobrodružství. Dámě v nesnázích spěchají na pomoc pravé pouliční čivavy i další psi. Je konec hýčkání, přišel čas ukázat zuby…

 

33925d6448_73465622_o2.jpg

 

 HOTEL PRO PSY    

Andi a Bruce schovávají psa Pátka před rodiči pěstouny.Zřídí si takový hotel pro nalezené psy.
Tajemství nevydrží dlouho a postupně zapojují dakší kamarády.Společně plánují zachránit psi z útulku. Po této akci se lidé dozvědí o hotelu a děti začínají tento hotel provozovat i pro veřejnost.

20090417085909_poster.jpg

101 DALMATINŮ  

Ďábelská Cruella touží po jemném kožíšku z dalmatina.Proto chce získat štěňata Rogera a Anity.Těm se nakonec pejsky podaří zachránit. 

large.jpg

BEETHOVEN 

 Veterinář Herman Varnick nařídí svým podřízeným, aby mu opatřili další psy na jeho pokusy. Ti přepadnou obchod se zvířaty a vyloupí jej, musí však uprchnout před policií. Malému štěňátku bernardýna se podaří utéci a nepozorovaně se dostat do domku Newtonových. Děti, pětiletá Emily, desetiletý Ted, třináctiletá Ryce i jejich maminka Alice se domnívají, že tatínek George konečně vyslyšel dětská přání a štěně jim koupil. Ten je ovšem ochoten nechat psa v domě, pouze dokud se o něj nepřihlásí jeho majitel. Dostane jméno Beethoven a roste jako z vody... 

beethoven.jpg

TURNER A HOOCH

Turner  je šikovný detektiv. Životní osudy ho ale svedou dohromady s velkým slintajícím psem, který se jmenuje Hooch. Není to žádný mazlíček. Od první chvíle se pečlivě stará o to, aby důsledně převrátil Turnerovi celý život naruby, likvidoval jeho byt, kariéru a dokonce i slibně se rozvíjející vztah. Každý jejich společný den je testem, který prověřuje vztah této značně nesourodé dvojice. Turner a Hooch je správná směsice humoru, překvapení i napětí pro celou rodinu.

turner-and-hooch_da_vinci.jpg

 

MŮJ PŘÍTEL SE STUDENÝM ČUMÁKEM 
Hlavní postavou krimi komedie z amerického San Diega je poněkud svérázný polda z protidrogového oddělení Mike Dooley, samotář, který kašle na vnitřní směrnice a dělá všechno pro to, aby dopadl významného obchodníka z drogami Lymana. Je ve své snažení tak úspěšný, že se ho Lyman pokusí zabít, avšak neúspěšně a jediným důsledkem je zničený vůz. Protože překupník chystá velký kšeft, požádá o rychlé přidělení nového vozu, aby mohl pokračovat ve sledování. Místo vozu však překvapený policista dostane nového, poněkud netradičního parťáka. Psa, německého ovčáka, který je sice úředně veden jako K-9, ale jinak má jméno Jerry Lee. Byl vycvičen k hledání drog, rejstřík jeho schopností je však mnohem širší. Kromě výcviku má ovšem Jerry také velmi výraznou osobnost. Pracuje jen když se mu chce, zato je ochoten kdykoli přispět k rozvratu Mikeova osobního života, popřípadě zničit něco v jeho bytě či autě. Dvojice, která se k sobě absolutně nehodí, je přes všechny rozdíly a nesrovnalosti nucena spolupracovat na dopadení Lymana. A tak je jasné, že počáteční potíže budou nakonec překonány a Jerry s Mikem se stanou nerozlučnou dvojkou.

dyn001_original_407_599_pjpeg_2521_baf18c3fbccdbf14f776c18624423919.jpg

OSM STATEČNÝCH 

 Prudká sněhová bouře a nouzový stav donutí členy vědecké expedice společně s osmi tažnými psy opustit Antarktidu. Aby přečkali nejkrutější zimu na zemi, musí profesionální průvodce Jerry nakonec zanechat své milované čtyřnohé přátele v ledové divočině s příslibem, že se pro ně co nejdříve vrátí. Příběh Jerryho a psí smečky byl natočen podle skutečné události a poskytuje kromě napínavé podívané i poselství o věrnosti, odvaze a vzájemné důvěře. 

