Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčení krystaly

 90312070753.jpg

 

Krystaly představují mocné nástroje léčení a mohou se používat jako prostředky k posílení svých přirozených léčivých schopností. Krystaly mohou podporovat fyzické, citové, finanční i duchovní zdraví, být oporou v milostných vztazích, pomoci se spánkem, rozmnožit léčivé schopnosti a přispět k pocitu štěstí a radosti.

Krystaly jsou plné energie a fungují jako energetické kanály. Obzvláště pomáhají v komunikaci s Vašimi Anděly.

 

 

Čištění krystalů

 

Když si přineseme domů náš vybraný krystal, kámen, je dobré jej očistit, aby se zbavil starých škodlivých energií, které do sebe případně vstřebal. Často poznáte sami, kdy kámen potřebuje očistit - jeho energie začíná slábnout, je taková jako by unavená. Minerály používané v léčebné praxi je třeba čistit po každém klientovi, aby se zbavil nežádoucí energie. 

Existuje několik způsobů čištění :

- vložením do minerální vody ( studánka, oceán, potok )

- zahrabáním do země

- vystavení slunečnímu či měsíčnímu svitu ( každý kámen však            vyžaduje své čištění - např. ametyst  může na slunci  vyblednout ) -  proto je třeba si nejprve zjistit, jaké čištění je pro daný kámen  žádoucí

 

 

Formy léčení krystaly :

Komunikace s Anděly : za " andělské " kameny se považuje celestin a angelit. Uchopte tyto dva kameny se záměrem komunikace s Anděly. Tyto dva kameny zesilují vaši komunikaci s Nebesy.

 

Astrální cestování : při takovémto cestování, kdy je duše mimo tělo a přitom je s tělem svázáná jakoby stříbrnou nití. Pokud budete držet nebo mít u sebe apofylit, může tento krystal váš zážitek ještě zesílit.

 

Pití vody : přidání čistých a vyleštěných krystalů do pitné vody může zvýšit vibrace tekutiny a zároveň posílit její léčivé vlastnosti.

 

Dále se mohou krystaly používat v léčení Reiki či Feng-šuji, při vyrovnávání čaker, při výrobě různých elixírů, při ochraně, meditaci či jen tak k nošení v ruce...

 

 

kameny2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj : Doreen Virtue  " Léčení krystaly "

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář