Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zemětřesení - Karlovarský kraj

 Poslední zemětřesení , které mělo hodnotu kolem 4,5 stupně může být neklamným znamením příchodu nějaké zlomové nebo významné události  .  

V roce 1985  bylo naměřeno podobně silné zemětřesení o síle 4.5 a opravdu za 4 a  půl roku došlo k sametové revoluci a potlačení komunismu v Evropě .

V roce 1908 byly zaznamenány také silné otřesy které mohly mít v epicentru až 7 stupňů a opravdu za 7 let v roce 1914 vypukla první světová válka .

Další údajně silné otřesy byly zaznamenány mezi lety 1936-37 kdy následovalo několik významných událostí .  V tomto a následujícím období byla velká řada událostí , které měly významný dopad na celý svět včetně Československa .

Doplněno 25.4.2016 - Pokud se Evropa "neprobudí" tak by se zemětřesné "proroctví" mohlo opět naplnit . Tím nebezpečím je migrační vlna . To jakým způsobem přistupují země jako Německo k migrační krizi by mohlo mít destruktivní následky na celou Evropu .

březen 2020- Covid 19 - Nakonec došlo k naplnění onoho proroctví zemětřesných rojů v podobě koronavirové pandemie a protože zemětřesné roje probíhaly s jistým odstupem ve dvou hlavních vlnách , tak zřejmě přijde po koronavirové pandemii něco dalšího . Zatím to vypadá tak , že by tím druhým problémem mohl být dočasný hospodářský útlum , který v konečném výsledku přinese vysoký deficit veřejných financí , dočasně vyšší nezaměstnanost a s tím i další doprovodné jevy .  Mnoho lidí bude mít možnost zastavit se a popřemýšlet o tom co je v životě opravdu důležité a zda nenastal čas udělat nějaké změny , takovou generální revizi životních priorit a hodnot .