747.jpg

NEUVĚŘITELNÁ CESTA

 Táta, máma, tři děti, dva psi a kočka. Takové je složení jedné prima rodiny. Někdy si navzájem popletou talíře, jindy postele. Spojuje je společný dům a ještě jedna věc - všichni mluví! Jednou však musí dvounožci odjet na pár týdnů do vzdáleného města - a zvířata musí k hodné, ale cizí tetě na venkov. Všem je to líto, ale nedá se nic dělat... Nebo dá? Ano! A tak se dva psovití a jedna - trochu zhýčkaná - šelmička kočkovitá vydají na dobrodružství. Někdy je dobře, jindy je hlad, někde číhá medvěd, jinde nevrlý dikobraz. Pouť je to strastiplná, ale díky vzájemnému přátelství a humoru - především psímu - všichni tři vandráci nakonec skončí v náručích svých nejmilejších.

neuveritelna-cesta.jpg

MARLEY A JÁ

 Novomanželé John a Jenny Groganovi se rozhodnou, že opustí drsné zimy Michiganu a začnou nový život na slunné Floridě. A aby těch změn nebylo málo, pořídí si roztomilé štěně labradora Marleyho, který se během pár týdnů změní v padesátikilový parní stroj, plný nezkrotitelné energie. Film popisuje 13 let života se psem. Života, který někdy (nebo spíš často) připomíná soužití s nevypočitatelným uragánem. A tak John a Jenny Groganovi sledují, jak Marley slintá po nově natřených zdech, cupuje všechno na kousky, žere polštáře a kytky, pije vodu ze záchodu a honí pošťáka. Marley na oplátku zase pozoruje život svých páníčků, jejich úspěchy i prohry, změnu práce a pomáhá jim svým živelným způsobem překonávat všechny nástrahy spojené s rozrůstající se rodinou. Ze všeho nejvíc jim však připomíná, že život nejsou jen starosti, ale hlavně velká zábava.

images.jpg

HAČIKÓ – PŘÍBĚH PSA

 Tenhle mimořádný pes, jemuž přezdívají “Hači” (Akita Inu), doprovází svého pána Parkera Wilsona , univerzitního profesora, každé ráno na nádraží a odpoledne se tam vrací, aby ho přivítal. Jednoduchý pravidelný rituál je však náhle přerušen a právě to, co následuje, udělalo z Hačikóva příběhu legendu, která se traduje dodnes. Legendu o věrné oddanosti psa ke svému pánovi a o tom, jak se ten nejobyčejnější rituál může stát největším a nejčistším vyznáním lásky.

f918c12235_77896195_o2.jpg

Sněžní psi
Ted Brooks, který má v Miami zubařskou ordinaci, zjistí, že je uveden v závěti, vydá se na Aljašku, aby převzal své dědictví. Jenže když tam dorazí, nestačí se divit. Nezdědil totiž peníze ale smečku tažných psů jmenují se Démon, Nana, Scooper, Yodel, Sniff, Mack a Duchess. Po špatné zprávě ovšem může následovat ještě horší, Ted zjišťuje, že vychytralý horal Thunder Jack má na jeho psy zálusk a chtěl by ho vyštípat zpět do teplých krajů. A to je výzva, kterou Ted nemůže odmítnout.

