Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amnestie - 2.ledna 2013

Amnestie vyhlášená k 2. lednu 2013 je zločinecký akt ze strany Prezidenta České Republiky  V. Klause . Cílem zřejmě není ulevit věznicím od  vězněných osob , které se dopustili drobných a méně závažných trestných činů . Pravděpodobný záměr této amnestie spočívá v osvobození a znemožnění stíhání "vlivných" lidí a pošlapání principů demokracie a práva  . V. Klaus je "člověk" , který vedl politickou stranu , která je spojována s tunelováním , korupcí a sám se zapsal do historie jako Prezident , který ukradl psací pero (jako nevychovaný nezbedný hlupák ), tím také dokázal , že mu krádeže nejsou cizí . Václav Klaus není Prezident na , kterého by mohli být občané právem pyšní  !!!!!!!!!!!!!!!!! 

Václav Klaus se vetřel do politiky jako virová nákaza do organismu , aby nakazil společnost korupcí , klientelismem a aby umožnil tunelování státního majetku ve prospěch úzkých zájmových skupin !! Klausova priorita - zviditelnit se .

Václav Klaus dělal jeden omyl za druhým a my občané jsme nechaly tohoto chorého , samolibého staříka škodit . Stačí si vzpomenout jak rozhodl společně s Tošovským o prodeji (výměně) zlatých rezerv v době kdy byla hodnota zlata nízká . Dnes bychom za toto zlato získaly mnohonásobně vyšší částku . Co bylo za tímto nevýhodným obchodem ? Proč by se někdo zbavoval zlatých rezerv , které patřili všem občanům ?

 

LN. : Vrcholní manažeři vytunelovaného H-Systemu díky prezidentské amnestii uniknou trestu.

Mezi oběti Klausismu patří i klienti H-SYSTEMU .

Je to odporný slizký had .

 

 

SOUDCOVSKÁ UNIE

Požadavek Soudcovské Unie na zvýšení platů je nestoudný v poměru s prací Soudů a dodržováním či svévolným výkladem zákonů a práva . Pro některé Soudce zjevně zákony a právo  neplatí a řídí se svým mnohdy  hloupým úsudkem , který nemá s právem nic společného .