x789170rclb4.jpg

Lady a Tramp

Roztomilá psí slečna Lady žije spokojeně s mladou manželskou dvojicí. Spí v měkce vystlaném košíku a pyšní se třpytivou psí známkou, která je v jejích očích krásným šperkem. Hodně času tráví se svými kamarády, dvorným Fouskem a stárnoucím Barykem, který už dávno ztratil svůj proslulý čich. ve stejném městě, v rozeschlém sudu na okraji nádraží, žije toulavý pes Tramp. Živí se zbytky jídla na dvorcích místních hostinců a úspěšně uniká nástrahám svého úhlavního nepřítele, pohodného. Náhodné setkání Lady se světáckým Trampem na fenku silně zapůsobí. Láká ji volnost jeho života, neboť se u svých pánů cítí odstrkovaná kvůli očekávanému přírůstku do jejich rodiny. A když se k manželům nastěhuje diktátorská teta Sára se svými siamskými kočkami, Lady uteče a okusí nezávislý život po boku Trampa. jejich dobrodružství však pro Lady skončí v síti pohodného a před smutným osudem ji zachrání jen její známka. Psí tulák se ale nevzdává. Ví, že tahle psí slečna je mu souzena a je ochoten pro ni nasadit i vlastní život.

Lassie

Obrovská bída donutila Carracloughovi, obyčejnou rodinu z anglického Yorkshire, prodat zbožňovanou fenku Lassie vévodovi z Rudlingu. Stesk po bývalých pánech je ale silnější než mříže její klece, z níž kolie Lassie záhy unikne a vydá se na strastiplnou a dlouhou cestu domů. Tak začíná úžasné dobrodružství jednoho mimořádně statečného psa, který navzdory nástrahám, jež mu do cesty kladou příroda a lidé, neomylně míří ke svému cíli. se vrací
Fenka dlouhosrsté kolie Lassie  je po předcích výjimečně inteligentní, krásné a svědomité zvíře. Protože se Lassie nehodlá vzdát SVÉ rodiny, neustále mylordovi utíká a popuzuje tak proti sobě pomstychtivého Hynese, který se o ni stará. Když mylord i s vnučkou Priscillou odjedou do Skotska, Lassie uteče znovu a vydá se na mnoho set mil dlouhou cestu ke svým, na které potká hodné i zlé lidi a naučí se něco o světě.

lassie_-2598332-.jpg

Rin Tin Tin

Skutečný příběh o legendárním německém ovčákovi, kterého našel během první světový války ve Frncii americký pilot Le Duncan. Příběh vykresluje silné pouto, které vzniká mezi člověkem a zvířetem a dokáže překonat ruzne překážky, které vedou k cestě za vytouženým společným životem v Americe po skončení války. Rin Tin Tin není jen obyčejný psí miláček, ale i odvážný záchranář v nebezpečných situacích. A to není všechno, později se stane najznámějším zvířecím filmovým hrdinou Hollywoodu, kde bude účinkovat ve více než 25 filmech.     

rin_tin_tin_005-01.jpg

Bolt - pes pro každý případ

Bolt je pes, který je přesvědčen, že je obdařen jedinečnými schopnostmi. Jeho úkolem je chránit svou paničku Penny před zlým doktorem Calicem – ovšem jen v hollywoodském televizním seriálu. Když se náhodou dostane z Los Angeles do New Yorku, potká tam kočku Micku a křečka Bivoje. Ti pak budou Boltovi pomáhat najít Penny.

Tlapka

Osmiletý Zac je doslova blázen do počítačů. Když se náhodně seznámí se zatoulaným psem, začne mu proto zcela automaticky říkat 'PC'. K jeho úžasu ho psisko jednoho dne osloví lidským hlasem. Malý Zac netuší, že za vším stojí počítačový expert Alex, který se svého psa snaží využít jako prostředníka v komunikaci s příslušníky zvířat. Zac a 'PC' se brzy stanou nerozlučnými přáteli, protože pes, který mluví, zpravidla nekouše... 

paws.jpg

Prázdniny pro psa

Malý Petr  tráví své letní prázdniny u babičky a dědy na vesnici. Společnost mu dělá Walerský teriér Blek, kterého mu svěřila na tři týdny do opatrování maminčina kamarádka. Petr má problémy nejen se psem, kterého se lstí zmocní zlý pan Plavec , ale i s partou venkovských dětí, které mají zpočátku k pražskému chlapci nedůvěru. Postupně se však spřátelí a společnými silami se snaží Bleka vysvobodit. To se jim i za pomoci dobráckého siláka Drtikola podaří a Plavec je za svou hamižnost náležitě potrestán.

prazdniny_pp_a.jpg